Bu Maç Bizim Olacak.....

Allah Allah ya..ne rahat adamlar..hemen aramayı akıl ediyorlar da evrakları bulalım demiyorlar.
kasık fıtıgı canm
bizimkinin bide göbek fıtığı var inşş tez kalkar bakalımmm
geçen sene bende de olmuştu okul açılalı bir ay olmuş müdür bana sizin evraklar yok demişti

al işteeeeee

eşimde diyor izin alıp gideyimmiii bende dedim dur bakalım eksik evrak neymiş çıkartsınlar bi dedimmm

günaydın kızlarrrrr

bugün son gün

bayram hazırlıkları başlasınnn

günaydın kızlarrr

ben cuma öğleye kadar işte olacaktım

ee tek bayan olmamın avantajı nedir bilmem bende yarın tatilimmmmmmmmm ama satış gelecek öğleye kadarrrrr

bütün gece ayaktaydım küçük grip ve kendini yere koydurmadı sürekli ağladı durdu ee malum ateş de vardı
felaket uykum var kafam kazan gibi
eşimde baktı olmayacak sabah saat 5 de aldı benden oğlanı 6,30 a kadar biraz uydum biraz uyanık
o orada ağlarken de uyumak çok zor be

yaseminnn bak bayram önü uğraşma kızım benleee

ısırırımmm seniiiiiiiiiiii

oy oy geçmiş olsun cnmmmmm bu antlayanın havası bir dikin tutmuyor bu mevsimler hal böyle olunca çocuklar etkileniyorrr

şimdi nasıl kuzucukkkkkkkk

günaydın kızlar evet bugün son iş günü iyi ki
ayyy evettt patronda uçakda yer bulammaış akşam geliyormuş kendileriii bizim mesaiden sonra

çocuklar hasta oldumu biz zaten perişan oluyoruz kıyamam geçmiş olsun canım

benim oğlanda üşütmüş iki gecedir altına kaçırıyor dün gece 3 defa tuvalete kalktık

uykusunda yoruldum anne artık diyo kuzumm

en sonundakini kalkamamış altına yapmışş

Günaydın kızlar.
Yarın çalışıyor musunuz?
Biz çalışıyormuşuz..

GÜNAYDIN BBEBİŞLER YOGUNDUM KAÇ GÜNDÜR HALA DA YOGUNUM

oy oy geçmiş olsun cnmmmmm bu antlayanın havası bir dikin tutmuyor bu mevsimler hal böyle olunca çocuklar etkileniyorrr

şimdi nasıl kuzucukkkkkkkk
yasminnn teşekkür ederim canım benim
sorma en ufak bir mevsim değişikliğinde hasta oldular pöfffff

iyiymiş vefa patronun akşam gelmesi mesai olmayacak sana

amannn koyversin gitsin çocukları rezil ediyoruz yatır kaldır yatır kaldır

kız size de geçmiş olsun bu kuzucuklar bir atlatsaydı kışı hastalıksız keşke

normalde idari tatillerde bizde çalışırdık ama bu defa cumaya denk geldiği için arife günü tatil yaptılar bize de
Yarım günmüş bizede.
Aslında eczaneler kapalı olucak biz neden çalışıyorsak anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…