Aramadın dün beniii
Tekrar geçmiş olsun canım, adet öncesi olduğu içindir şişlik sanırım, niyetli misin?
hahahhaaa lili yazınca okudum bu serzenişi
Allahım şükürler olsun bir ben değilmişim dedim valla
hiç bilmiyorum ben pek uğrayamadım bu ara sanırım netleşen bir şey de yok bende izne gidiyorum zati bayram dönüşü bakarız artık
yada eğer ben yokken yaparsanız bana da haber verin tamam mıııııı Liliiii unutma beni
günaydın canım nasılsın?
Günaydın vefaaa oğluşa geçmiş olsun canımmmm
iyiyim çok şükür, yoğun olucam işte bayrama kadar, arkadaş izinde.Tekrar geçmiş olsun canım, adet öncesi olduğu içindir şişlik sanırım, niyetli misin?
hiç bilmiyorum ben pek uğrayamadım bu ara sanırım netleşen bir şey de yok bende izne gidiyorum zati bayram dönüşü bakarız artık
yada eğer ben yokken yaparsanız bana da haber verin tamam mıııııı Liliiii unutma beni
günaydın canım nasılsın?
Geçmiş olsun canımcım.Müdür önümden geçti zoraki günaydın dedi bana ama bilemiyorumm :18::18:
Bugün daha iyiyim ama karnıma arada kramp giriyor..
Birde iki gündür doğdürüst bişi yememe rağmen, karnımda bi şişlik var ki sorma rahatsız ediyor..
Regl olmama bir iki gün kaldı :26:
sağol zelişimmm sen nasılsınnn
dün gece k.validede kaldımm
beraber sahur yaptık
insanın evi gibi düzeni gibisi yok ama kadında beni rahat ettirmek için uğraştı sağolsunn
sağol zelişimmm sen nasılsınnn
dün gece k.validede kaldımm
beraber sahur yaptık
insanın evi gibi düzeni gibisi yok ama kadında beni rahat ettirmek için uğraştı sağolsunn
iyiyim çok şükür, yoğun olucam işte bayrama kadar, arkadaş izinde.
Geçmiş olsun canımcım.
Günaydın canlar nasılsınız ne var ne yokkk ben çok yoğunummmm yaaaaa nefes alamıyorummm
Unutmam seni, niyetli değilimm...Tekrar geçmiş olsun canım, adet öncesi olduğu içindir şişlik sanırım, niyetli misin?
günaydın canım nasılsın?
Not al bir yere ozaman kelebek öyle yapıyorrama numaralar rehberimde yok kii:26::26::26::26:
senin aradığın o gün ki telde 212 olunca işyeridir dedim
özledim senii
cuma da gider ayak banı yedinnn zatenn
Sağol cnmm nasılsın..iyiyim çok şükür, yoğun olucam işte bayrama kadar, arkadaş izinde.
Geçmiş olsun canımcım.
Kuzummm napıyon başka görüşmeyeliiGünaydın canlar nasılsınız ne var ne yokkk ben çok yoğunummmm yaaaaa nefes alamıyorummm
Unutmam seni, niyetli değilimm...
Not al bir yere ozaman kelebek öyle yapıyorr
İsraili savunan biri vardı, ona küfür ettim oyuzden ban yedim..
Sağol cnmm nasılsın..
Kuzummm napıyon başka görüşmeyelii
günaydın kızlar
lili geçmiş olsun canım..
günaydın kızlar
lili geçmiş olsun canım..
günaydın canım hoşgeldin
Teşekkür ederim..
Beni bi ara musait olunca..
Sıkıntı yok bişi demedim ki ama..hoş buldum canım..
tirip mi atıyon oğlum..
ben hattıma kota koydurdum koydurmaz olaydım kesim tarihi gelmeden dakikalarım bitiyor çağrı bile atamıyorum bildiğin kontörlü hat kullanıpta kontörü bitenlerden 1 gram bile farkım yok o yüzden arayamadım 24 gecesi yenilenecek faturam alla alla yaaa
tamam şekerim arayacağım
Sıkıntı yok bişi demedim ki ama..
Tamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?