- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
kelebekcim yaşları küçük değil be kuzum ben 22 yaşında devlet memuru idim ve başka bir memlekette anne ve babamlardan ayrı bir evde yaşıyordum
bilemiyorum içlerini en iyi sen bilirsin bence kalsınlar evlerinde herkes evinde kafasına göre takılsın
sende rahatını bozma evinden ayrılma derim
benim kayın babam ve kaynanam c.tesi ya da pazar gecesi memlekete gidecekler..
ama görümcem ve kaynım istanbulda kalacaklar..
görümcem 20 kaynım 22 yaşında..
evlerimiz uzak değil yürüyerek yarım saat gibi bişey sanırım..
ama bunların ikiside çocuk akıllı..
görümcem zaten geçenlerde intar etmişti biliyorsunuz..
kaynım deseniz tam bi çocuk..
görümcem yemek yapmayı felan hiç bilmez..
şimdi ben diyorum ki bunlar kayınvalidem dönene kadar bizde kalsınlar 10-15 gün felan ..
kaynım işe giderken uyanamaz bile..
kayın babamda bizde kalsınlar istiyor kaynanamda eşimde ama oturulup sizde kalacalar gibi bi mevzu olmadı hiç..
onlar çocuklar ne olur diye koşurlar ken ben hep ben varım abisi var gelir bizde kalırlar dedim hata yapmamışımdır değil mi ya..
eşim görümcemden nefret ediyor diye bilirim 54 aydır hiç konuşmuyor ben görümceme git abine yaklaş diyorum oda gidiyor ama eşim çok oralı değil..
içimde el vermez tek kalmalarına ve görümcem istemeyecek kalmayı çünkü bizde kalırsa rahat rahat gezip tozamaz ben ne yapmalıyım..
eşim dün gece olmadı biz orada kalırız dedi bende nah kalırız dedim
sen git çok istiyosan kal ben kendi annemde babamda kalamıyorum orada hiç kalamam benim evim var gelmek isteyenede kapım açık dedim eşimde tamam dedi..
ama orada kalıcaz derse hayatta kalmam ben..
iki velet için düzenimi bozmam haklıyım ama demi..
bide yani kaç aydır gelir bizde kalırlar diyom bu kadar iyi niyet gösteriyorum hala görümcem ve kaynımdan ses soluk yok kaynım kalırda görümcem milletle gezip tozamaz diye kalmak istemicek diye düzenimi mi bozacağım ben ve eminim ki eşime gelin bizde kalın diyen kayın babam ..
biz bunları yolcularken dönüp bana kayınbabam böyle bişey derse açık açık oğlun kalıyosa kalsın ben kalmam dicem diyim demi..
düzenimi bozamam gelip bende kalsınlar bakarım dedim ben niye onlar için rahatımı bozayım ama yaa
çalışmasamda gitmem ki..
o ev beni boğuyooo..
ya nasıl düşünmiyim canım eşimin kardeşleri sonuçta ikiside normal değil ki bide kız 1 hafta önce mi neydi intar etmişti ya evde kimse yokken tekrar yaparsa vebali bana kalırsa
[ı][sıze=3]evimden ayrılmayacağım zaten..
Canım bende 18 yaşımdan 22 yaşıma kadar şehir dışında tek başıma evde kalıyordum ama bunlar normal değiller bide kayın babam bana bizde kalın derse benim dilimin ayarı hiç yok bu lafa çok sinir olurum terlerim bile diye korkuyom..[/sıze][/ı]
aslına bakarsan ikiside koca koca insanlar tek başına kalabilirler
sorumsuz gençlere çok kızıyorum
ama görümcenin başından geçen olaydan dolayı ailesi tek başlarına bırakmammak için endişeli olmaları normal
sen gerekeni demişsin evine davet etmişsin
bende senin yerinde olsam düzenimi bozmazdım
üstelik yeni evlisin bu senden kimsenin beklemeye hakkı yok
nasıl alıştırısan öyle gider canım unutma
taviz verme kendi isteklerinden
boşver kötülük olmasın sana böyle teklif etselerde rahat edemeyeceğini dile getir sende güzel dille
Annesi babası düşünmüyorsa vebali onlarındır canım,
Senin kadar düşünmüyorlardır eminim...
Kiii çalışmasanda gitmeyeceğini biliyorum, kayınpedere onu dile getirerek söylersin demek istedim..
Eşin bile senin kadar takmıyor napıcaklar yazık onlara falan diye..
Ben mi çok katıyım bilmiyorum ama sen söylemen gerekeni, yani teklifini yapmışsın...
İster gelsinler, ister gelmesinler takma yanii..
canım sinirlenmeden sakince anlat evimde beraber kalalım ben burda rahat edemem diye
yoğunum diyosun haaaaaaaa
bende cumartesi işten 12 de çıkacağım
alışveriş yapmam lazım
oğlanı akşam alırım gece bineceğiz otobüse
k.valideye mesai var diyeceğim
yoksa zırt bırt arar her gün duran çocuk o gün çarşıdayım diye durmaz ararlar bilirimmm
oooyy kıyamam sana canım yaa
hallettin mi işlerini baya
biz pazartesi sabah erkenden çıkacağız rahatım o yüzden
çok geçmiş olsun canım yaaa allahtan can kaybınız yokmuş allah korumuş
iyi yaparsın rahat rahat yap alışverişini
benim kayın babam ve kaynanam c.tesi ya da pazar gecesi memlekete gidecekler..
ama görümcem ve kaynım istanbulda kalacaklar..
görümcem 20 kaynım 22 yaşında..
evlerimiz uzak değil yürüyerek yarım saat gibi bişey sanırım..
ama bunların ikiside çocuk akıllı..
görümcem zaten geçenlerde intar etmişti biliyorsunuz..
kaynım deseniz tam bi çocuk..
görümcem yemek yapmayı felan hiç bilmez..
