Bu Maç Bizim Olacak.....

bende balıkyağımız vardı onu devam etmeye yeni başladım

ama bidaha almayı düşünmüyorum açıkçası en güzeli yediği taze besin ve gıdalar diye düşünüyorum

burdaki doktorumuz sabahları portakal suyu ve pekmez en ii direnç sağlayıcı içecek olduğunu söledi

herkese merhaba
kızlar işler yoğun ancak gelebildim herkesler iyi mi bakalım

oyy anammm oyyy

kardeş ararrr ağlar vitiligo oldum abla stres üzüntüden diye

annem arar dert yanar kardeşimin erkek arkadaşına izin vermiyor hem erken hem yakıştırmıyor kızını offf

ablacım arar oğluşuna üzülürrr yalnızım gurbet yerde ailem gibi k.validem destek olmuyor diyor

ananemm aradı dün gece dizlerim çok ağrıyor artık yürüyemiyorum diyip dert yanarr

eşim ameliyatın stresinde

burdanda lilimmmm depresifff hangi birinize yetişimmmm uleeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

buarada akşam k.validedeydik

kayınvalidemin kayınvalidesi bu hafta onda kalıyor

mutfakta k.validemle konuşuyorduk ben içeri geçince babaanne diyorkii

ey gidi k.pederim rahmetli gelin kaynana ne bulup konuşuyosunuz bu kadar derdi diye bize diyor

k.validemm arkamdan sessizce o benim annem bende gelini değilim de diye fısıldıyorrr

hey allammmmm yaaaaaa

annem o benim annem dedimmmm

bende kullandım işdahı açılsın diye doktor supravit önerdi mevsim geçişlerinde onuda kullandım,ama pekmez çok işe yarıyor kışın zeliş hem ısıtıyo hem koruyo.ama şu enveyin kapsulleri varmış duyanınız varmı iş arkadaşım onu kullandırıyo çocukalrına bilemedim ne kullansam
evet vefa bende psikolojik oldugunu düşünüyorum dün kızdım bi sürü dondurma yemiş babanesini tekme atmış alıcaksın diye oda almış
çok kızdım,masum masum bakınca kıyamıyorum ama napim.bide vurması başladı bu ne ya iuyice huy değiştirdi

hayırdır canım

vefa balık yağını kışın bende kullanıyorum oğlana

sadece dinle balım ama içinde de biriktirme sakın

ayyy vefaaaaaaaaa çok alemsin

ayyy kardeşimde şimdi bu hastalıkta aman Allahım korusun ne kötü bi sondur Yarabbim

kardeşiminde psikoojisi bozuldu çok güzel bir kız dün cilt uzmanına gitti

tedavi uzun bi süreçmiş akratdanda d.bitkiler almış önerilen neyse

herşeyi deneyecek abla fondötenle kapatıyorum yüzümü temizlediğimde kendimi aynada gördümü ağlıyorum diyor kuzum

geçici bişey oldugunu söle ona çok güazel bir kız zaten böle şeylerden bişey olmaz düzelir yani

geçmiş olsun canım kardeşine de
normal şimdi genç kız o yüzü özellikle çok önemli
verilenleri dikkatlice kullanırsa geçer
bir de malesef cilt hastalıklarının tedavi süreci hem uzun
hem de malesef kesin sonuçlu değil

bende 8 senelik egzama hastasıyım
en ufak stres hemen tetikliyor ve dr un bana söylediği malesef kalıcı bir tedavisi yok
bundan sonraki hayatınızda bununla yaşamaya alışmalısınız demişti

geçici bişey oldugunu söle ona çok güazel bir kız zaten böle şeylerden bişey olmaz düzelir yani
katılıyorum sana
+10000000000000000000000000000

genic bendede var egzama özellikle bundan 5 yıl evvel para ile ilgili ve çok stresli bir işim vardı akşamakadar elimle para sayıyordum
ellerimi tanıyamazdın öle bir hal almıştıki tabaka olmuştu resmen millet resmen hastalıklı gibi bakıyordu bana et gibiydi
çok şükür yaklaşık 3yıldır olmuyor amannn çok zor egzama ellerimde parmak aralarımda bileklerimde oluyordu

bende de önce ellerimde başladı
sonra ayak tabanlarıma geçti ellerimi neyse de
ayaklarımdan çok çektim yağmur ama şükürler olsun geçti
sadece ayak baş parmağımdaki tırnaklarımın şekli bozuldu
ne olursa olsun çok şükür diyorum bu haline o günler aklıma geldikçe

inşallahhh canımm benim söylüyorum

evet bununda net bi tedavisi yok egzama gibi

çok zor inşallah geçer

benimde k.pederimin dirseklerinde var yazık yazın sıcağında utanır uzun kollu gömlek giyerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…