Bu Maç Bizim Olacak.....

kelebekcim yaşları küçük değil be kuzum ben 22 yaşında devlet memuru idim ve başka bir memlekette anne ve babamlardan ayrı bir evde yaşıyordum

bilemiyorum içlerini en iyi sen bilirsin bence kalsınlar evlerinde herkes evinde kafasına göre takılsın

sende rahatını bozma evinden ayrılma derim

evimden ayrılmayacağım zaten..
canım bende 18 yaşımdan 22 yaşıma kadar şehir dışında tek başıma evde kalıyordum ama bunlar normal değiller bide kayın babam bana bizde kalın derse benim dilimin ayarı hiç yok bu lafa çok sinir olurum terlerim bile diye korkuyom..

aslına bakarsan ikiside koca koca insanlar tek başına kalabilirler

sorumsuz gençlere çok kızıyorum

ama görümcenin başından geçen olaydan dolayı ailesi tek başlarına bırakmammak için endişeli olmaları normal

sen gerekeni demişsin evine davet etmişsin

bende senin yerinde olsam düzenimi bozmazdım
üstelik yeni evlisin bu senden kimsenin beklemeye hakkı yok

nasıl alıştırısan öyle gider canım unutma

taviz verme kendi isteklerinden

boşver kötülük olmasın sana böyle teklif etselerde rahat edemeyeceğini dile getir sende güzel dille

Annesi babası düşünmüyorsa vebali onlarındır canım,

Senin kadar düşünmüyorlardır eminim...

Kiii çalışmasanda gitmeyeceğini biliyorum, kayınpedere onu dile getirerek söylersin demek istedim..

Eşin bile senin kadar takmıyor napıcaklar yazık onlara falan diye..

Ben mi çok katıyım bilmiyorum ama sen söylemen gerekeni, yani teklifini yapmışsın...

İster gelsinler, ister gelmesinler takma yanii..

canım sinirlenmeden sakince anlat evimde beraber kalalım ben burda rahat edemem diye

yok canım ya sen kızlarını o olay yüzünden yanlız bırakmak istemiyorlar diyemi düşündün alemsin onu bi ben düşünüyom

şöyle söyleyeyim görümcem intar ettği zaman olanları biliyon bizi eve kayın babam bırakacaktı kaynanam bende geleceğim dedi hep gelir zaten bende görümcemi evde tek mi bırakacaksın olay çok taze dedim bişey olmaz dedi evde ki ilaçları bile ben sakladım siz düşünün ve ben gelme dememe rfagmen o sırf keyfi için geldi o gece bile..
ve bu olay yeni oluyo zaten..
kayınbabamda kızına gezip tozma orada burada kalma olaylarından dolayı güvenmiyor o yüzden istiyor..

canım sinirlenmeden sakince anlat evimde beraber kalalım ben burda rahat edemem diye

doğrtu lili ben herkesi düşünüyom kimsenin umurunda olmuyom..
dicem ki ben kalamam sizede teklif ettim isteyen gelsin isteyen gelmesin..
anneveoğluşu benim sinirlendiğim nokta ben o kadar fedakarlık yapıyorum kazık kadra iki insana bakabileceğimi söylüyorum evimi kapımı açıyorum adamda evde değil bizde kalın derse ben kudururum kullanılmaktan haz etmem

yoğunum diyosun haaaaaaaa

malesef evet ya

vefa valla bende annemle konuştum o idare edecek çıkışta da kv' nin evine gidip istedikleri var onları alacağım
evinden giderken götürmeyi unutmuş

evet canım büyük iş bitti sadece yolda lazım olacaklar kaldı
bebiş için bu akşam onları hazırlarım birde yıkanan çamaşırlardan ütüler var
onları yaparım ki kalmasın 10 gün evde olmayacağız

canım benim sinirlenme sakince bizde kalabilirler bence sakıncası yok daha önce de söylemiştim de
ve kesinlikle uzatma kestir at
bu saatten sonra ister gelsinler ister gelmesinler onların keyfi bilir

sinirlenme sakince kalamayacağını ama sende kalabileceklerini söyle bitsin o kadar

desene senin k.validede pederde ayrı telden çalıp oynuyorrr

o zaman sen niye kendini doldurup boşaltıyorsun boşver salla kelebekim

gelen buyurur gelir düzenini bozma

anası düşünmüyor sen mi düşüneceksin yaa

bak evinde keyfineee

dünde eşim c.tesi gecesi giderlerse eğer gece geç çıkarlarsa o saatten sonra eve gitmez orada kalırız manasında söyledi hatta o gider bi saat oturur eve döneriz dedi ben neden ertesi gün iş yok uzun süre görmicez onlar yola çıkana kadar dururuz vakit geçiririz dedim oda doğru ya iş yok orada kalırız hatta dedi bende kalamayacağımı kendi kalmak istiyosa kalabileceğini söyledim neden dedi rahat etmiyorum benim evim burası burada benim kuralarım var ama orada yok dedim burda ben ne dersem o olur ama orada değil dedim oda her yer senin her yerde ne istiyosan o olmuyo mu zaten dedi hayır istemiyom dedim
oda tamam nasıl istersen dedi..
ve anladığım şu kayınbabamda gidin bizde kalın demiş o konuda daha emin değilim netleşmedi..

canım sen şimdiden kafana niye takıyosun bunu
hiççç de takma düşünme o gün gelince eşine
söylersin "hayatım konuşmuştuk ya evde kalacağımızı
dersin1 olur biter boşverrrrrrrrrr

canım sen şimdiden kafana niye takıyosun bunu
hiççç de takma düşünme o gün gelince eşine
söylersin "hayatım konuşmuştuk ya evde kalacağımızı
dersin1 olur biter boşverrrrrrrrrr

ama sinirdende kudururum yani ben..
ayy resmen kullanılıyorum ben yaaa..
zaten sabrımın sonundayız kayınpedr her moka karışmaya çalışıyor ama her moka evde yapmaya çalıştığım kasadan kütüphane me bile karıştı..
eşimde silicem en sonunda hepsini o olacak demeye başladı..
hadi hayırlısı..

bebeğin ağlarkenki videosunu göndermişti kardeşim

onu ikide bir açıp ağlamasını taklit ediyor

bebek gibiii

eşimle birbirimize bakıp güldük

babasıda dedi sende bebekken öğle ağlıyordun oğlum diye

oda diyoo yoo bak yine öyle ağlıyorummm

ay benim oğlannn yağızı kıskanıyor kızlarrr kıyamammmm

oyy kıyamam oan tabi pabucu dama atıldı bile

en basitinde siz evde/telde yağızla ilgili konuşunca normal vefa

gidince anlatırsın ona sen o zaman kıskançlık biraz olsun hafifler

yok karışmasına izin verme tabiii
ama eşinde anne baba bu ne olursa olsun
ne yaşanırsa yaşansın silmesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…