saol canım benim
evet zeliş grip aşısını düşünüyorum bu sene
birde şu vitamin takviyeleri ne kadar saglıklı kızlar ya omega3ler balık yagları falan
ben pekmez içiriyorum her kış bal yediriyorum
üstte liliye bakarsannn anlarsın canımmmherkese merhaba
kızlar işler yoğun ancak gelebildim herkesler iyi mi bakalım
Gel düzelt ilgilenmiyorsunuz ki benimlesenin kafa gidikkkk kuzummmm
bende kullandım işdahı açılsın diye doktor supravit önerdi mevsim geçişlerinde onuda kullandım,ama pekmez çok işe yarıyor kışın zeliş hem ısıtıyo hem koruyo.ama şu enveyin kapsulleri varmış duyanınız varmı iş arkadaşım onu kullandırıyo çocukalrına bilemedim ne kullansamcanım kaç kez sordum doktora şu balık yağı mevzusunu en sağlıklı tüm vitaminleri yiyeceklerden alması diyor doktorumuz eğer beslenmesinde bir problem yoksa gerek yok diyor. Hatta bir ara dışardan alınan bu yağları vücudun geri attığı tartışılıyordu bilmiyorum hatırladınız mı?
Ama eşim sayesinde son bir yıldır balık yağı kapsülü veriyoruz sabahları ama düzenlide değil çoğu zaman unutuluyor biz yokken evden çıktığı için...
evet vefa bende psikolojik oldugunu düşünüyorum dün kızdım bi sürüben dediğin gibi faydasını gördüm ayakta atlatıyordum ama oğlanla babasına pek fayda etmedi canım
aa yağmur sakınnn ihmal etme kesinlikle öğretmeniyle görüş
çocuğun stresinden olabilir yavrum
sana bişey diyeyim benim oğlanın tuvalet problemini yaşadım biliyosun ama gece yatağa kaçırması yoktu
iki defa da paşam tam yapmamış ama kaçırmış biraz fatkettim tabi iki gündür gece saati kurup tuvalete kaldırıyorum bende
ama gece çok su içiyor yatarken
sıkışınca kaçırdı diye düşündüm ben
hayırdır canım
vefa balık yağını kışın bende kullanıyorum oğlanabende balıkyağımız vardı onu devam etmeye yeni başladım
ama bidaha almayı düşünmüyorum açıkçası en güzeli yediği taze besin ve gıdalar diye düşünüyorum
burdaki doktorumuz sabahları portakal suyu ve pekmez en ii direnç sağlayıcı içecek olduğunu söledi
sadece dinle balım ama içinde de biriktirme sakınoyy anammm oyyy
kardeş ararrr ağlar vitiligo oldum abla stres üzüntüden diye
annem arar dert yanar kardeşimin erkek arkadaşına izin vermiyor hem erken hem yakıştırmıyor kızını offf
ablacım arar oğluşuna üzülürrr yalnızım gurbet yerde ailem gibi k.validem destek olmuyor diyor
ananemm aradı dün gece dizlerim çok ağrıyor artık yürüyemiyorum diyip dert yanarr
eşim ameliyatın stresinde
burdanda lilimmmm depresifff hangi birinize yetişimmmm uleeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
ayyy vefaaaaaaaaa çok alemsinbuarada akşam k.validedeydik
kayınvalidemin kayınvalidesi bu hafta onda kalıyor
mutfakta k.validemle konuşuyorduk ben içeri geçince babaanne diyorkii
ey gidi k.pederim rahmetli gelin kaynana ne bulup konuşuyosunuz bu kadar derdi diye bize diyor
k.validemm arkamdan sessizce o benim annem bende gelini değilim de diye fısıldıyorrr
hey allammmmm yaaaaaa
annem o benim annem dedimmmm
bu haber birkaç gün önce gazetelerde vardı sankihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...kul-ogrencisi-kravatiyla-intihar-etti.756667/
kızlar bakın çok etkilendim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kul-ogrencisi-kravatiyla-intihar-etti.756667/
kızlar bakın çok etkilendim
geçici bişey oldugunu söle ona çok güazel bir kız zaten böle şeylerden bişey olmaz düzelir yaniayyy kardeşimde şimdi bu hastalıkta aman Allahım korusun ne kötü bi sondur Yarabbim
kardeşiminde psikoojisi bozuldu çok güzel bir kız dün cilt uzmanına gitti
tedavi uzun bi süreçmiş akratdanda d.bitkiler almış önerilen neyse
herşeyi deneyecek abla fondötenle kapatıyorum yüzümü temizlediğimde kendimi aynada gördümü ağlıyorum diyor kuzum
geçmiş olsun canım kardeşine deayyy kardeşimde şimdi bu hastalıkta aman Allahım korusun ne kötü bi sondur Yarabbim
kardeşiminde psikoojisi bozuldu çok güzel bir kız dün cilt uzmanına gitti
tedavi uzun bi süreçmiş akratdanda d.bitkiler almış önerilen neyse
herşeyi deneyecek abla fondötenle kapatıyorum yüzümü temizlediğimde kendimi aynada gördümü ağlıyorum diyor kuzum
katılıyorum sanageçici bişey oldugunu söle ona çok güazel bir kız zaten böle şeylerden bişey olmaz düzelir yani
bende de önce ellerimde başladıgenic bendede var egzama özellikle bundan 5 yıl evvel para ile ilgili ve çok stresli bir işim vardı akşamakadar elimle para sayıyordum
ellerimi tanıyamazdın öle bir hal almıştıki tabaka olmuştu resmen millet resmen hastalıklı gibi bakıyordu bana et gibiydi
çok şükür yaklaşık 3yıldır olmuyor amannn çok zor egzama ellerimde parmak aralarımda bileklerimde oluyordu
inşallahhh canımm benim söylüyorumgeçici bişey oldugunu söle ona çok güazel bir kız zaten böle şeylerden bişey olmaz düzelir yani
geçmiş olsun canım kardeşine de
normal şimdi genç kız o yüzü özellikle çok önemli
verilenleri dikkatlice kullanırsa geçer
bir de malesef cilt hastalıklarının tedavi süreci hem uzun
hem de malesef kesin sonuçlu değil
bende 8 senelik egzama hastasıyım
en ufak stres hemen tetikliyor ve dr un bana söylediği malesef kalıcı bir tedavisi yok
bundan sonraki hayatınızda bununla yaşamaya alışmalısınız demişti
katılıyorum sana
+10000000000000000000000000000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?