Allamm ya..ne rahat insanlar..arayıp telaşe veriyorlar insangeçen sene bende de olmuştu okul açılalı bir ay olmuş müdür bana sizin evraklar yok demişti
bizimkinin bide göbek fıtığı var inşş tez kalkar bakalımmmAllah Allah ya..ne rahat adamlar..hemen aramayı akıl ediyorlar da evrakları bulalım demiyorlar.
kasık fıtıgı canm
geçen sene bende de olmuştu okul açılalı bir ay olmuş müdür bana sizin evraklar yok demişti
günaydın kızlarrrrr
bugün son gün
bayram hazırlıkları başlasınnn
kızım sana hergün bayram diye hatırlıyommmmmmm
yaseminnn bak bayram önü uğraşma kızım benleee
ısırırımmm seniiiiiiiiiiii
bütün gece ayaktaydım küçük grip ve kendini yere koydurmadı sürekli ağladı durdu ee malum ateş de vardı
felaket uykum var kafam kazan gibi
eşimde baktı olmayacak sabah saat 5 de aldı benden oğlanı 6,30 a kadar biraz uydum biraz uyanık
o orada ağlarken de uyumak çok zor be
ayyy evettt patronda uçakda yer bulammaış akşam geliyormuş kendileriii bizim mesaiden sonragünaydın kızlar evet bugün son iş günü iyi ki
bütün gece ayaktaydım küçük grip ve kendini yere koydurmadı sürekli ağladı durdu ee malum ateş de vardı
felaket uykum var kafam kazan gibi
eşimde baktı olmayacak sabah saat 5 de aldı benden oğlanı 6,30 a kadar biraz uydum biraz uyanık
o orada ağlarken de uyumak çok zor be
yasminnn teşekkür ederim canım benim
oy oy geçmiş olsun cnmmmmm bu antlayanın havası bir dikin tutmuyor bu mevsimler hal böyle olunca çocuklar etkileniyorrr
şimdi nasıl kuzucukkkkkkkk
iyiymiş vefa patronun akşam gelmesi mesai olmayacak sana
ayyy evettt patronda uçakda yer bulammaış akşam geliyormuş kendileriii bizim mesaiden sonra
çocuklar hasta oldumu biz zaten perişan oluyoruz kıyamam geçmiş olsun canım
benim oğlanda üşütmüş iki gecedir altına kaçırıyor dün gece 3 defa tuvalete kalktık
uykusunda yoruldum anne artık diyo kuzumm
en sonundakini kalkamamış altına yapmışş
normalde idari tatillerde bizde çalışırdık ama bu defa cumaya denk geldiği için arife günü tatil yaptılar bize deGünaydın kızlar.
Yarın çalışıyor musunuz?
Biz çalışıyormuşuz..
günaydın canımgünaydınlarrr hanımlarrr
Yarım günmüş bizede.normalde idari tatillerde bizde çalışırdık ama bu defa cumaya denk geldiği için arife günü tatil yaptılar bize de
bilmediğim yerden sordun lilYarım günmüş bizede.
Aslında eczaneler kapalı olucak biz neden çalışıyorsak anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?