evet evet
o kavurmaların fantaların acısı çıkmayacak mı sandınız bakemmm
bu hafta halledeceğim baby, meraklanma sen, sabah etek bol geldi böyle, o kadar mutlu oldum ki, ama tartılmadım, pazartesiye kadar tartılmayacağım, eğerki tartıda eksi görürsem sapıtıyorum, en iyisi bilmeyeyim, inşallah -1 kg. görürüm pazartesi. Şimdilik gayet iyi gidiyor bakalım.
evet canım haklısın, vermek değil de, zor olan korumak biliyor musun, 2 ay sıkarsın gider, ama sonrası zor olan kısmı.birimiz diil hepimiz için inşşş
ama kilo vermek kolay diil gerçekten yaa :18::18::18::18::18:
he o da güzel canım afiyet olsun.yok be ya
tavuk şiş yerim herahdel artık
salta ve ayran eşliğindee
Kısır mıöğle yemeği vakti kısır yaptık arkş la ondan yicem ama hiç aç değilim
Bir daha gitmezsin canım, demek ki verdiği değer o kadar, boşver sen görevini yapmışın, insanlık sende kalsın.aynennn canımmm
bende daha bu zamana kadar haberli hiçbir misafirimi büskivi ile ağırlamamışımdır
hazır bile nadir alırımmm
utanırım bende
gel canım beklerim.gıcık oluyorum sannnaaa
fıstık gibi hatunsunnnnn
3kg 3 kg diye yırtın bir yeriniiii
hımmmmmmmmm
ye de görürsünnn
ben ne yicemmmmmmmmm:26::26::26:
fadime gelem bari size yemeğeeeeeee
aynen öyle bayılırız biz de.kısırı sevmeyen daha hiç türk kadını görmedim
bu hafta halledeceğim baby, meraklanma sen, sabah etek bol geldi böyle, o kadar mutlu oldum ki, ama tartılmadım, pazartesiye kadar tartılmayacağım, eğerki tartıda eksi görürsem sapıtıyorum, en iyisi bilmeyeyim, inşallah -1 kg. Görürüm pazartesi. şimdilik gayet iyi gidiyor bakalım.
yemekten geldim, ne kadar kısa sürdü dimii :26:
Hmm ye hepsini bareeee
başka ne warmışş diğerlerini neden söylemiyon
çiğnemden mi yuttunnnnnnnn
Ben sadece salata, püre ve sucanınız çekmesın dıye
domates çorba- tavuk şinitzel - kısır -ayran
he he ben de geldim, ne var yemesinde, iş yapması, evde de öyle olmaz mı uğraşırsın mesela sarma ile saatlerce, 15-20 dakikaya midede.Yemekten geldim, ne kadar kısa sürdü dimii :26:
inşallah canım hep beraber görelim.inaşalah cannmı
benim de hedefim pazartesi 1 kg vermekkkkk
myhart yürüş yapamıyorum bugunlerdeeeee
ama haftaya niyetli olmazsam akşam üzeri başlarım inş.....
Ama evde durmak yokk
bol bol twistir çeviyorummm
afiyet olsun canım, kısır fazla mı olmuş necanınız çekmesın dıye
domates çorba- tavuk şinitzel - kısır -ayran
eeee hani ana yemek nerede canım, akşama kadar nasıl dayanacaksın?:26:Ben sadece salata, püre ve su
he he ben de geldim, ne var yemesinde, iş yapması, evde de öyle olmaz mı uğraşırsın mesela sarma ile saatlerce, 15-20 dakikaya midede.
inşallah canım hep beraber görelim.
Twistır ne kadar yapıyorsun canım, onu sürekli yapınca, orantısız zayıflık olacakmış gibime geldi de, bırakmıştım bir ara
afiyet olsun canım, kısır fazla mı olmuş ne
he he ben de geldim, ne var yemesinde, iş yapması, evde de öyle olmaz mı uğraşırsın mesela sarma ile saatlerce, 15-20 dakikaya midede.
Inşallah canım hep beraber görelim.
Twistır ne kadar yapıyorsun canım, onu sürekli yapınca, orantısız zayıflık olacakmış gibime geldi de, bırakmıştım bir ara
Aynen oyuzden sarma sarmayı hiç sewmem emeğim 10 dk da bitiyorr :26:he he ben de geldim, ne var yemesinde, iş yapması, evde de öyle olmaz mı uğraşırsın mesela sarma ile saatlerce, 15-20 dakikaya midede.
inşallah canım hep beraber görelim.
oo aferın canıımm
Ana yemeklerle aram yoktur benim...eeee hani ana yemek nerede canım, akşama kadar nasıl dayanacaksın?:26:
Tatlı wardı kemal paşa yemedimm
hiç sevmem zaten kemal paşa benyeme boşver
:26::26: var mı kurtuluşum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?