ülen kafa sallayıp durmayınn
lil ben bu kadar detay bilmiyordum ve dünden beri sana bu konuda yorum yazıyorum farkındaysan
Sana geniş maksatlı yazıcam genic.lil ben bu kadar detay bilmiyordum ve dünden beri sana bu konuda yorum yazıyorum farkındaysan
özür dileyerek sana açıkça şunu söyleyeyim canım bence ikisinden de sana hayır gelmeyecek
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin arkadaşım
ülen kafa sallayıp durmayınn
Sana geniş maksatlı yazıcam genic.
ne kadar genişşş maksatlııı
ayy oğlan bugün eziyet sonrası okula teslim etmiş babaannesi
babaannemizi aradım bank asyadaymış
daha kırık kırtık paraları kaldı herhalde
dolmuşa binip hemen dönecekmişşş eve
lilicim cevap yazdım sanaSana geniş maksatlı yazıcam genic.
ayyyyyy uğraşma kız kadınla boşver kurtarsın paralarınıayy oğlan bugün eziyet sonrası okula teslim etmiş babaannesi
babaannemizi aradım bank asyadaymış
daha kırık kırtık paraları kaldı herhalde
dolmuşa binip hemen dönecekmişşş eve
sabahtan işleri hallederim sanırımevet kızlarrr cumayıda bitirmek üzereyiz
haftasonu planları nelerdir hımmmm
ben bütün işlerimi bu akşam halletmeyi planlıyorum gece kaç olursa artık sadece ütü kalır pazar gününe belki birde kv yemekleri belki yarına kalır
yarın eşimle fuara gidicez gündür oğluşu bir arkadaşa bırakıcam dönüşte onu ve arkadaşım ile kızını alıp yemeğe gidicez pazarı henüz planlamadım aklımda bir kaç şey var bakalımmm
pehhhh ben dinleyemiyorum
BU ŞARKI SİZLERE GELSİNNNN
cumartesi işe gelicem.evet kızlarrr cumayıda bitirmek üzereyiz
ben bütün işlerimi bu akşam halletmeyi planlıyorum gece kaç olursa artık sadece ütü kalır pazar gününe belki birde kv yemekleri belki yarına kalır
yarın eşimle fuara gidicez gündür oğluşu bir arkadaşa bırakıcam dönüşte onu ve arkadaşım ile kızını alıp yemeğe gidicez pazarı henüz planlamadım aklımda bir kaç şey var bakalımmm
pehhhh ben dinleyemiyorum
kim bu şarkının adı ne ??????
evet kızlarrr cumayıda bitirmek üzereyiz
ayyy napim kimimmm var uğraşacakkk ya kocam ya kaynanammmkıss uğraşma şu kayganan laaaa
evet kızlarrr cumayıda bitirmek üzereyiz
benimde plan yokkk evdeyim muhtemelennn pazar günühiç bir planım yokkkkkkkkkk
plan yapmayı heç düşünmüyommmmmm
ayyy napim kimimmm var uğraşacakkk ya kocam ya kaynanammm
ay akşam tarhana göndermiş sağolsun bu sene domates salçası çok yaptım demiş eşime
vefaya sölede almasın marketen demiş
ayy bu kadın çook komik evlendim 6 yıl oldu bir kere aldım marketten salça
hep o verirkiiii
eşimde annem seni düşünüyo bak diye diye ballandırarak anlatıyooo
biz bugün yada yarın akşam eşimin amcasıgile gideceğiz
kuzeni üniversite kazandı (özel üniversite)
hediye yapmak gerekiyormuş (çeyrek yarım altın v.s)
oldu dedim yeni adetmi bu Allammm yaaa
aldım oğlana tek kişilik battaniye hediye yeter ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?