• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

LİLYANA

Bunlar hepsi bir süreç tatlım rabbim sınıyor bizleri sen ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor

baba sıfatı verdiğimiz bu rahmetliler inan çocuklara o kadar büyük kötülük yapıyorlar farkında bile değiller

zamanla çocuk o tabletten bıkacak sırayla isteklerini alacak ama çocuk sadece oraya isteklerini yaptırdığı için gidecek(benim oğlan kesinlikle babaanneye gitmiyor kuzenleri vasrsa gidiyor başka türlü hiç gitmiyor)

benim oğlan koskoca çocuk açık açık sölüyor ben istediklerimi aldırır gelirim diyor

çünkü baba çocukla vakit geçirmiyor kiii çocukla ilgilenmiyor kii sadece başlarından savıyor babamı baba

salla gitsinnn önceleri arıyordum efe ye şöle böyle davran diye şimdi aramıyorum bile efe de bayramdan beri baba sı ile yarım saat anca görüştü

1 cisi avm ayakkabı aldırmak için
2 cisi pazar günü abur cubur aldırmak için

söle bakalım şimdi bu babalık yaptıı

sadece sabırr hepsi geçecek bir gün bizde yüzüm gülecekkk lütfen rabbime sığın seni sade o anlarrrrrr

dün benım kızla İncir reçeli 2 nin fragmanını gördük anneeeeeeee
gidelim buna dio bizde çok sevioz bu herifi
ayol kaçarmı dinledim hemennnn :KK43:
Keşke birlikte gitsekk :cry:
seni anlayabiliyorum canım zor süreçler ama en iisi ne biliyormusun ''zaman''

offf liliii o kuş beyinli adam dediğini yaptı oğlanı tabletle tavladı

nasıl bi insan ya insan evladına maddiyatla yaranırmı

çocuğu kullanıyor aklı sıra edepsiz

lütfen egeyle konuş canım tepkili olma oğlanın kabahatı yok

babanla sorun ne bilmiyorum ama hepimizin yaşadığı şeyler

sabır kuzummmm
Aynen tabletle girdi oğlumun gözüne,
Yawrumun duydularıylada oynuyor :KK61:

LİLYANA

Bunlar hepsi bir süreç tatlım rabbim sınıyor bizleri sen ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor

baba sıfatı verdiğimiz bu rahmetliler inan çocuklara o kadar büyük kötülük yapıyorlar farkında bile değiller

zamanla çocuk o tabletten bıkacak sırayla isteklerini alacak ama çocuk sadece oraya isteklerini yaptırdığı için gidecek(benim oğlan kesinlikle babaanneye gitmiyor kuzenleri vasrsa gidiyor başka türlü hiç gitmiyor)

benim oğlan koskoca çocuk açık açık sölüyor ben istediklerimi aldırır gelirim diyor

çünkü baba çocukla vakit geçirmiyor kiii çocukla ilgilenmiyor kii sadece başlarından savıyor babamı baba

salla gitsinnn önceleri arıyordum efe ye şöle böyle davran diye şimdi aramıyorum bile efe de bayramdan beri baba sı ile yarım saat anca görüştü

sadece sabırr hepsi geçecek bir gün bizde yüzüm gülecekkk lütfen rabbime sığın seni sade o anlarrrrrr
Canımsınn yaseminnnn haklısın :KK61:

Keşke birlikte gitsekk :cry:

Aynen tabletle girdi oğlumun gözüne,
Yawrumun duydularıylada oynuyor :KK61:
Canımmmm benımmmm giderizzzzz neden gitmeyelim
sende üzülmeyi bırakkk ne kadar kötü olursa olsn bu herif bu cocuğun babası
su akar yolunu bulur.
Oda kucuk beynıyle cocuğu böyle bağlıo kendine

yasemın senın durumlar nasıl kuzummm boşanma davası ile ilgili gelişme varmı?

ben iyiyim şükürrr oğlumla hayatıma devam etmeye çalışıyorum zor günler geçiriyorum ama birgün biticekk bizde

feraha kavuşacağızzz

dava ile bir gelişme yokk açmıyorumda çünkü çekişmeliyi hiç bir şekilde kaldıramıyacağım

boşuna avukata 5bin 6 bin yediremiyeceğim enin de sonunda kabul edecek hemde paşalar gibi gidip kendi açaçak davayııı

ailemden istesem verir fakata bize

çocuğumu okutuyorlar aldıkları evde oturuyorum birde bu konuda yük olmak istemiyorum bakalım zamannnnn ne gözterecekkkk

