Bu Maç Bizim Olacak.....

ne böreği kızzzz
diyecektim kiaferim almamışın.

heheeeeeee şaşırttım seni dimi :)))

Hala bi ses yok aradım haftasonu, inan ayarlamaya çalışıcam diyo

günaydın lilicannn nabersinnn

babanesi yanında olacak zaten canım sıkıntı olmaz hem ağlamaz belki çabuk uyum sağlar...

sorma yasmin kiloyu almak bu kadar kolayken vermek çok zor hakkaten neyse inşallah bir rutin tutturup o kiloda devam ederiz normal hayatımıza inşallah

maşşalah biz hiç okula gidip gelemelerde ile hiç sıkıntı yaşamadık

genelde yaramazlık peşinde idii

bizimki de çabuk alıştı öyle ağlamalar istememeler filan olmadı ama bizimki biraz ufaktı düşün 3 yaşında sbahın 7 sinde bırakıp işe gidicem akşam 7 de alıcam benim pskolojim için çok kötüydü alışmak ama zamanla çok sevdi okulunu hiç istememezlik yapmadı bununla avundum bende işte ama çok ağladığımı bilirim bir okula başlarken birde doğumdan sonra tam zamanlı işe başlarken anne olmak hiç ama hiç kolay değil özellikle bizler için...

öğretmen istemiyor velileri yanında
çok zorlanırsam ben ararım diyor
bakalım taktiğini göreceğizz canım

kızlar dün yards da avm de indirim vardı
kotları nasıl kalitesi bilmiyorum ama eşim işyerine hor kullanıyor zaten ihtiyacı vardı aldık
3 kot 1 gabardin pantolon
3 eşofman altı
2 tişört
bir kemer
banada mevsimlik mont aldık

hepsi ne kadar tuttu inanamazsınız

oğlanada kotondan eşofman altı aldım iki tane

eeee iyi güzel de ne kadar tuttu?
güle güle giyin cicilerinizi canım.

buralardayım canım, kimse yazmayınca bakıp bakıp gidiyom ben de. Bu sıralar hiç işlere konsantre olamıyorum, çalışasım gelmiyor, nasıl olacak bu durum hiç bilmiyorum püffff sigara içen smile de bulamadım arkadaş

simdilik iyi gidiyor tatlim
3 gvn gidiyoruz bu hafta 10 -12 arasnda
sen nasilsin

vefa kuzuya gecmis olsun
okullu cocuk analari allah yardimcimiz olsun hersey el yakiyo

günaydın kızlarrr,
sabah ekmeksiz kahvaltı yaptım, bakalım nasıl olacak. beyaz peynir-domates-salatalık-biber yedim. inşallah acıkmam, acıkırsam yanımda badem var, ondan atıştırcam. akşam ipin ucunu kaçırınca sabah bari kısayım dedim.

günaydın

senin durum vahimmmmm

sana çok kızıyorumm ne zaman dur demeyi düşünüyorsun kendine

yediğin herneyse 1 lokamanın tadı da aynı 10 lokmanın tadı aynııııııı

günaydın kızlarrr
gece yorgunluktan oğlanı uyuturken sızmışımmm tabii
benim adamda diyo uyuan insana kalkacakmısın diye
yok dedim sabah surat bi karışşş
ya napim her gece hergece oturulup kahve nescafe üstüste içilirmii offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…