teşekkür ederim canımbaşınız sağolsun arkadaşım
aminnnnnnnnnnnnsağol canımmmm günaydınnn
çok kötü bi tecrübe oldu
Allahım kimseye yaşatmasınn
teşekkür ederim lilicim
aynen işte çocuk size hasret onun içinde hep böyle şeyler istiyorlar
malesef bizler böyle değildik yeni nesil daha doğuştan çok akıllılar maşallah
bu göz teması olayı fena vefa mutlaka göz teması kurmalı
yaptığının yanlış olduğunu onu çok sevdiğinizi ve üzüldüğünüzü
onu bir yere bırakmayacağınızı arkadaşları ile güzel oyunlar oynayıp
size yaptığı/öğrendiği şeyleri anlatmasını falan böyle güzel güzel
anlatın ona
belkide anlatıyorsunuz ama vazgeçmeyin hep aynı şeyleri ve onun anlayacağı şekilde anlatın
bıkmadan usanmadan
çok teşekkür ederim vefam
evet malesef yoruldum annemde çok yoruldu kadıncağız
teşekkür ederim zelişim
bende tatili bekliyorum inşallah dinlenebilirim
Ewet o sokakları temizleyen arabaları kullanmaya bayılır.. Çok sıra bekliyormu peki onları kullanmak için?
Birde marmara forum nerdeydi la
Dün sabah ben gitmek istemiyorum diye ağladı babasına giderken benim oğlan,
Bu sabahta babası okula bırakmış, bu seferde babasının bacaklarına sarılıp ağlamış bırakma diye..
Ben anlamadım çocuğumu ya
Dün sabah ben gitmek istemiyorum diye ağladı babasına giderken benim oğlan,
Bu sabahta babası okula bırakmış, bu seferde babasının bacaklarına sarılıp ağlamış bırakma diye..
Ben anlamadım çocuğumu ya
Benim burda anlatmak istediğim farklı bişi ama..çocuklar ebeveyinlere aççç canımmm
bizimle vakit geçirmek istiyorlar sürekli
bayrama şu kadar tatil var deyince nasıl seviniyor bi bilsennnn
evet papağan gibi anlatacağız canımevet canım sabırla anlatmamız gerekiyormu sürekli papağan gibiiii
doğru diyosun arkadaşım
şimdi aradım ödevleri babaannede kalmıştı sabah boyasını götürdü
ödevini yapmış erkenden kalkıp kuzummm
bak ben cuma günü oğlana babasının trabzona gittiğini söyledim neden olarak da teyzenin çok yaşlı olduğunu ve artık oraya gitmek istediğini ve götürdüklerini söyledim 2 gün hiçbir şey yoktuçocuklar ebeveyinlere aççç canımmm
bizimle vakit geçirmek istiyorlar sürekli
bayrama şu kadar tatil var deyince nasıl seviniyor bi bilsennnn
işte bende onu diyorum canımmmBenim burda anlatmak istediğim farklı bişi ama..
Her hafta babasına gideceği zaman ewde kıyametler kopuyor.
En yakınen dün yaşandı mesela..
Üstünü giydirdim bekliyoruz çizgi film izliyor..
Kapı çaldı geldi dedesi almaya, başladı ağlamaya gitmek istemiyorum diye,
Ben onları sewmiyorum istemiyorum gitmek diye...
Ama bugünde okula babası bıraktığında bacaklarına sarılıp ağlamış..
Ben napıcamı şaşırdım artıkk vefaa gerçekten hayatımda bir düzen yok yokkk işte yokkkk .........
Ayy demeeee yaaa zabıta mıişte bende onu diyorum canımmm
çocuk her iki tarafıda kullanıyor işte
bırakılma güdüsü var içlerinde
sana babaya gitmicem diyip ağlayıp
babayıda okuldan salmama duygusu garip değilmi
okulda sıkıntımı var pekii
bu arada 153 ü aradım aile sağlık merkezi
İstanbul ve ilçelerine özel sanırım internetten baktım
burda 153 zabıta çıkıyooo lennnnnn
evet papağan gibi anlatacağız canım
çocuk algısı ya da anlama isteği bizimkilerden farklı malesef
yalnız vefa her zaman kullandığın kelimeleri kullanmaya dikkat et
bir de böyle anlatayım deme çocuğa ifadeler çelişkili gibi gelebilir
bak ben cuma günü oğlana babasının trabzona gittiğini söyledim neden olarak da teyzenin çok yaşlı olduğunu ve artık oraya gitmek istediğini ve götürdüklerini söyledim 2 gün hiçbir şey yoktu
fakat dünden beri(bu sabah dahil) kaç defa anlattım bilmiyorum
ayrıca akşam babası gelene kadar da kaç kere anlatacağım bakalım
bu yüzden sabırlı olun diyorum
Allah Allah iç dünyaları ne kadar farklı bu çocuklarınnnnnnAyy demeeee yaaa zabıta mı
Okulda bir sorun yok, daha dün veli toplantısındaydım, çok güzel bir eğitimi var..
