• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

CANIM ALLAH RAZI OLSUN ANLAYIŞIN VE DESTEĞİN İÇİN:KK15::KK15:
BENDE RAHİM KALINLAŞMASI VE MİYOM VAR 27 EYLÜLDEN BERİ OLAN ADETİM DÜN BİTTİ
BU SÜRE İÇİNDE 10 GÜN ÖNCE KANAMANIN ÇOK OLMASI NEDENİYLE VE RAHİM DUVARININ KALINLAŞMASI NEDENİYLE KÜRTAJ VE MİYONDAN PARÇA ALIMI YAPILDI
SONUCU BEKLİYORUM KANAMANIN KESİLMİYOR OLMASI MÜDAHALEDEN SONRADA BENİ PSİKOLOJİK OLARAK HEP OLUMSUZ ŞEYLER DÜŞÜNMEME NEDEN OLUYORDU

BİRDE OĞLAN İLKOKULA BAŞLADI BİLİYORSUN ÖDEV YAPMAK İSTEMİYOR ÖĞRETMENİ MEMNUN DEĞİL BUDA ÜSTÜNE EKLENİNCE SIKINTILARIM ARTTI

ALLAH BUGÜNÜMÜZÜ ARATMASIN NE DEYİM SAĞLIK BİZİM VE SEVDİKLERİMİZİN EN BÜYÜK SERVET BU YAŞADIKLARIM BİR KEZ DAHA ANLAMAMI SAĞLADI

Tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Benim oğlan hala dürtmeyle ders yapıyor offfff bu erke çocuklarında hep aynı sıkıntı büyüdüğe aynı küçüğüdeee fazla takmaaaa

U

selam güzellikler

uykusuz geçen geçenin ardından hepiciğinize hayırlı salılarr:KK52::KK52::KK52::KK52:

Tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Benim oğlan hala dürtmeyle ders yapıyor offfff bu erke çocuklarında hep aynı sıkıntı büyüdüğe aynı küçüğüdeee fazla takmaaaa

U

allah razı olsun bir tanem. bu oğlan çocukları zaten sorunlu anladığım kadarıyla genelde

Back
X