şimdi ben diyorum ki bunlar kayınvalidem dönene kadar bizde kalsınlar 10-15 gün felan ..
kaynım işe giderken uyanamaz bile..
kayın babamda bizde kalsınlar istiyor kaynanamda eşimde ama oturulup sizde kalacalar gibi bi mevzu olmadı hiç..
onlar çocuklar ne olur diye koşurlar ken ben hep ben varım abisi var gelir bizde kalırlar dedim hata yapmamışımdır değil mi ya..
eşim görümcemden nefret ediyor diye bilirim 54 aydır hiç konuşmuyor ben görümceme git abine yaklaş diyorum oda gidiyor ama eşim çok oralı değil..
içimde el vermez tek kalmalarına ve görümcem istemeyecek kalmayı çünkü bizde kalırsa rahat rahat gezip tozamaz ben ne yapmalıyım..
eşim dün gece olmadı biz orada kalırız dedi bende nah kalırız dedim
sen git çok istiyosan kal ben kendi annemde babamda kalamıyorum orada hiç kalamam benim evim var gelmek isteyenede kapım açık dedim eşimde tamam dedi..
ama orada kalıcaz derse hayatta kalmam ben..
iki velet için düzenimi bozmam haklıyım ama demi..
bide yani kaç aydır gelir bizde kalırlar diyom bu kadar iyi niyet gösteriyorum hala görümcem ve kaynımdan ses soluk yok kaynım kalırda görümcem milletle gezip tozamaz diye kalmak istemicek diye düzenimi mi bozacağım ben ve eminim ki eşime gelin bizde kalın diyen kayın babam ..
biz bunları yolcularken dönüp bana kayınbabam böyle bişey derse açık açık oğlun kalıyosa kalsın ben kalmam dicem diyim demi..
düzenimi bozamam gelip bende kalsınlar bakarım dedim ben niye onlar için rahatımı bozayım ama yaa
çalışmasamda gitmem ki..
o ev beni boğuyooo..
ya nasıl düşünmiyim canım eşimin kardeşleri sonuçta ikiside normal değil ki bide kız 1 hafta önce mi neydi intar etmişti ya evde kimse yokken tekrar yaparsa vebali bana kalırsa
doğrtu lili ben herkesi düşünüyom kimsenin umurunda olmuyom..
dicem ki ben kalamam sizede teklif ettim isteyen gelsin isteyen gelmesin..
anneveoğluşu benim sinirlendiğim nokta ben o kadar fedakarlık yapıyorum kazık kadra iki insana bakabileceğimi söylüyorum evimi kapımı açıyorum adamda evde değil bizde kalın derse ben kudururum kullanılmaktan haz etmem
yok canım ya sen kızlarını o olay yüzünden yanlız bırakmak istemiyorlar diyemi düşündün alemsin onu bi ben düşünüyom
şöyle söyleyeyim görümcem intar ettği zaman olanları biliyon bizi eve kayın babam bırakacaktı kaynanam bende geleceğim dedi hep gelir zaten bende görümcemi evde tek mi bırakacaksın olay çok taze dedim bişey olmaz dedi evde ki ilaçları bile ben sakladım siz düşünün ve ben gelme dememe rfagmen o sırf keyfi için geldi o gece bile..
ve bu olay yeni oluyo zaten..
kayınbabamda kızına gezip tozma orada burada kalma olaylarından dolayı güvenmiyor o yüzden istiyor..
dünde eşim c.tesi gecesi giderlerse eğer gece geç çıkarlarsa o saatten sonra eve gitmez orada kalırız manasında söyledi hatta o gider bi saat oturur eve döneriz dedi ben neden ertesi gün iş yok uzun süre görmicez onlar yola çıkana kadar dururuz vakit geçiririz dedim oda doğru ya iş yok orada kalırız hatta dedi bende kalamayacağımı kendi kalmak istiyosa kalabileceğini söyledim neden dedi rahat etmiyorum benim evim burası burada benim kuralarım var ama orada yok dedim burda ben ne dersem o olur ama orada değil dedimoda her yer senin her yerde ne istiyosan o olmuyo mu zaten dedi hayır istemiyom dedim
oda tamam nasıl istersen dedi..
ve anladığım şu kayınbabamda gidin bizde kalın demiş o konuda daha emin değilim netleşmedi..
canım sen şimdiden kafana niye takıyosun bunu
hiççç de takma düşünme o gün gelince eşine
söylersin "hayatım konuşmuştuk ya evde kalacağımızı
dersin1 olur biter boşverrrrrrrrrr
ay benim oğlannn yağızı kıskanıyor kızlarrr kıyamammmm
ne diyo kii???
ay benim oğlannn yağızı kıskanıyor kızlarrr kıyamammmm
ama sinirdende kudururum yani ben..
ayy resmen kullanılıyorum ben yaaa..
zaten sabrımın sonundayız kayınpedr her moka karışmaya çalışıyor ama her moka evde yapmaya çalıştığım kasadan kütüphane me bile karıştı..
eşimde silicem en sonunda hepsini o olacak demeye başladı..
hadi hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?