Bu Maç Bizim Olacak.....

ay çok teşekkürler allah razı olsunnn

Eve bakmayan kocaya "katkı payının belirlenmesi" davası açabilir ve geçmiş 1 yıllık nafaka talep edilirmiş kuzum
yani illa boşanma davası açmana gerek yok.maksat süründürmek helede okuyan cocuk varsa
el mahkum g... gardiyan öduycekmiş.
Ancak uygun bir avukat bulmak lazım sana ben abimle konuşayım bir şirket av.v.s.varmı uygun fiyat isticek.

ay çok teşekkürler allah razı olsunnn

günaydın kızlar..

ay yasemincim ya..keşke baroların prosedürü çok olmasada para vermesen..bi boşanma bile kaç para..avukat olmak lazım bu devirde .osym de puanlar almış başını gitmiş hukuk da

bunca yıldır eve bakmadı demişsin.kuruşu geçmedi yazmışsın..bu nasıl evlilik ki yasemin..kazandığı paraları ne yaptı bu adam..özel günlerde yemek parasını da sen mi ödedin ki..pazar , markez, çocuk bezi vs ..bunları da mı karşılamadı..rolleri değişmişsiniz evlilikte..o hanım olmuş sen erkek..kusura bakma ama öyle olmuş.

teşekkürle cnmmm

bir avukat daha var onlada görüşcem haftaya

izne bir ayrılsammm

teşekkürle cnmmm

bir avukat daha var onlada görüşcem haftaya

izne bir ayrılsammm

Bak kuzum bunuda hukuk sitesinden buldum
oku bi fayda olur

Anneniz, babanızın, içki alışkanlığı olması sebebiyle eve bakamadığını ispatlar ise, boşanma dava açmadan sadece nafaka davası açabilir.

Medeni Kanun 196.maddesi bunu karşılamkatadır.

II. Eşler birlikte yaşarken

Madde 196 - Eşlerden birinin istemi üzerine hakim, ailenin geçimi için her birinin yapacağı parasal katkıyı belirler.

Eşin ev işlerini görmesi, çocuklara bakması, diğer eşin işinde karşılıksız çalışması, katkı miktarının belirlenmesinde dikkate alınır.

Bu katkılar, geçmiş bir yıl ve gelecek yıllar için istenebilir.

Yine 18 yaşından küçük çocukları için de bu tedbir nafakasına hükmedilmesini aynı dava içinde isteyebilir.

18 yaşından büyük ve eğitim gören çocuklar ise, babalarına karşı nafaka davasını kendileri açacaklardır.

Tüm bunlardan ayrı olarak,
Alıntı:

II. Savurganlık, alkol veya uyuşturucu madde bağımlılığı, kötü yaşama tarzı, kötü yönetim

Madde 406 - Savurganlığı, alkol veya uyuşturucu madde bağımlılığı, kötü yaşama tarzı veya malvarlığını kötü yönetmesi sebebiyle kendisini veya ailesini darlık veya yoksulluğa düşürme tehlikesine yol açan ve bu yüzden devamlı korunmaya ve bakıma muhtaç olan ya da başkalarının güvenliğini tehdit eden her ergin kısıtlanır.

Babanızın kısıtlanmasını da mahkemeden talep edebilirisiniz. Bu halde de anneniz babanıza vasi olarak atanır ise, babanızın gelirleri üzrenide tasarruf edebilme hakkına da sahip olur. Vasinin kısıtlı zararına bir şey yapamayacak olduğunu da hatırlatalım.

Sayın Katılımcı,

Davalarınızı avukat aracaılığı ile açıp takip etmenizi önermekteyiz.

Hak kaybına uğramamak, gereksiz yere masraf yapmamak ve zaman kaybetmemek için profesyonel destek alınız.

Maddi durumunuz elverişsiz ise, bulunduğunuz yer il barosuna, ücretsiz avukatlık hizmeti için başvurabilirsiniz.

cnm canı istedi mi aldı

canı istemedi mi almadıı

bir şey al alışverişe gidelim mi dedim mi

git annen gil baksın sana vs

normalde ben inantlaştığım zaman alırdı ama aldımı da burnunmdan getirir di

ama 13 yıldır 13 kez faturaları yatırmışşlığı yokturrr

zaten sson 5 yıldır salmıştım

maaşıma göre hareket ederdimm

sağol cnm

araştıracağımmm

bu konuyuuu

ahhh arkadaşım ya neler yaşamışsın nelere katlanmışsın ama olan senin ruh sağlığına oldu dimi

neyse zararın neresinden dönülürse karmış

dilerim bundan sonra sana huzurlu mutlu bir hayatın olur inşallah

sağol cnm benimm

araştır canım donuda kadar all hakkını b ırakma sonrada boşanma davası aç tazminat isteeee
soy soğana çevir..

aynen bende öyle düşünüyorummmmmm

araştır canım donuda kadar all hakkını b ırakma sonrada boşanma davası aç tazminat isteeee
soy soğana çevir..
hahah..öyle ..haklısın..geçmişin intikamı..
alsın şimdi paralarını elinden..nafaka vs ..

al benden de o kadar

sağol cnm benimm

aynen bende öyle düşünüyorummmmmm
inşallah canım.
hadi hayırlısı olsun hakkında..inşallah bundan sonraki hayatın mutlu ve huzurlu geçsin.

sağolun kızlarrr

insan az da konuşsa sıkıntıları anlatsa rahatlıyomm

hakkınızı helal edin

iyi ki varsınızzz

günaydın kızlarr diyelim ama kimse yok

slm kızlarrr,
iyi ki ailen var Yasmin arkanda, Allah razı olsun, ne kadar iyiler.
inşallah en kısa zamanda herşey hayırlısıyla hallolur, gerçekten çok zor yani, böyle muammada kalmak.

sağolun kızlarrr

insan az da konuşsa sıkıntıları anlatsa rahatlıyomm

hakkınızı helal edin

iyi ki varsınızzz

sende iyiki varsın yasminim

slm kızlarrr,
iyi ki ailen var Yasmin arkanda, Allah razı olsun, ne kadar iyiler.
inşallah en kısa zamanda herşey hayırlısıyla hallolur, gerçekten çok zor yani, böyle muammada kalmak.

hoş geldin canım

naber nasılsın?

sende iyiki varsın yasminim

hoş geldin canım

naber nasılsın?
bugün çok daha iyiyim, izindeki arkadaş döndü, artık kendi işlerime odaklanıcam, işleri toparlarsam, ayın 18 inde 1 hafta izne çıkmayı planlıyorum.
sen nasılsın, toparlayabildin mi işleri?

bugün çok daha iyiyim, izindeki arkadaş döndü, artık kendi işlerime odaklanıcam, işleri toparlarsam, ayın 18 inde 1 hafta izne çıkmayı planlıyorum.
sen nasılsın, toparlayabildin mi işleri?

Canım bende izin dönüşü bu hafta çok zor oldu ama en kritik olan yıllık toplantıyı kazasız belasız atlattım şükürler olsun

Ama o kadar çok işim varki ciddi bir iş yükü bekliyor beni ama kasmadan toparlayacağım inşallah

özledim sohbet etmeyi bu arada

hadi gelmiş geçmiş olsun o zaman.
Benim de çok işler birikti, yavaş yavaş yapcaz, benim hızlı olmam lazım gerçi de.
Evet yaaa ben de özledim, ne güzel 2.sınıf topiğinde falan iyi kaynatıyoduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…