Ama hiç bir şeyden memnun edemiyorum vefa bi görsen her şeye ağlıyor,canım öle demee yaaa sabır
bunlar her çocukta oluyor
hangimiz okula güle oynaya gittik hatırlasana
sabah benimkide seni sevmiyorum beni işe götürmüyorsun demezmi
hadi gel laff anlat işte
Tek başıma alıp başımı gidesim varr artık ya, memnuniyetsiz bir ewlatla sınanıyorum
beni de götür gittiğin yeree
bu şehir de bana dar gelmeye başladıııııııı
Ama hiç bir şeyden memnun edemiyorum vefa bi görsen her şeye ağlıyor,
Çok nazlı, ne bilim diğer çocuklar gibi değil..
Dışarıya çıkartıyorum dün çıktık mesela arkadaşlarıyla top oynuyor..
Ben de kızlarla sitede oturuyorum. Yere düştü ben hiç fırlamadım yerimden kendi kalksın dedim..
Yanii görmezden geldim, biliyorum çokta kötü düşmedi, öyle olsa müdale ederdim elbette..
Her neyse nasıl ağlıyor ama ben gelip kaldırayım diye.. Gitmedim inat ettim.
Kıyamet kopmaya dewam ediyor tabi,kendi yaşıt arkadaşları bile Ege kalk bebek misin bu kadar ağlıyorsun dediler..
Kız gibi anladınız mı, çok nazlı..
TMM GELEYİMM CNMMMM
Sende durumlar nebeni de götür gittiğin yeree
bu şehir de bana dar gelmeye başladıııııııı
Valla bilmiyorum ben erkek gibi korkusuz olsun istiyorum birazda,geçer bunlar takmaaaa
şu an evde bütün ilgi alaka onda olduğu için böylee tatlımm normal şeylerrrrr
aslında en güzel yılları bilirmisin
büyüdükçe daha da zorlaşıyor
her çocuğun türlü türlü huyu varAma hiç bir şeyden memnun edemiyorum vefa bi görsen her şeye ağlıyor,
Ben de kızlarla sitede oturuyorum. Yere düştü ben hiç fırlamadım yerimden kendi kalksın dedim..
Yanii görmezden geldim, biliyorum çokta kötü düşmedi, öyle olsa müdale ederdim elbette..
Kıyamet kopmaya dewam ediyor tabi,kendi yaşıt arkadaşları bile Ege kalk bebek misin bu kadar ağlıyorsun dediler..
istanbulu özledimİstanbul Sonbaharda ayrı güzeldir gel gezelim :)
Valla bilmiyorum ben erkek gibi korkusuz olsun istiyorum birazda,
Arkadaşları biraz uzaklaşıyor mesela anne bende gidebilir miyim diye 10 kere izin alıyor.
Oğlum ben burdayım git ben sana bakıyorum izin almana gerek yok diyorum..
Yok arkadaş arkadaşlarıyla maçı yarıda kesip yanıma geliyor anne biz top oynarken uzaklaşıyoruz gidebilir miyim diyor..
Güler misin ağlar mısın, kendine güveni yok anladınız mı..
Biraz uzaklaşınca tedirgin oluyor, oysaki ben onu görüyorum uzağa gitse de oda beni..
Kendine güveni yok..
istanbulu özledim
çok sene geçti en son 2006 da geldimm
Eminönü,Üsküdar,Taksim ahhh gençliğimm ahhh
keşkeee zelişşşşşşsende gel şekerim toplanıp gelip tozunu atalım İstanbulun
Sende durumlar ne
Ama hiç bir şeyden memnun edemiyorum vefa bi görsen her şeye ağlıyor,
Valla bilmiyorum ben erkek gibi korkusuz olsun istiyorum birazda,
Arkadaşları biraz uzaklaşıyor mesela anne bende gidebilir miyim diye 10 kere izin alıyor.
Oğlum ben burdayım git ben sana bakıyorum izin almana gerek yok diyorum..
Yok arkadaş arkadaşlarıyla maçı yarıda kesip yanıma geliyor anne biz top oynarken uzaklaşıyoruz gidebilir miyim diyor..
Güler misin ağlar mısın, kendine güveni yok anladınız mı..
Biraz uzaklaşınca tedirgin oluyor, oysaki ben onu görüyorum uzağa gitse de oda beni..
