Bu Maç Bizim Olacak.....

vefa; eşine çok geçmiş olsun canım. yalnız oğlan sizi zorlayacak biraz lütfen hem sinirlerine hem de gözyaşlarına hakim ol. evet belki her 10 dk bir anlatacaksın bu böyle bir haftada sürebilir 3 günde. sabırla her seferinde anlat ona durumu
yasmin; kız senin oğlanda pek haylazmış
zeliş; hoşgeldin tatlım. sizinde ilk gününüz güzel geçmiş oğluşunla ne kaaaa iyi.

bende 60-61 arasında gidip geliyorum zelişşş

dur demek lazım

1,5 dilim tam buğday ekmek
domates
4 zeytin bi parça peynir bir adet biber yedim bende

tamam an itibariyle başlayalım

birde çok hızlı başlamayacağım o zaman dayanma gücüm çabuk tükeniyor

ilk olarak abur cuburu bıraklıyorum bu hafta bir akşam yemeklerini erken yiyeceğim mecburen eşimden ayrı olacak ama ne yapayım 9 dan sonra yiyince yağ oluyor onlarrrr

offff zeliş ben bugunlerde iştaf sıfır çok düzensiz besleniyorummm ben düzensiz beslendim mi kilo alıyorum öle ters bir bünyem varrrrrr

dün sadece 1 simit ile günü bitirdimmmmmmmm

haydiiii en iyi sen gidiyorsun noldu ki acaba yasminnnn

biz böle şeyle heç yaşamadık

biz genelde şikayet gelirdiiiiiii

tekrar çok geçmiş olsun eşine canım bir an önce atlatırsınız inşallahhh

cnım sen nasılsın sanırım gelmedi son misafirler değil mi

cnım sen nasılsın sanırım gelmedi son misafirler değil mi
yok dayısı gelecekti eşimin gelmedi canım çok da iyi oldu aslına bakarsan....
ben de iyiyim ne olsun regl oldum malesef.
tam düzenle beslenmeye geçiş yapmıştım karnım falan inmişti şimdi 2 gündür şiş sinir oluyorum bu duruma.

netten aldığım resimli spor hareketleri vardı onları da yapıyordum kendimi toparlamıştım ne güzel
moralim bozuldu dün sabah dün yapmadım spor salonuna da gidemeyeceğime göre y,ne yapsam da bir ay sonra farkı hissetsem güzel olacak

biraz önce trambolinlere bakıyordum
sanırım evde hareketlere devam etsem daha iyi

sağaolun kızlarrr

twister allll tavsiye edilir :)

benimki bi köşede duruyooo
aman vefa twisterr + eliptik bisiklet vardı evde ve ben çok ciddi kullandım
her ikisini de
sonra ne oldu görümcem istemiş ben kullandığım halde eşim o istedi bıdı bıdı birşeyşer dedi bana
iyi tamam al götür dedim ve o gün kendi kendime söz verdim kesinlikle eve herhangi bir spor aleti almayacağım bir daha diye. çünkü ondan önce de basamaklı bir şey vardı neydi unuttum adını onuda annesi istedi onlara verdi onu da kullanıyordum.
bu yüzden bundan sonra eve herhangi bir alet alınmayacak doğru salona gidilecek

ayyy buda iyiyimişşşş desene senin k.valide görümce sendeki aletlerle spor salonu açtılarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…