he canım gel sana hemen yaparım miss gibiEki Görüntüle 1119971
modelli, modelli.
vasy vasysss yakışırr
afiyet olsun bizee ozaman
şu an gerçeğini de içiyorum, sıfır şeker Türk kahvesi. Nasıl olsa kaldık, bari keyf yapalım ama değil mi?
bende yer kalmadı yaa sütlaç yetti bana
o da güzelmiş, midende yer kalmaması yani, o duyguyu ne zaman yakalarım bilmiyorum, şimdilik epey geniş bir mide var ben dezati o hissi yakaladığım an, zayıflmaya da başladığım an olur herhalde, şimdi gayet boş hissediyorum midemi
zeliş gezmelerde, foto koymuş facee.
valla patron çıktıhadi yaa ohh maşallah herkes gezmlerde biz işlerdeee
maalesef canım.hmmmm
evet benim gibi sende de boy yokk
valla patron çıktıbilmem anlatabildim mi?
maalesef canım.
yok kızzz onu demek istemedim, patron olmayınca, rahatız yani, kafamıza göre takılabiliriz onu demek istedim. Yoksa 6 ya kadar burdayız.bizimki çoktan çıktı ve bizim için çıkış kapıları tamamen kapandıı demek :)
sizin için bi umut mu doğdu yoksaaa
ben evlendiğimde 60 kilo civarıdyadımbenim senin gibi kilom olsa, kocam çok zayılfladın yeter artık der2 sene önce, yine burada 59 kg. kadar düşmüştüm, herkes yeter artık, çok zayıfladın, yok yüzün çöktü dediler, bu hale geldim Ah ne edem ben onları, bir daha dinlersem, ben zayıf olmak istiyom işte bana ne.
ama yine görcem inşallah, hedef şimdilik 60 kg., bakalım kısmet.
Zayıflık gibisi yok bu bir gerçek, kg. olunca resmen hantallaşıyosun. Ama sen gayet iyisin yani 1,58 boya 51-52 kg. süper. Ben 59-60 olayım yeter.
yok kızzz onu demek istemedim, patron olmayınca, rahatız yani, kafamıza göre takılabiliriz onu demek istedim. Yoksa 6 ya kadar burdayız.
ayyy ne güzel, seni tanıyamamaları falan, süper motive olmuşundur. Ben de 64 kg. civarıydım, sonra doğumlarda 70 kg. la doğum yaptım, ilk doğumda 76 kg. dım 70 e düştüm, ikincisinde 70 le başladım 80 le doğum yaptım, sonra 70 tim yine. Uzun seneler hep 70 li kg. larda yaşadım, taa ki burayla tanışana kadar , 70-79 kg. topiğinde 59 kg.a kadar düştüm, 2 sene önce, sonra bir bıraktım, hooop geldi kg.lar, işte şimdi tekrar başladım.ben evlendiğimde 60 kilo civarıdyadım
hoş o kiloya da bademcik ameliyatı oldum boğazımda kist vardı onları aldırdım 6 kilo verdim bi ayda
o 60 kiloyu öyle görüdm yanii
sonra hamilelik hooop 70 oldum
68 ile diyete başladım
49 a kadar düştüm
şu an genelde 52-54 arası gidiyıorumm
bu arada dün düğüne gittik eşimin taraflarıdna
çoğu kişi tanımadı
sen kiloluydun falan diolar
tanımıyorlar
bendensin yanee
ayyy ne güzel, seni tanıyamamaları falan, süper motive olmuşundur. Ben de 64 kg. civarıydım, sonra doğumlarda 70 kg. la doğum yaptım, ilk doğumda 76 kg. dım 70 e düştüm, ikincisinde 70 le başladım 80 le doğum yaptım, sonra 70 tim yine. Uzun seneler hep 70 li kg. larda yaşadım, taa ki burayla tanışana kadar , 70-79 kg. topiğinde 59 kg.a kadar düştüm, 2 sene önce, sonra bir bıraktım, hooop geldi kg.lar, işte şimdi tekrar başladım.
Ama sen ne güzel hep bu kg.lardaymışsın, yerleşmiş sayılır senin kg.lar
yani ben maksimim 73 ü gördüm o da doğum yapacağım gün
ama 1,5 senedir bu kilolardaım
hep tetikteyim ama hiç salmıyorum
1 ay salsam sonraki ay toparlıyorumm
ne güzel canım, inşallah ben de senin gibi, verdikten sonra almam, bu sefer akıllıyım ama salmayacağım inşallah.
aferin istikrarlı gördüm seni ama et yemeyi bırakman lazımm
bu arada ben 1 adet salatalık yedim geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?