Bu Maç Bizim Olacak.....

eğer müsaitsen hem fiziken hem ruhen beni bi okur musun diyecektim başım çatlıyo ve hala daralmam devam ediyo hatta tavan yapmış durumda

okuyayım şekerim
sıkma canını herşey olacağına varır, muhakkak her şerde de vardır bir hayır. İşyeri kapanabilir diye mi daraldın mı, Allah büyüktür, bakarsın çok daha güzel bir işe gireceksindir. Okudum bu arada, şifa olsun inşallah.

Son düzenleme:
allah razı olsun canım..
yok iş yeri kapanacak diye değil öyle şeylere sıkılmam ben..
sebebini bilmiyorum ama daralıyorum..

allah razı olsun canım..
yok iş yeri kapanacak diye değil öyle şeylere sıkılmam ben..
sebebini bilmiyorum ama daralıyorum..
muhakkak bir konu var bu sıkıntının altında, anlat bakayım derdini bana? ne yaptınız bayramda, görümce-kaynın siz de mi kaldı?
dinlenebildin mi bol bol?

muhakkak bir konu var bu sıkıntının altında, anlat bakayım derdini bana? ne yaptınız bayramda, görümce-kaynın siz de mi kaldı?
dinlenebildin mi bol bol?

canım annem geldi arife günü 2. günde görümcem kaynım kardeşim geldiler 1 gün kalıp gittiler..
bizde eşim ben ve annem sinemaya lunaparka gittik çok güzel geçti eşime langırtta çaktım oda buz hokeyinde bana çaktı
muska diye bi filme gittik hayatımda ki en moktan filimdi çok saçmaydı sonunda oha bu kadarda saçmalık olmaz dedim..
kimseye tavsiye etmiyorum
an itibari ile diğer ofisten telefon geldi hiç alakası yokken ağzımı yokladılar sen burada çalışsan olmaz mı die sonrada 2 dk. sonra arayıp deyip kapattılar ne oluyo anlamadım ben kesin kapatıyorlar şirketi kesin bunuda dedilerse bana..

iyi olmana sevindim şekerim..
regli olmuşsun umarım bir daha ki ay rabbim bebeğine kavuşturur seni

evet canım bu ayda olmadı hayırlısı allahtan amin senide arkadaşım

sağol tatlım

kızlar vefadan haber alanınız var mı bilmiyorum geçmişe bakamadım yağız bebek nasıl olmuş..?

başka sayfada okudum kuzucuk 11 günlük olmuş iyiymiş diye yazmış

canım sendemi ayvalıkta idin, biz burhaniye akçay altınoluk takıldık ayvalıka gitmeye fırsat olmadı
inşallah başka sefere görüşürüz

oğluş iyi canım ne olsun tatilde çok yoruldu evinin tadını çıkarıyor

sen nasılsın oğluşlar nasıl

aaaa niye ki canım, öbür ofisi niye istemedin? Hayırlısı Allah tan.

hayırdır neden rededdin kelebek

kızlar evime çok uzak olacaktı..
ama ısrar etmeye devam edecekler gibi duruyor..
fikrim değişmez o ayrı..
amin inşallah rabbim gönlümüze göre versin inşallah canım..

dün full uyudummm akşam eve gittim yatışş

sabah uyandımmmm işe geldimm

daha iyiyimmm

iyi dinlenmişindirrrr

bende dün 1 saat yürüş saat 18,30 gibi bir yattımm 19,40 kadar

iftardan sonra 20 dk yine bir yürüdük oğlanla saat 10,30 yattımm saat 03,30 sahura kadarr 04,00 geri yaatım sabah 7 kadar

bende sendendimmmmmm

bende perşembe cuma tutmak istiyorum bakalımm

sende iyi uyumuşsun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…