Okulda bir sıkıntı yok..
Aritmatik matemetik dersi görücekler, dışardan özel hoca gelicekmiş..
İngilizce almanca dersleride başlayacak bayramdan sonra..
Sorun benim oğlanda, psikojisi iyi değil..
Hele benim oğlan iç dünyasında ne yaşıyor bilmiyorum..Allah Allah iç dünyaları ne kadar farklı bu çocuklarınnnnnn
Hele benim oğlan iç dünyasında ne yaşıyor bilmiyorum..
Babasına diyormuş ki, annem neden bu ewe gelmiyor? Sen annemi kovdun mu bu ewden diyormuş..
Zaten Ege ortaokul çağına gelsin bana babasının neler neler yaptığını anlatıcam ki bilsin yanii bananeee..
Birde eski eşim ayda bir oğlan için bir araya gelip bir yerde yemek yiyelim dedi bende kabul etmemiştim..
Ben onunla yüz yüze gelmek istemiyorum, ewet bu konuda belkide bencilim oğlumu düşünmüyorum kendimi düşünüyorum ama elimde değil asla onunla bir yere gitmem asla şeytan görsün yüzünü..
Hayır hala ödemedi, dün aradım onu..senin durumunda bende olsam karşımda oturup bende yemeğe gidemezdim
bunları zamanı gelince oğlunla konuşursun zaten liliii
diğer durumlard var mı bi gelişme
borcunu ödeyebildimii arkadaşınn
Hayır hala ödemedi, dün aradım onu..
Çünkü pazartesi günü yani bugün için ne yap et o parayı hesabıma yatır dedim.
Dün aradım ne yaptı diye, bana demez mi adamın işini yeni bitirdim pazartesi günü gidip paramı alıcam diye..
Dedim ki sen ne diyosun ya; hala işimiz şansa mı kaldı yani dedim. Adam yok şu an veremicem derse ben ne bok yicem dedim..
Sen madem bana hemen veremicektin bu parayı neden istedin ki, yazık değil mi bana ya ben yalnız başıma mücadele etmeye çalışıyorum bir çocuğum var yazıkk yaa dedim...
Sana tamam diyorum dimi diyor. Görücez dedim, seni yarın akşam 5'de arıcam o saate kadar bana paramı ne yap et ayarla hesap numaramı vericem sana dedim.. Tamam dedi, bakalım akşam 5'de arıcam napmış çok merak ediyorum laet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Ayrıldım ben kendisinden görüşmüyoruzz..canım peki bu durumda belki yersiz olacak ama ilişkiniz nasıl gidiyor şu tanışma mevzusu ne oldu geleceklermi bayram öncesi size
Hayır hala ödemedi, dün aradım onu..
Çünkü pazartesi günü yani bugün için ne yap et o parayı hesabıma yatır dedim.
Dün aradım ne yaptı diye, bana demez mi adamın işini yeni bitirdim pazartesi günü gidip paramı alıcam diye..
Dedim ki sen ne diyosun ya; hala işimiz şansa mı kaldı yani dedim. Adam yok şu an veremicem derse ben ne bok yicem dedim..
Sen madem bana hemen veremicektin bu parayı neden istedin ki, yazık değil mi bana ya ben yalnız başıma mücadele etmeye çalışıyorum bir çocuğum var yazıkk yaa dedim...
Sana tamam diyorum dimi diyor. Görücez dedim, seni yarın akşam 5'de arıcam o saate kadar bana paramı ne yap et ayarla hesap numaramı vericem sana dedim.. Tamam dedi, bakalım akşam 5'de arıcam napmış çok merak ediyorum laet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Ayrıldım ben kendisinden görüşmüyoruzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?