Bu Maç Bizim Olacak.....

sağolasın canım sorma neredeyse bütün hamileliğimi biliyorsunuz kız siz de benimle beraber çektiniz
amin cümlemizinkini darısı isteyenlerin başına inşallah
DİMİ VALLA BERABER DOGURDUK CANIM BENİM:)
HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZ

işin garibi müdürler dahil hiç birimiz mesai ücreti almıyoruz

sadece bizimle bir kalan çaycı abla mesai ücreti alıyor işçi sıfatında olduğu için

bizim maaaşlar sabitt

hımm her firmanın uygulaması farklı benim çalıştığım ilk firmada öyleydi idari personele mesai vermezdi ama işe gelmeyince de kesmezdi maaşından

burda ise sadece müdürler almıyor mesai ücreti, almıyoruz yani. Diğer idari personellerin tamamı alıyor düşün eğitim için geliyoruz bazen nadiren biz hariç ki 5 kişiyiz herkes mesai alır. ama işe gelmedikleri günde maaşlarından kesilir birde işe gelmeyecekleri zaman izin kağıdı imzalatmak durumundadır idari personel kartlı sistem var giriş çıkışlarda biz kart kullanmıyoruz gelmeyince kesilmiyor fazladan gelsekte mesai almıyoruz...

birde maaşlarımız sabit değil her ay devlet baba el atıyor....

bizde özlemişsiz uzun zamandır almıyordum

bugunde kereviz yapacım inş

kerevizi yapmıyorum çünkü tek yemek zorunda kalıyorum bende çok sevmiyorum açıkçası ancak zeytinyağlısını arada dışarda yiyorum yazsminnn

ıspanağı benim oğlanda soruyor bizde çok seviyoruz ama kerevizi tek ben yiyorum evde

al benden de o kadar

maşallahhhh geniccc Allah bağışlasın çok güzellerrr

GÜNAYDIN KIZLAR
GENİC FOTOYU KALDIRMADA BENDE BAKİM

ne günaydını kız öğlen olmuşşşşş

tünaydın sana

bizdede öle canım izinlerimiz mesai almadığımız için maaaşdan düşmüyor

mesai alanların kesiliyor tabi

bizi de 6 ay da bir görüyor zam canım

bizdede öle canım izinlerimiz mesai almadığımız için maaaşdan düşmüyor

mesai alanların kesiliyor tabi

bizi de 6 ay da bir görüyor zam canım

oh ne güzel 6 ayda bir zam

ben ilk 6 sene altı ayda zam byramlarda maaş yarısı ikramiye vardı

5 yıl önce şirket baya salandı bayram paraları kalktı

maaşları doğru dürüst zam yokkk yılbaşına kadar bişey yapmazlarsa konuşacağım inş bu konuda pek çekingen kalıyorummm

ah önceki yasmin olaydı çar çar öterdi bu rahmetli beni tamamen özgüvenimi de aldı gitti hakkımı savunamaz oldum

erken çıkıyprum rahatım iyi fakat 2 personelin yaptığı işi yapıyorum burda önce 2 bayandık diğer bayan doğuma gidince personel almadılar o da başıma kaldııııııı

yasemin 6 ayda zam dediğim uçuk rakamlar değil

2,5 yıldır burdayım maaşıma bu süre zarfında 325 lira zam gelmiş

burdada önceden varmış bayram ikramiyesi ama biz görmedikkkk

konuş sende ağlamayan bebeğe meme vermezlerr kii

orası öyle

konuşmam lazım nerdeyse 2 yıldır zam falan görmüyorummmmm

dediğim gibi 13 yıldır burayla hiç para mevzusuna girmedimmm

kızlar

az bana destek olunda ben patronla şu maaş işini konuşayım kendimi bir türlü hazır hissedemiyom konuşmak içinnn

kızlar

az bana destek olunda ben patronla şu maaş işini konuşayım kendimi bir türlü hazır hissedemiyom konuşmak içinnn
geç bile kalmışsın yasemin yıllardır orada çalışıyorsun

bizim burdaki arkadaşlar olsa valla şimdiye kalmazlardı

sorması ayıp ne kadar alıyosun 13 yıla karşılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…