hepinizi zamanla kucaklayacağımmmBENİ BENİ BİHTERİNİ
bak noldu geçen akşam senin olaya benzedi benimki de biraz
eşimin kendi telinin şarjı bitmiş benimkinden nette takılıyor oğlanın arkadaşlarının anneleri ile bir grup var ben de varım ama çok aktif değilim bir yığın da mesaj. bir bakıyor okuyor sonra açıp herkese bakıyor kiminle konuştuysam onları falan okumuş yanıma mutfağa geldi elinde tel bu kim şu kim bunu nerden tanıyorsun falan filan sorular soruyor ben de cevaplıyorum ama önce anlamadım neden sorduğunu sonra teli görünce elinde anladım
ama hiç bozuntuya vermedim o da bir şey demedi bir de görmüş kimseyle öyle uzun uzadıya detaylı muhabbet yok çünkü öncekileri silmiştimsonra böyle ara ara temizlemek lazımmış onu anladım
bak noldu geçen akşam senin olaya benzedi benimki de biraz
eşimin kendi telinin şarjı bitmiş benimkinden nette takılıyor oğlanın arkadaşlarının anneleri ile bir grup var ben de varım ama çok aktif değilim bir yığın da mesaj. bir bakıyor okuyor sonra açıp herkese bakıyor kiminle konuştuysam onları falan okumuş yanıma mutfağa geldi elinde tel bu kim şu kim bunu nerden tanıyorsun falan filan sorular soruyor ben de cevaplıyorum ama önce anlamadım neden sorduğunu sonra teli görünce elinde anladım
ama hiç bozuntuya vermedim o da bir şey demedi bir de görmüş kimseyle öyle uzun uzadıya detaylı muhabbet yok çünkü öncekileri silmiştimsonra böyle ara ara temizlemek lazımmış onu anladım
ama vefa iyiki çaktırmadım çabuk uyandım yoksa var ya sanırım seninki gibi bir tepki verebilirdi bana da eşimde o an o potansiyeli fark ettim.merak işte merakkkk
gülme kızım düşün sen beni o an
bak ya aynı şşeyi biz yazsak kızarsın bizeMüdürler gitti film izliyorum rahatsız etmeyinn
Birde bize derler çok sorguluyorsunuz diyegülme kızım düşün sen beni o an
Ne izliyonnnMüdürler gitti film izliyorum rahatsız etmeyinn
Ne zaman kızdım size bennbak ya aynı şşeyi biz yazsak kızarsın bize
lilll ben yapsam var ya yok bana güvenmiyorsun bla bla bir yığın birşeyler söylerBirde bize derler çok sorguluyorsunuz diye
Mavi pavyonNe izliyonnn
Ayenn işte oyuzden sinirden güldüm bendelilll ben yapsam var ya yok bana güvenmiyorsun bla bla bir yığın birşeyler söyler
kızarsından kastım o değil hani illa bir şeyler yazarsın bize onu kastettim sakın yanlış anlamaNe zaman kızdım size benn
genicccc koptummmmmmmmmkızarsından kastım o değil hani illa bir şeyler yazarsın bize onu kastettim sakın yanlış anlama
yanlış anladıysan da ben yanlış yazdım özür dilerim lillllll
bunu yapması iyi oldu bir ara bende onunkine el atarım artıkınAyenn işte oyuzden sinirden güldüm bende
ohhh kebapppMüdürler gitti film izliyorum rahatsız etmeyinn
Hey maşallah çeneniz düşmüş yine
Vefa ben nerdeyim biliyormusun hadi bil bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?