veeeee cevap veriyorum hiçbir şey
kıs fenasın sennn haaa
ne aldı ne aldııı :44::44::44::44::44:
müdür önümden geçti zoraki günaydın dedi bana ama bilemiyorumm :18::18:
Bugün daha iyiyim ama karnıma arada kramp giriyor..
Birde iki gündür doğdürüst bişi yememe rağmen, karnımda bi şişlik var ki sorma rahatsız ediyor..
Regl olmama bir iki gün kaldı :26:
bu ne şiddet bu celal müdürümm
tekrar geçmiş olsun canım, adet öncesi olduğu içindir şişlik sanırım, niyetli misin?
Hahahhaaa lili yazınca okudum bu serzenişi
Allahım şükürler olsun bir ben değilmişim dedim valla
Günaydın vefaaa oğluşa geçmiş olsun canımmmm
içten bir teşekkür ve aldığın hediyenin karışısındaki ezilme hali bence yeterli genicc
ay geniç nasıl hiç birşey almadı mı cidden yani
ama teyzesinin durumu yüzünden vakitmi bulamadı..
ve acaba senin hediyeyi bu kadar çok beğenmesinin altında mahcubiyet de olabilir mi:44:
vefacan ne yapayım mecbur yoksa sinir hastası olurum
yokkkkkk söylemiştim ya c.tesi yok yüzük alalım yok şunu alalım bilmem ne diye diyordu
eeeeee alacak olsa zaten o zamana kadar alması lazımdı değil mi ama.
teyzesi perşembeden beri hastanede c.tesi akşam üzeri yoğun bakıma aldılar sonuçta
ha mahcubiyet konusuna gelince bir şey almadığı için değil
benden böyle bir hareket beklemediği için mahcup oldu
sen herşeyle bu kadar ilgilenirken arada bunu da düşünebilmişsin çok teşekkür ederim
ben senin için özel bir şey yapmadım ama telafi edicem falan filan bir şeyler dedi.
dedim ya benim beklentim yoktu yoksa ben de myheart gibi çok büyük hayal kırıklığı yaşardım
takardım üzülürdüm gerek yok bunlara baby
şaşırdım sandınız değilmiii
şaşırmadım al işte bitane daha
şu gürleyipte yağmayan erkeklere gıcık oluyorum
yokkkkkk söylemiştim ya c.tesi yok yüzük alalım yok şunu alalım bilmem ne diye diyordu
teyzesi perşembeden beri hastanede c.tesi akşam üzeri yoğun bakıma aldılar sonuçta
sen herşeyle bu kadar ilgilenirken arada bunu da düşünebilmişsin çok teşekkür ederim
ben senin için özel bir şey yapmadım ama telafi edicem falan filan bir şeyler dedi.
dedim ya benim beklentim yoktu yoksa ben de myheart gibi çok büyük hayal kırıklığı yaşardım
evet sanırsam en iyisini yapıyorsunn
yok canım benim hem gürler hem de yağar o konuda hakkını yiyemem allah var yukarda
benim demek istediğim illa benimle almasına gerek yok ben ona zaten bu zamana kadar
bir çok defa alternatifleri sıraladım hediye için. ha o ne yaptı hiç birini almamayı tercih etti
ben napıcam o sıraladıklarımı tek tek alıcam tabisine
çok iyi yapmışşın tatlım
sizin de tarih pek afilliymiş
bizimde 20.07.2007
sana da diyorum boşverrr beklenti içine girme ne kocan için ne annen için
ne kardeşin için ne de dostun arkadaşın için ne oluyor eninde sonunda
hayal kırıklığı üzüntü başka da bir şey değil herkes yerinde sağolsun
genic evlilik yıldönümüzün kutlu olsun arkadaşım rabbim sağlık içinde torunlarınızı görmeyi nasip etsin
vefam benim kocişte doğum günüm veya evlilik yıldönümü geldiğinde der yine benim stresli dönem başlıyor dye
kelebek ne alıyoruz pompişemi hediye alıyoruz
hayır demek istediğim şu..
yıl dönümümüzden sana şunu alacağım bunu alacağım deme adam gibi sürpriz yap..
ya da hadi diyelim dedin o zaman da dedğini yap kardeşim..
ne diye beklentiye koyuyon ki insanı..
eşimde şimdiden evlilik yıl dönümü için planlar yapıyo dedim ucuza kaçma ufak şeyler yapma banada sakın söyleme sürpriz olsun çok gıcık ediyor oda beni bu konularda çünkü ona göre hjarika muhteşem bişey bana göre vasatın bile altında oluyo bana öyle bi anlatıyor ki ağzımın suları akıyo resmen o gün bi geliyo bunu mu anlattın lan 4 ay boyunca diyorum o derece basit ..
gerçekten güzelmiş tarihiniz arkadaşım ben oğluşuma hamile idim o zaman vayyyy
zaman nasıl geçiyor
şaşırmadım desem üzülürmüsün inan erkeklerin bu konuda eğitime alınması gerek ama yok buda işe yaramaz
alkışlıyorum benim hayata bakış açım bu eskiden bende beklentilere girerdim o kadar kırıldım ve üzüldüm kiii
geççççç dedim fulya sen önemlisin sen kendine gereken önemi ver gerisi yalan
canım çok teşekkür ederim cümlemize inşallah
kelebek açık ve net benim eşim 7 yıl içinde belki de en fazla 10 defa değildir kesinlikle ben iyi niyetli söylüyorum
bana beklemediğim süpriz yapmıştır dedim ya karakterini biliyorum birlikte gideceğiz ben istediğimi alacağım
ee bunu yapmak için illa özel birşey olmasına gerek yok ki
zaten bir şeyler almaya birlikte gidiyoruz ben istediğimi alıyorum benim için anlamlı değil
dedim ya romantik ya da tabiri caizse ince ruhlu değildir
bende ona baka baka odunlaştım o da ayrı
ama başka başka şeyler yapar bunun içinde bu huyunu kapatır benim için
canım ya işlerine gelmiyor bakma
bende şimdi öncelik evlatlarım ve ben gerisi hikaye benim için
canım çok teşekkür ederim cümlemize inşallah
kelebek açık ve net benim eşim 7 yıl içinde belki de en fazla 10 defa değildir kesinlikle ben iyi niyetli söylüyorum
bana beklemediğim süpriz yapmıştır dedim ya karakterini biliyorum birlikte gideceğiz ben istediğimi alacağım
ee bunu yapmak için illa özel birşey olmasına gerek yok ki
zaten bir şeyler almaya birlikte gidiyoruz ben istediğimi alıyorum benim için anlamlı değil
dedim ya romantik ya da tabiri caizse ince ruhlu değildir
bende ona baka baka odunlaştım o da ayrı
ama başka başka şeyler yapar bunun içinde bu huyunu kapatır benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?