ANNE VE OĞLUŞ

Nasıl oğlan dersleri nasıl hangi harftesiniz

OĞLAN FENA YASEMİN SORMA CANIM YAZMIYOR OKULDA DA EVDE DE
ÖĞRETMEN DE BENDE ÇOK ŞİKAYETÇİYİZ BU KONUDA

İ'YE GEÇMİŞLER AMA BENİM OĞLANDA E-L-A-T HARFLERİ OTURMADIKİ İ'Yİ ÖĞRENSİN

ben iyiyim şükürrr oğlumla hayatıma devam etmeye çalışıyorum zor günler geçiriyorum ama birgün biticekk bizde

feraha kavuşacağızzz

dava ile bir gelişme yokk açmıyorumda çünkü çekişmeliyi hiç bir şekilde kaldıramıyacağım

boşuna avukata 5bin 6 bin yediremiyeceğim enin de sonunda kabul edecek hemde paşalar gibi gidip kendi açaçak davayııı

ailemden istesem verir fakata bize

çocuğumu okutuyorlar aldıkları evde oturuyorum birde bu konuda yük olmak istemiyorum bakalım zamannnnn ne gözterecekkkk
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BIRAK BOŞAMA YAAA
SANA BULAŞMASINDA UZAKTA DURSUN ÖYLE RAHMETLİ
ELBET ÜMİDİ KESİLECEK O İSTEYECEK BOŞANMAYI BAK GÖR
YA BİRİNİ BULACAK ZAVALLI BİR KADININ BAŞINI YAKACAK :(
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA HEP BERABER GÜZEL GÜNLER GÖRÜRÜZ

OĞLAN FENA YASEMİN SORMA CANIM YAZMIYOR OKULDA DA EVDE DE
ÖĞRETMEN DE BENDE ÇOK ŞİKAYETÇİYİZ BU KONUDA

İ'YE GEÇMİŞLER AMA BENİM OĞLANDA E-L-A-T HARFLERİ OTURMADIKİ İ'Yİ ÖĞRENSİN

bence o harfleri büyük büyük bir kağıda yaz odasına her yerine as akşam yatarken bu neydi oğlum diye sor sabah kalkınca bu neydi ya oyunla harfleri sor sürekli sor zamanla alışacak birde hergün yeni harf öğreniyorlar birgün öncesinde öğrence harfi az da olsa çalıştır

yazmıyorsa kesinlikle yazdırmaya çalıştır

oğlum 3 sene sınıfta yazıların yazmadı bende hergün okulun kapısında bekledim yazanların defterinden aldım fotokopi çektim evde bıkmadan usanmadan yazdırdımmm 3 sınıfın 2 döneminde özel okula başlayınca sağolsun öğretmenimiz ders yazmayınca tenefüse çıkarmıyordu bir şekilde yazdırdı şimdi o sorunumuz kalktı bu sürecte çok sabırlı olcannnn

a ile l yi çarpınca ne oluyor nebileyim oyunla öğretmeye bak oğlana ben kendşm öğretmiştim okumayı çok zor bir süreç benim oğlanda

LİLYANA

senin bakış açın pozitif yasemin

Canımsınn yaseminnnn haklısın :KK61:
lill yasminden örnek al bebeğim. biraz pozitif ol. rabbim sağlık sıhhat versin önce sana da oğluşuna da

bence o harfleri büyük büyük bir kağıda yaz odasına her yerine as akşam yatarken bu neydi oğlum diye sor sabah kalkınca bu neydi ya oyunla harfleri sor sürekli sor zamanla alışacak birde hergün yeni harf öğreniyorlar birgün öncesinde öğrence harfi az da olsa çalıştır

yazmıyorsa kesinlikle yazdırmaya çalıştır

oğlum 3 sene sınıfta yazıların yazmadı bende hergün okulun kapısında bekledim yazanların defterinden aldım fotokopi çektim evde bıkmadan usanmadan yazdırdımmm 3 sınıfın 2 döneminde özel okula başlayınca sağolsun öğretmenimiz ders yazmayınca tenefüse çıkarmıyordu bir şekilde yazdırdı şimdi o sorunumuz kalktı bu sürecte çok sabırlı olcannnn

a ile l yi çarpınca ne oluyor nebileyim oyunla öğretmeye bak oğlana ben kendşm öğretmiştim okumayı çok zor bir süreç benim oğlanda
ne kadar zor hem senin için hem de çocuk için ama neyseki sorunu çözmüşsünüz.
efe çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için yasemin

arkadaşım trafik kazası geçirmişşşşşşşş:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçmiş olsun vefam

lill yasminden örnek al bebeğim. biraz pozitif ol. rabbim sağlık sıhhat versin önce sana da oğluşuna da

OLmaya çalışacağımm :KK14:

efe evet şanslı inşallah hep yüzü güler mutlu olur paşammmm

ama bazen çok yorluyorumm bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama hemen kendimi topluyorum her gecenin bir sabahı varrr bugunumüze şükürrr

Back
X