Bu Maç Bizim Olacak.....

bende yer kalmadı yaa sütlaç yetti bana

o da güzelmiş, midende yer kalmaması yani, o duyguyu ne zaman yakalarım bilmiyorum, şimdilik epey geniş bir mide var ben de zati o hissi yakaladığım an, zayıflmaya da başladığım an olur herhalde, şimdi gayet boş hissediyorum midemi

benim senin gibi kilom olsa, kocam çok zayılfladın yeter artık der 2 sene önce, yine burada 59 kg. kadar düşmüştüm, herkes yeter artık, çok zayıfladın, yok yüzün çöktü dediler, bu hale geldim Ah ne edem ben onları, bir daha dinlersem, ben zayıf olmak istiyom işte bana ne.
ama yine görcem inşallah, hedef şimdilik 60 kg., bakalım kısmet.
Zayıflık gibisi yok bu bir gerçek, kg. olunca resmen hantallaşıyosun. Ama sen gayet iyisin yani 1,58 boya 51-52 kg. süper. Ben 59-60 olayım yeter.

bizimki çoktan çıktı ve bizim için çıkış kapıları tamamen kapandıı demek :)

sizin için bi umut mu doğdu yoksaaa
yok kızzz onu demek istemedim, patron olmayınca, rahatız yani, kafamıza göre takılabiliriz onu demek istedim. Yoksa 6 ya kadar burdayız.

ben evlendiğimde 60 kilo civarıdyadım

hoş o kiloya da bademcik ameliyatı oldum boğazımda kist vardı onları aldırdım 6 kilo verdim bi ayda

o 60 kiloyu öyle görüdm yanii

sonra hamilelik hooop 70 oldum

68 ile diyete başladım

49 a kadar düştüm

şu an genelde 52-54 arası gidiyıorumm

bu arada dün düğüne gittik eşimin taraflarıdna

çoğu kişi tanımadı

sen kiloluydun falan diolar

tanımıyorlar

yok kızzz onu demek istemedim, patron olmayınca, rahatız yani, kafamıza göre takılabiliriz onu demek istedim. Yoksa 6 ya kadar burdayız.

bendensin yanee

ayyy ne güzel, seni tanıyamamaları falan, süper motive olmuşundur. Ben de 64 kg. civarıydım, sonra doğumlarda 70 kg. la doğum yaptım, ilk doğumda 76 kg. dım 70 e düştüm, ikincisinde 70 le başladım 80 le doğum yaptım, sonra 70 tim yine. Uzun seneler hep 70 li kg. larda yaşadım, taa ki burayla tanışana kadar , 70-79 kg. topiğinde 59 kg.a kadar düştüm, 2 sene önce, sonra bir bıraktım, hooop geldi kg.lar, işte şimdi tekrar başladım.
Ama sen ne güzel hep bu kg.lardaymışsın, yerleşmiş sayılır senin kg.lar

yani ben maksimim 73 ü gördüm o da doğum yapacağım gün

ama 1,5 senedir bu kilolardaım

hep tetikteyim ama hiç salmıyorum

1 ay salsam sonraki ay toparlıyorumm

yani ben maksimim 73 ü gördüm o da doğum yapacağım gün

ama 1,5 senedir bu kilolardaım

hep tetikteyim ama hiç salmıyorum

1 ay salsam sonraki ay toparlıyorumm

ne güzel canım, inşallah ben de senin gibi, verdikten sonra almam, bu sefer akıllıyım ama salmayacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…