Bu Maç Bizim Olacak.....

veeeee cevap veriyorum hiçbir şey

kıs fenasın sennn haaa

ne aldı ne aldııı :44::44::44::44::44:

ay geniç nasıl hiç birşey almadı mı cidden yani
ama teyzesinin durumu yüzünden vakitmi bulamadı..
ve acaba senin hediyeyi bu kadar çok beğenmesinin altında mahcubiyet de olabilir mi:44:

vefacan ne yapayım mecbur yoksa sinir hastası olurum

[sıze=3]lili çok geçmiş olsun canım yaa kolay değil bağırsaklar bir iki gün sonra topluyor kendini
müdür değilmi kaynar kazana atacan bu kadarda olmaz keyfi gelmemezlik yapmadın yaaa allah allah
[/sıze]
bu ne şiddet bu celal müdürümm

[sıze=3]canım yaa hiç sevmiyorum personele kızmayı ama dün beni çıldırtılar tatlı dilli olmaya kırmamaya nezaket kuralları içinde emir değilde rica ederek iş yürütürüm onlarda işlerine biraz özen göstermeliler ellerindeki evrakı okumuyorlar işleri geciktiriyorlar gelde sinir olma [/sıze]

[sıze=3]beni bir sen anlarsın müdürcülükten yapmıyorum benim görevim denetim ve gözetim yapmak
bunu yapınca gecikmiş veya yanlış işleri görünce üzülüyorum heleki birde birbirlerine sarıyorlar o yapmıştır veya yapmamıştır diye işte o zaman varya [/sıze]

içten bir teşekkür ve aldığın hediyenin karışısındaki ezilme hali bence yeterli genicc

ahahahahahhaaa aynen baby

dedim ya ben aldırmıyorum takmıyorum pek

sanırım boşverdim

yani istediğim ya da alacak olduğum şeyleri zaten alıyorum/alıyoruz

bende senin gibi isterdim ki o da bana bir süpriz yapsın ama biliyorum

yapmaz adamın genetiğinde yok bir defa bunun için beklentimi

yüksek tutmadım üzülmedim de .......

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu bir koz yeri gelince konuşurum o ayrı

yokkkkkk söylemiştim ya c.tesi yok yüzük alalım yok şunu alalım bilmem ne diye diyordu

eeeeee alacak olsa zaten o zamana kadar alması lazımdı değil mi ama.

teyzesi perşembeden beri hastanede c.tesi akşam üzeri yoğun bakıma aldılar sonuçta

ha mahcubiyet konusuna gelince bir şey almadığı için değil

benden böyle bir hareket beklemediği için mahcup oldu

sen herşeyle bu kadar ilgilenirken arada bunu da düşünebilmişsin çok teşekkür ederim

ben senin için özel bir şey yapmadım ama telafi edicem falan filan bir şeyler dedi.

dedim ya benim beklentim yoktu yoksa ben de myheart gibi çok büyük hayal kırıklığı yaşardım

takardım üzülürdüm gerek yok bunlara baby

şu gürleyipte yağmayan erkeklere gıcık oluyorum

şu gürleyipte yağmayan erkeklere gıcık oluyorum

yok canım benim hem gürler hem de yağar o konuda hakkını yiyemem allah var yukarda

benim demek istediğim illa benimle almasına gerek yok ben ona zaten bu zamana kadar

bir çok defa alternatifleri sıraladım hediye için. ha o ne yaptı hiç birini almamayı tercih etti

ben napıcam o sıraladıklarımı tek tek alıcam tabisine

evet sanırsam en iyisini yapıyorsunn

evet sanırsam en iyisini yapıyorsunn

sana da diyorum boşverrr beklenti içine girme ne kocan için ne annen için

ne kardeşin için ne de dostun arkadaşın için ne oluyor eninde sonunda

hayal kırıklığı üzüntü başka da bir şey değil herkes yerinde sağolsun

genic evlilik yıldönümüzün kutlu olsun arkadaşım rabbim sağlık içinde torunlarınızı görmeyi nasip etsin

vefam benim kocişte doğum günüm veya evlilik yıldönümü geldiğinde der yine benim stresli dönem başlıyor dye

kelebek ne alıyoruz pompişemi hediye alıyoruz

hayır demek istediğim şu..
yıl dönümümüzden sana şunu alacağım bunu alacağım deme adam gibi sürpriz yap..
ya da hadi diyelim dedin o zaman da dedğini yap kardeşim..
ne diye beklentiye koyuyon ki insanı..
eşimde şimdiden evlilik yıl dönümü için planlar yapıyo dedim ucuza kaçma ufak şeyler yapma banada sakın söyleme sürpriz olsun çok gıcık ediyor oda beni bu konularda çünkü ona göre hjarika muhteşem bişey bana göre vasatın bile altında oluyo bana öyle bi anlatıyor ki ağzımın suları akıyo resmen o gün bi geliyo bunu mu anlattın lan 4 ay boyunca diyorum o derece basit ..

çok iyi yapmışşın tatlım

sizin de tarih pek afilliymiş

bizimde 20.07.2007

gerçekten güzelmiş tarihiniz arkadaşım ben oğluşuma hamile idim o zaman vayyyy
zaman nasıl geçiyor

veeeee cevap veriyorum hiçbir şey

şaşırmadım desem üzülürmüsün inan erkeklerin bu konuda eğitime alınması gerek ama yok buda işe yaramaz

alkışlıyorum benim hayata bakış açım bu eskiden bende beklentilere girerdim o kadar kırıldım ve üzüldüm kiii
geççççç dedim fulya sen önemlisin sen kendine gereken önemi ver gerisi yalan

canım çok teşekkür ederim cümlemize inşallah

kelebek açık ve net benim eşim 7 yıl içinde belki de en fazla 10 defa değildir kesinlikle ben iyi niyetli söylüyorum

bana beklemediğim süpriz yapmıştır dedim ya karakterini biliyorum birlikte gideceğiz ben istediğimi alacağım

ee bunu yapmak için illa özel birşey olmasına gerek yok ki

zaten bir şeyler almaya birlikte gidiyoruz ben istediğimi alıyorum benim için anlamlı değil

dedim ya romantik ya da tabiri caizse ince ruhlu değildir

bende ona baka baka odunlaştım o da ayrı

ama başka başka şeyler yapar bunun içinde bu huyunu kapatır benim için

canım ya işlerine gelmiyor bakma

alkışlıyorum benim hayata bakış açım bu eskiden bende beklentilere girerdim o kadar kırıldım ve üzüldüm kiii
geççççç dedim fulya sen önemlisin sen kendine gereken önemi ver gerisi yalan

bende şimdi öncelik evlatlarım ve ben gerisi hikaye benim için

bu duyguya ben sahip olamıyorum nedenseee

şimdi tarihler ortaya dökülünce dün söz takma tarihimiz

pazar günü nişan tarihimiz

kaç gündür benim aklımdaydı bende unutmuşum dünüü

eşim zaten hatılamamıştır

canım ya işlerine gelmiyor bakma

bende şimdi öncelik evlatlarım ve ben gerisi hikaye benim için

annen ben ve oğlum gerisi hikaye

o kadar güzel yazıyorsun ki benim eşimi ve beni anlatıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…