afiye olsun benim aynı
koca bir bardak süt ve müsli
ama bu hafta 2 akşam pasta yedim yaaaaa
bende bu akşammm sanırım yiyeceğin o pastadannn
bende geçen içerik prensesiii seçilmiştimmmİçerik kraliçesi seçilmişimmm
amannn napalım vefa yılda bir yıldönümümüz var olsun o kadar canım dimi amaaa
Yazdığınız mesajlar 500 Beğeni aldı. Söylenecek kelime kalmadı.... diye yazmışlarrrbende geçen içerik prensesiii seçilmiştimmm
o ne oluya yaaaaaa
ARTIK SENİN OĞLAN BİŞEYLERİ İDRAK ETMEYE BAŞLADI CANIMzati ben son beş yıldır aldırmadım annemlere onlarda bana hep para olarak verdi tabi rahmetlini haberi yok
inatlaşarak aldırırdım
şimdi oğlan anasını satıyor
gerekli gereksiz ne varsa aldırıyor baba
hal böyle olunca hala ile babaane kzıyor
babaanneye gidince :
oğlan : baba bana adidastan top alalım
babaanne :benim oğlumun parası yok git annen alsın
oğlan : babaane ben sana sölemedim lütfen babamla arama girme
babaane : o zaman oğlumdan bişi isteme
oğlan : babaane o seni oğlun ise bende onu oğluyummm
hala : ne gereği var adidastan top almaya git teyzelerin alsın
oğlan : ya siz ne karışıyorsunuz ben sizden bişi istemiyon zaten bana annemde teyzelerimde dedem annane ne isteresem yapıyorlar ama ben babamdan istiyommm
heee babam size baksın oğlu ile ilgilenmesinnn beim babam ben ne istersem yapmak zorunda siz karışamazsınız demiş
babaane hala alamz edemez diye bağırmışş
ama oğlan topu da aldırdı gerksiz ne varsa aldırmış
gitmiyorum artık onlara diyorrr
ZELİŞ KENDİ ANNEN DOLDURUP DOLDURUP GETİRSE KIYAFET EŞYA OYUNCAKEşimle ne düğünümüzde ne oğlanın doğuumunda bu adetlere en başından beri pek uyum sağlamadık biz...
Şimdi bu o onu aldı bu bunu yaptı o kadar garip geliyor ki alışmadığımız için belkii
Kim gönlünden ne koparsa alır hediyesini ne kendi ailemden nede eşimin ailesinden hiç beklentim olmadı onlar bunu aldı bunlar neden az aldı filan ne bileyim yahuu anlayamıyorum yani.
Herşeyimizi kendimiz yaptık eşimle
Tabi çeyiz filan saymıyorum onlar ayrı
Yazdığınız mesajlar 500 Beğeni aldı. Söylenecek kelime kalmadı.... diye yazmışlarrr
Toplantıya giriyorum
İyi muhabbetler size fıstıklarrrr
Toplantıya giriyorum
İyi muhabbetler size fıstıklarrrr
ZELİŞ KENDİ ANNEN DOLDURUP DOLDURUP GETİRSE KIYAFET EŞYA OYUNCAK
KV DEDE ALDIKLARINA KULP TAKTIĞI GİBİ Bİ ÇORAP BİLE ALMASA TORUNUNA
ZORUNA GİDERDİ SENİNDE
Annenin getirdikleri gönlünden kopanlar canım aynı şekilde kv ninde öyle ama senin yanında bunu açık açık söylüyorsa yani annenin aldıklarına laf edebiliyorsa buda senin izin vermenden kaynaklanmıştır.
Birde yanlış anlaşılmasın ben iki taraftanda hediye almıyorum değil diyorum ya herkes gönlünden kopanı alır getirir veya getirmez güer yüzü dahi yeter
Geçen yıl oğlanın doğum gününde kp ne almış biliyormusun (altın gr bildiğin altın) ananaesi bu yıl gidip bir asgari ücret parası verip neredeyse tablet almış ama almasalar sadece bir tişört alsalar dı da sorgulayacakmıydık hayıor anlatmak istediğim bu yani
acil çıkış toplantıya çağırıyorlarrrr
ne yazdım bilmiyorum okuamdım kızlar yaaa
beni anlamana sevindim canımzelişcimmmm yağmurun ne demen istediğini anlıyorummm ve ona hakveriyorum bende
tabikii büyük hediyeler boşunlar alsınlar tarafında değilim bende
ya bi değerdir o ,,hep karşıdan beklenmesi insanı enayi yerine koymaktan başka nekii
varken imkanları niye yapmasınlar
benim ailem her geldiklerinde k.valide k.peder dedelere görümcemin çocuklarına varana kadar hediye getirir
k.validem ne yapar yemeğe davet eder bi kuru pideyle misafir ağırlar
dün oğlanı almaya gittim bi avm var 2 yıl oldu açılalı oraya gidecekmiş eşimin teyzesi
k.validem ne zaman oranın adını duysa yok ben hiç gitmedim yok nasıl bi yer komşularda oraya gidip alıyormuş ne satılıyor diye cahil cahil konuşur
gittiğimizde çağırdım1-2 kez gelmedi servisi var gitmiyor her avm muhabbetinde bu lafları dinliyorum sinir oldum
akşam eşime lafı geçti söledim sıkıldım cahil cahil konuşmalarından dedim
o zaman alır götürürsün bi gün dedi
bende sinirlendim ben evlendim gelin geldim kim bana şurası bu burası bu dedi dedim
yolumu kendim buldummmm yabancı memlekette dedim
anlıyorummm yağmurrrbeni anlamana sevindim canım
ben hediyede eşyada değilim
çok şükür kızım açıkta kalmadı
ama dediğin gibi değerli oldugumu hissettiremediler bana ne bana ne çocuguma
aman canım çok fazla beklentiye girmemek laımmış ben onu anladım artıkanlıyorummm yağmurrr
bende ailem geldiğinde bana aileme değer verdiklerini göstersin isterdim
ama olmayınca olmuyor işte görgü kültür meselesi
bende yapmıyorum artık bitti
saygım yeter bundan fazlası yok artık içimde
aman canım çok fazla beklentiye girmemek laımmış ben onu anladım artık
saygısızlık da yapma ama ailende bi daha sana geldiklerinde onu ziyaret etmesinlerde anlasın biraz
tebrikler efendimmmmİçerik kraliçesi seçilmişimmm
GÜNAYDIN CANIM NASILSINgünaydınlarr hayırlı cumalar
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?