Bu Maç Bizim Olacak.....

günaydın canımcımmm

heder etmişsin kendini eşin çalışıyormuydu bütün işi kendin yapmışsın

biz cuma akşamdan bitirdik temizlik işlerimizi

sadece ütü ve yemeklerim kalmıştı onalrıda haftasonu aralara serpiştirdimm

eşim pazar çalıştı saat 3 gibi çıktı zaten o sırada bizde oğlanla dışardaydık parkta gezdik ailecek

akşama da baba oğul oyun oynadılar ben yemek faslındaydım

eşim çok yardım etmesede oğlanla ilgilenir canım

bizim oğlan tabi çalıştığımızdan görmeyince hafta içi bizi sürekli beraber vakit geçirmek istiyor iş yaptırmıyor bide o zorluyor zaten beni zelişşş

olsun canım napıcaksın en çok çocukların ilgiye ihtiyacı var zaten az görüyorlar bizi oynamak vakit geçirmek istiyorlar haklı olarak bir denge kurulduktan sonra yetişiliyor be canım haa biraz daha fazla yorgunluk oluyor tabi o ayrı...

sanda günaydınnn :)

hayırdır ne oldu kiii
Günaydın değecek durumda değilim ki kusura bakma

Eski eşimi dün gece polisler içeriye almış, butun geceyi orda geçirmiş ve hala içerde.
Beni geçen sene tehdit etmişti savcılığa vermiştimya, mahkememiz vardı gitmedi bu tabi polisde en sonunda
sen misin gelmeyen deyip içeriye tıkmışlar..
Bugünde Ege'yi alacaktı okuldan izinliydi..

aaaaaaaaaaaaaaaa bende şoktayım şuan
eeee son durum neymiş peki bundan sonra ne olacak lilll

Yani hakettiğini bulmuş ama işte çocuk var yaaa neyseki çokda durumların farkında olabilecek yaşta değil okula göndermişmiydin yakınsa bıraksın annen olmaz mı boşuna günü evde geçirmesin çocuk...

Okuldan alacaktı zaten oğlanı, yani okulda şu an Ege öğretmeniylede konuştum...
Yaniii benii ve ailemi ettiği tehditleri bir duysaydınız geçen sene..
Yapmayacaktı işte hakketti..
Şimdi içerdeyken bana kinlenipte kavga çıkmasın daha çokk offf allahım..

ne kadar kalacağı bellimiymiş peki hakim kararımı var ortada acaba canım habe alabildin mi

kimden geldi sana haber peki

aaaaaaaaaaaaaaaa bende şoktayım şuan
eeee son durum neymiş peki bundan sonra ne olacak lilll
Hiç bilmiyorum genic, annem eski kayınpederimi aradı sordu,
Şimdi ben karakola gidiyorum demiş adam..
Annemde demişki bakın turgut bey bizlik bişi yok, geçen sene kızıma ve bize ettiği tehditlerden dolayı gitti kızım şikayette bulundu ama ilk mahkemede şikayetini geri çektiğini söylemişti fakat devlet kadınları koruma gücünü arttırdığı için hakim geri çekmesini kabul etmedi dedi. Ve bunuda lilyana ona söyledi, bir sonraki mahkemeye gelmediği için bence şu an onu içeriye aldılar demiş.
Bilmiyorum valla kaçta çıkartacaklar onu

ne kadar kalacağı bellimiymiş peki hakim kararımı var ortada acaba canım habe alabildin mi

kimden geldi sana haber peki
Gecenin 4'de eski eşim evi aradı; polisler geldi beni almaya lilyana şikayetini geri çekmemiş miydi dedi.
Babamda lilyana mahkemede çektiğini söyledi ama devlet tehdit olunca ortada kabul etmedi dedi..
İyi tamam dedi kapattı, sonra polislerde götürmüş demek ki..

Günaydın kızlarrrrr

yeni bir hafta, yeni bir gün huzur getiri hepimize inşallahhh

pazartesi bugün ama keyifliyim sizler nasılsınız

sabah tartılamadım yarına kaldı ne yazık ki

zelişim ben tartıldım halimden tık yok ama gece çok büyük yaramazlık yaptım

gece bir tabak peynirli makarna yedim hastalığım yakın canım acayip şeyler yemek istiyor

ayy film izledik ağlaya ağlaya içim şişti yaa

sadece sen diye romantik....

60 kiloyum pazar sabahı 59,3 idim makarna yaktı beniii

hayırdır neler oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…