- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
ay çok teşekkürler allah razı olsunnn
ADRES İÇİN BİLDİRİM BUGUN YAPTIMM
İSTEMEZMİYİM BOŞANMAYI
o dava nasıl oluyorr
zati 13 yıldır ben bakıyommm eve
5 kuruşu nasip değilll
biliyormusun AVUKATLAR görüşmeye bile ücret talep ettilerrrr
şu an çocuğun dişlerini yaptırıyorum
okul açılacak masaraf
aileme artık maddi birşey isteyemem da napsınlar
aldıkları evde oturuyom arabaya biniyom
teyzesi koleje gönderiyor
da ne isteyemmm
ay çok teşekkürler allah razı olsunnn
Eve bakmayan kocaya "katkı payının belirlenmesi" davası açabilir ve geçmiş 1 yıllık nafaka talep edilirmiş kuzum
yani illa boşanma davası açmana gerek yok.maksat süründürmek helede okuyan cocuk varsa
el mahkum g... gardiyan öduycekmiş.
Ancak uygun bir avukat bulmak lazım sana ben abimle konuşayım bir şirket av.v.s.varmı uygun fiyat isticek.
teşekkürle cnmmm
bir avukat daha var onlada görüşcem haftaya
izne bir ayrılsammm
günaydın kızlar..
ay yasemincim ya..keşke baroların prosedürü çok olmasada para vermesen..bi boşanma bile kaç para..avukat olmak lazım bu devirde .osym de puanlar almış başını gitmiş hukuk da
bunca yıldır eve bakmadı demişsin.kuruşu geçmedi yazmışsın..bu nasıl evlilik ki yasemin..kazandığı paraları ne yaptı bu adam..özel günlerde yemek parasını da sen mi ödedin ki..pazar , markez, çocuk bezi vs ..bunları da mı karşılamadı..rolleri değişmişsiniz evlilikte..o hanım olmuş sen erkek..kusura bakma ama öyle olmuş.
Bak kuzum bunuda hukuk sitesinden buldum
oku bi fayda olur
Anneniz, babanızın, içki alışkanlığı olması sebebiyle eve bakamadığını ispatlar ise, boşanma dava açmadan sadece nafaka davası açabilir.
Medeni Kanun 196.maddesi bunu karşılamkatadır.
II. Eşler birlikte yaşarken
Madde 196 - Eşlerden birinin istemi üzerine hakim, ailenin geçimi için her birinin yapacağı parasal katkıyı belirler.
Eşin ev işlerini görmesi, çocuklara bakması, diğer eşin işinde karşılıksız çalışması, katkı miktarının belirlenmesinde dikkate alınır.
Bu katkılar, geçmiş bir yıl ve gelecek yıllar için istenebilir.
Yine 18 yaşından küçük çocukları için de bu tedbir nafakasına hükmedilmesini aynı dava içinde isteyebilir.
18 yaşından büyük ve eğitim gören çocuklar ise, babalarına karşı nafaka davasını kendileri açacaklardır.
Tüm bunlardan ayrı olarak,
Alıntı:
II. Savurganlık, alkol veya uyuşturucu madde bağımlılığı, kötü yaşama tarzı, kötü yönetim
Madde 406 - Savurganlığı, alkol veya uyuşturucu madde bağımlılığı, kötü yaşama tarzı veya malvarlığını kötü yönetmesi sebebiyle kendisini veya ailesini darlık veya yoksulluğa düşürme tehlikesine yol açan ve bu yüzden devamlı korunmaya ve bakıma muhtaç olan ya da başkalarının güvenliğini tehdit eden her ergin kısıtlanır.
Babanızın kısıtlanmasını da mahkemeden talep edebilirisiniz. Bu halde de anneniz babanıza vasi olarak atanır ise, babanızın gelirleri üzrenide tasarruf edebilme hakkına da sahip olur. Vasinin kısıtlı zararına bir şey yapamayacak olduğunu da hatırlatalım.
Sayın Katılımcı,
Davalarınızı avukat aracaılığı ile açıp takip etmenizi önermekteyiz.
Hak kaybına uğramamak, gereksiz yere masraf yapmamak ve zaman kaybetmemek için profesyonel destek alınız.
