oyy kelebekim seni çok kızdırmışlar kıyamam sanaHADİ YİNE İYİSİN..
BİZİMKİLER SANIRIM BENDEN YARDIM BEKLEDİLER HİÇ İŞİM OLMAZ VALLA..
BEN ZATEN ÇALIŞIYORUM MAHFOLUYORUM BÜTÜN GÜN BİR DE ONA MI YARDIM EDECEĞİM..
HANIM EFENDİ KENDİNE YATAK ODASI ALACAK MIŞ PERDE ALACAKMIŞ BORCUN YOKMU SENİN DEDİM BİŞEY OLMAZ DEDİ..
BİZDE PARALARI YOK DİYE BORÇ ÖDÜYORUZ ÇOK PİS TRİPLİYİM HEPSİNE..
HAFTA SONU BİRAZ RAHATSIZDIM KAYIN BABAM ARABAYLA GELELİM HASTANEYE GÖTÜRELİM DEDİ YOK GEREK YOK BİZ TAKSİYLEDE GİDERİZ DEDİM KESTİRİP ATTIM FENA BOZULDU..
BÖREK YAPMIŞTIM BANA DEDİ BİZ BUGÜN GELEMEYİZ TEMİZLİK YAPIYORUZ HALBUKİ ŞİLEDE GEZİYORLAR..
SEN BANA AYIR BEN GELİNCE BANA YAPARSIN DEDİ TAMAM DEDİM ERTESİ GÜN EŞİM İŞE GİDERKEN POŞETE KOTYDUM BÖREĞİ BUNU KARDEŞİNE VER BABAMA GÖTÜRSÜN DEDİM DÜNDE ARIYO YOLAMIŞSIN DİYE EVET DEDİM ANNEM HAZIRLAR YERSİN DEDİM..
İYİCE EŞEK YAPIP ÜSTÜME BİNMEYE ÇALIŞIYORLAR BIKTIM SOĞUDUM İLLALLAH ETTİM ARTIK..
melek oldu o başınız sağolsun rabbim sabır versinBUGÜN BENİM İÇİN ÜZÜNTÜ VERİCİ BİR GÜN
KIZKARDEŞİMİN VEFAT EDEN BEBEĞİ YAŞASA İDİ BUGÜN BİR YAŞINDA OLACAKTI(
migren olmasınnnncumartesi gece birde şiddet ötesi bir baş ağrısı ile uyanduımm( ilaç içtim yarım saate hafifledi yeniden uyudum
neydi bende anlamadım çok sık oluo bu ara
ne kadar iltimas gösterirsen o kadar yüzbuluyorlar eminimmmHADİ YİNE İYİSİN..
HANIM EFENDİ KENDİNE YATAK ODASI ALACAK MIŞ PERDE ALACAKMIŞ BORCUN YOKMU SENİN DEDİM BİŞEY OLMAZ DEDİ..
HAFTA SONU BİRAZ RAHATSIZDIM KAYIN BABAM ARABAYLA GELELİM HASTANEYE GÖTÜRELİM DEDİ YOK GEREK YOK BİZ TAKSİYLEDE GİDERİZ DEDİM KESTİRİP ATTIM FENA BOZULDU..
BÖREK YAPMIŞTIM BANA DEDİ BİZ BUGÜN GELEMEYİZ TEMİZLİK YAPIYORUZ HALBUKİ ŞİLEDE GEZİYORLAR..
SEN BANA AYIR BEN GELİNCE BANA YAPARSIN DEDİ TAMAM DEDİM ERTESİ GÜN EŞİM İŞE GİDERKEN POŞETE KOTYDUM BÖREĞİ BUNU KARDEŞİNE VER BABAMA GÖTÜRSÜN DEDİM DÜNDE ARIYO YOLAMIŞSIN DİYE EVET DEDİM ANNEM HAZIRLAR YERSİN DEDİM..
İYİCE EŞEK YAPIP ÜSTÜME BİNMEYE ÇALIŞIYORLAR BIKTIM SOĞUDUM İLLALLAH ETTİM ARTIK..
doğru diyosun canımmmvefam dedim ya kredi borç harç tabii bunlar önemli canım
hakkınızda hayırlı çok da ertelemeyin
off başım çatlamak üzere işler bitmek bilmiyor akşamda kayınvalideme gideceğiz bir haftadır temizlik yapıyor hiç gitmedim temizlik bitmek üzere bi uğrayayım notunu vereyim
Canim basınız sağ olsun çok üzüldüm Rabbim geride kalanlara uzun ömür versin
AY CNM O BİR MELEK ŞUAN
BAŞINIZ SAĞOLUSUNN
başınız sağolsun canım benim Rabbimmm sabır versinnn
melek oldu o başınız sağolsun rabbim sabır versin
oyy kelebekim seni çok kızdırmışlar kıyamam sana
BOŞVER ÇALIŞAN KADINDAN BİRŞEY BEKLEMESİNLER YAA BENİMKİLERDE BEKLİYORLAR AMA BEN YAPAMAM
KUSURA BAKMASINLAR ALSIN KADIN BENDE KADIN ALIYORUM ZATEN
ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR ÇOK SAĞOLUN
migren olmasınnnnayyy o çok zor bende varrrr
ne kadar iltimas gösterirsen o kadar yüzbuluyorlar eminimmm
uzak durmak en iyisiiii canımm
doğru diyosun canımmm
canım benim bu kadar öfkelenme bak sana yazıkHEMDE NE KIZDIRMAK CANIM ÇOK ÖFKELİYİM ÇOK..
canım benim bu kadar öfkelenme bak sana yazık
onların umurunda mı senin öfkelenmen üzülmen
bu yüzden sende kendini üzme lütfen
canım Allah sabır versin annesine..melek oldu haklı arkadaşlarım..BOŞVER ÇALIŞAN KADINDAN BİRŞEY BEKLEMESİNLER YAA BENİMKİLERDE BEKLİYORLAR AMA BEN YAPAMAM
KUSURA BAKMASINLAR ALSIN KADIN BENDE KADIN ALIYORUM ZATEN
ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR ÇOK SAĞOLUN
kelebekciiim..HADİ YİNE İYİSİN..
bugün perşembe ne günü???öğlen arası oldu..bi aa 11001 e gidim de gelim ben
öğlen patlıcanlı türlü yidim..o ka..gidip tatlı almam lazım..şekerim düştü..çıktı mı yoksa ..işte şeker istedi canım..görüşürüz..bakalım kim gelir ben gelene kadar bu topiğe
canımcım ben bi şey bulamadım..bugün perşembe ne günü???
a101 günüüüü
bende geçen hafta çamaşır sepeti aldım banyoya a101denn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?