Kendine güveni yok..
her çocuğun türlü türlü huyu var
bak bende sana benim oğlanı anlatayım
babasıyle birlikte bisikletiyle asansöre biniyor babaannesinin apartmanında
o sırada komşu bi amcada geliyor asansöre
oğlan kolunu asansörün kenarına sürtüyor bisikletle geçerken
adama senin yüzünden oldu diyesaldırıya geçiyor
eşimde adamda şok olmuş neye uğradığını şaşırmış
çok mahcup oldum diyor eşim
biyere çarpsa düşse senin yüzünden oldu diyor yanındaki herkese
ama bu şiddeti yabancı birine ilkti bizi korkuttu
bizimkininde kaygıları var ama seninkinin daha fazla canım
sana tavsiyem sorumluluk vermeye bak
mesela fırından ekmek alırken onunla
sen girme kapıda bekle parayı ver ona aldır
markette alışveriş yaparken ben annecim bunun fiyatı yazmıyor kasa ya gidip okuturmusun diyorum
arkasından takip ediyorum çekingenliği var atsın diye
bir şey soracağım aynı yataktamı yatıyorsunuzzz
Ewet beraber uyuyoruz hala malesef..bizimkininde kaygıları var ama seninkinin daha fazla canım
sana tavsiyem sorumluluk vermeye bak
mesela fırından ekmek alırken onunla
sen girme kapıda bekle parayı ver ona aldır
markette alışveriş yaparken ben annecim bunun fiyatı yazmıyor kasa ya gidip okuturmusun diyorum
arkasından takip ediyorum çekingenliği var atsın diye
bir şey soracağım aynı yataktamı yatıyorsunuzzz
Zelişş kendine güveni gelsin istiyorum, diğer arkadaşlarına bakıyorum öyle değiller. Araba olmayan yerde sahil kısmında geziyoruz mesela, elimi tutuyor. Oğlum önden yürü ben burdayım elimi tutmana gerek yok diyorum yok elini tutucam diye mızmızlanıyor..Anneyiz ve her konuda illa endişeleniyoruz elde değil amma kişilik tipini veya karakterini bu yaştaki hal ve hareketler sadece şekillendirir illa çekingen veya ne bileyim işte antisosyal olacaklar değil bence ama her yeni davranış biçimi ve sonucunda lınan tepki onların karakterinin oturmasında önemli rol oynayacak...
Herşeyin fazlası zarar bunu bir kere anlamamız lazım.
Ben mesela hep dedim ki Allahım şu çocuğun sosyal anlamda sıkıntısı olmasın asosyal bir insan olmasın hep buna dua ettim ve bu yönde davranışlar sergilemeye çalıştım...
Gelecekte yani yetişkinlik döneminde ne olur bilmem ama şuan çocuk tanısın tanımasın herkesle muhabbete girişebiliyor, her yaştan herkesle oyun oynayabiliyor, misal siteye giriyoruz "bekçi amca naber" diyor...
Binadaki amcalarla kanka modunda...
ama saatlerce oyun oynadığı çocuğun adını sormayı akıl edemiyor misal.. Bildiğim için soruyorum oğlum arkadaşının adı ne diyorum, hımmm hemen sorayım diyor sıpa ben sorduktan sonra...
yani anlayacağınız her çocuk her insan kendi içinde özel
vee bizlerde bilinçli ebebeynleriz nolur ufak tefek şeyler içinde yormayalım kendimizi bu benim içinde geçerli tabiiii
Ora nerelililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kuğulu parkı biliyormusun sen sana yakın galiba değil mi?
kesinlikle yatakları ayır canımEwet beraber uyuyoruz hala malesef..
Ben bazen minübüse bindiğimiz zaman ona veriyorum parayı şöföre vermesi için..
Ama sorumluluk verme kısmında haklısın, daha fazla vermeliyim..
Gerçekten kendine hiç güveni yok..
Dün akşam annemle babam abimlere gittiler, bizde dışardan geldik duş aldırdım hemen oğlana,
Hadi yatma vakti dedim yatağına yatırdım, sen yanımda yatmıcan mı anne dedi dudakları titretip, bende hayır sen kendin uyuyacaksın ben olmadan ben içerdeyim tv izlicem oğlum hadi tatlı uykular dedim öptüm çıktım odadan. Alışkın olmadığı bişi dudaklar büzüldü ağladım ağlıcak durumda bırakıp çıktım odadan yüz vermedim..
Zelişş kendine güveni gelsin istiyorum, diğer arkadaşlarına bakıyorum öyle değiller. Araba olmayan yerde sahil kısmında geziyoruz mesela, elimi tutuyor. Oğlum önden yürü ben burdayım elimi tutmana gerek yok diyorum yok elini tutucam diye mızmızlanıyor..
Ben bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?