Maddi durumunuz elverişsiz ise, bulunduğunuz yer il barosuna, ücretsiz avukatlık hizmeti için başvurabilirsiniz.
cnm canı istedi mi aldı
canı istemedi mi almadıı
bir şey al alışverişe gidelim mi dedim mi
git annen gil baksın sana vs
normalde ben inantlaştığım zaman alırdı ama aldımı da burnunmdan getirir di
ama 13 yıldır 13 kez faturaları yatırmışşlığı yokturrr
zaten sson 5 yıldır salmıştım
maaşıma göre hareket ederdimm
sağol cnm
araştıracağımmm
bu konuyuuu
araştır canım donuda kadar all hakkını b ırakma sonrada boşanma davası aç tazminat isteeee
soy soğana çevir..
ahhh arkadaşım ya neler yaşamışsın nelere katlanmışsın ama olan senin ruh sağlığına oldu dimi
neyse zararın neresinden dönülürse karmış
dilerim bundan sonra sana huzurlu mutlu bir hayatın olur inşallah
araştır canım donuda kadar all hakkını b ırakma sonrada boşanma davası aç tazminat isteeee
soy soğana çevir..
sağol cnm benimm
aynen bende öyle düşünüyorummmmmm
yapana yapacaksın kuzum
kana kan dişe diş kuranı kerimde bile varmış geçen cübbeli hıocam söyledi
hahah..öyle ..haklısın..geçmişin intikamı..araştır canım donuda kadar all hakkını b ırakma sonrada boşanma davası aç tazminat isteeee
soy soğana çevir..
al benden de o kadar
inşallah canım.sağol cnm benimm
aynen bende öyle düşünüyorummmmmm
hahah..öyle ..haklısın..geçmişin intikamı..
alsın şimdi paralarını elinden..nafaka vs ..
inşallah canım.
hadi hayırlısı olsun hakkında..inşallah bundan sonraki hayatın mutlu ve huzurlu geçsin.
yapana yapacaksın kuzum
kana kan dişe diş kuranı kerimde bile varmış geçen cübbeli hıocam söyledi
Günaydın kızlarrrr
Nasılsınız
Çok uzak kaldım topicten farkındayım ama işler maalesef
Sayfayı açık bırakıp işlere gömüleyim bari
özledim hepinizi
okuyamadım geçmişi canlar
herkes buralarda değil mi
günaydın kızlarr diyelim ama kimse yok
tatil güzeldi
durumlarde değişiklik yokk
adam boşanmayacak uğraştıracak beni
bende sabah nüfüsa gittim dilekçe verdim
bu adreste oturmuyor diye en azından elimde resmi belge bulunsun
boşanma için avukatlar 5,000 tl ücret istiyorrr
slm kızlarrr,ADRES İÇİN BİLDİRİM BUGUN YAPTIMM
İSTEMEZMİYİM BOŞANMAYI
o dava nasıl oluyorr
zati 13 yıldır ben bakıyommm eve
5 kuruşu nasip değilll
biliyormusun AVUKATLAR görüşmeye bile ücret talep ettilerrrr
şu an çocuğun dişlerini yaptırıyorum
okul açılacak masaraf
aileme artık maddi birşey isteyemem da napsınlar
aldıkları evde oturuyom arabaya biniyom
teyzesi koleje gönderiyor
da ne isteyemmm
sağolun kızlarrr
insan az da konuşsa sıkıntıları anlatsa rahatlıyomm
hakkınızı helal edin
iyi ki varsınızzz
slm kızlarrr,
iyi ki ailen var Yasmin arkanda, Allah razı olsun, ne kadar iyiler.
inşallah en kısa zamanda herşey hayırlısıyla hallolur, gerçekten çok zor yani, böyle muammada kalmak.
bugün çok daha iyiyim, izindeki arkadaş döndü, artık kendi işlerime odaklanıcam, işleri toparlarsam, ayın 18 inde 1 hafta izne çıkmayı planlıyorum.sende iyiki varsın yasminim
hoş geldin canım
naber nasılsın?
bugün çok daha iyiyim, izindeki arkadaş döndü, artık kendi işlerime odaklanıcam, işleri toparlarsam, ayın 18 inde 1 hafta izne çıkmayı planlıyorum.
sen nasılsın, toparlayabildin mi işleri?
hadi gelmiş geçmiş olsun o zaman.Canım bende izin dönüşü bu hafta çok zor oldu ama en kritik olan yıllık toplantıyı kazasız belasız atlattım şükürler olsun
Ama o kadar çok işim varki ciddi bir iş yükü bekliyor beni ama kasmadan toparlayacağım inşallah
özledim sohbet etmeyi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?