kızlar günaydın
mahfoldum popoma kadar sırıl sıklamım ve şemsiyem vardı siz düşünün artık..
hımmm anladım canım, bizim de öğleye kadar, en geç 1-2 gibi çıkarız sanırım. Sen İstanbul da değil miydin?evet canım çalışıyorummm malesefff
öğlene kadar
bizim patron burda mesai olur ama cenaze evine gideceğim diye öğlen çıkacağım
eşimle gideceğiz köye oğlumu özledim
AAa bugün de mi yağmur var, geçmedi mi, geçmiş olsun bakalım, eee ne yapcan ıslak ıslak bugün, tühhh kötü olmuş?kızlar günaydın
mahfoldum popoma kadar sırıl sıklamım ve şemsiyem vardı siz düşünün artık..
hımmm anladım canım, bizim de öğleye kadar, en geç 1-2 gibi çıkarız sanırım. Sen İstanbul da değil miydin?
AAa bugün de mi yağmur var, geçmedi mi, geçmiş olsun bakalım, eee ne yapcan ıslak ıslak bugün, tühhh kötü olmuş?
günaydın canımmm
aa geçmiş olsunnn ist da yinemi yağmur varrr
ayyy hasta olma sakınnn
yok canım ben egedeyimmmhımmm anladım canım, bizim de öğleye kadar, en geç 1-2 gibi çıkarız sanırım. Sen İstanbul da değil miydin?
AAa bugün de mi yağmur var, geçmedi mi, geçmiş olsun bakalım, eee ne yapcan ıslak ıslak bugün, tühhh kötü olmuş?
bide elktrkler gitti şimdi geldi..
valla yapacak birşey yok malesef bu şekilde duracağım bildiğiniz ayaklarımdan vıcık vıcık ses çıkıyo yürüyünce..
bide beyaz converse giymiştim giymez olaydım
burnumda tıkandı kesin olacağım hasta dondum resmen
yok canım ben egedeyimmm
kıs converse giyilirmi hiççç Allah seniii
güneş çavmasını okuyorum sürükleyici bir kitapppppp
çok harika bi kitap canım okuduktan sonra kendininde değişikler meydana gelecek bende öyle olmuştu..
ayyyy şuan kitabı elime alıp götüresim geldiii kiiii
senin tarzın hangisi handan mı güneş mi???
şuan nereye geldin bakalım
1.bölüm bittii 2.bölümdeyimmm
işten okuyamıyorum çokkk
allah boool sabırlar versin, klimayı sıcağa getirip çalıştır, kurusun üstün başınbide elktrkler gitti şimdi geldi..
valla yapacak birşey yok malesef bu şekilde duracağım bildiğiniz ayaklarımdan vıcık vıcık ses çıkıyo yürüyünce..
bide beyaz converse giymiştim giymez olaydım
burnumda tıkandı kesin olacağım hasta dondum resmen
heeee anladım canım.yok canım ben egedeyimmm
kıs converse giyilirmi hiççç Allah seniii
olsun okuyorsun sonuçta çok güzel kitap ya bi ara tekrar okuyacağım bende 2.side bitsede alsam hemen okusam çok heyecanlıyım..
olsun okuyorsun sonuçta çok güzel kitap ya bi ara tekrar okuyacağım bende 2.side bitsede alsam hemen okusam çok heyecanlıyım..
kızlarr işleri toparlayıp kaçmam lazımmm öpüldünüzzz iyi tatillerrrr
allah boool sabırlar versin, klimayı sıcağa getirip çalıştır, kurusun üstün başın
heeee anladım canım.
nasıl bi ktapmış ki bu, merak ettim bak ben de?
evet güzel bir kitappp canım bende beğendimmm
kızlarr işleri toparlayıp kaçmam lazımmm öpüldünüzzz iyi tatillerrrr
klima varda ben çalıştırmıyom değil mi dondum resmen canım ya
nete dünya varmış güneş çavması 1 pdf yaz oku sende canım 26 bölümden oluşanı okuyacaksın..
iyi tatiller vefa can öpüyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?