- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
ilkini izlememiştim
Benim uykum war çokk ama vefayı bilmiyorummmmhaydaaa noluyo burda bakimm
hayırdır lill
haydaaa noluyo burda bakimm
Benim uykum war çokk ama vefayı bilmiyorummmm
hayırdır lill
noldu vefaaaaa
vefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa noldu
kıyamam sana eşinin ameliyatı gelen giden derken bilinçaltın kötü etkilenmiş seninçok kötü rüyayla uyandım sabah eşim uyandırdı
hıçkırarak ağlamamı duymuş
rüyamda eşim ölmüştü
hala etkisindeyim gözlerim doluyor yaşadığım sahne gerçek gibi yaaa
Benim uykum war çokk ama vefayı bilmiyorummmm
çok kötü rüyayla uyandım sabah eşim uyandırdı
hıçkırarak ağlamamı duymuş
rüyamda eşim ölmüştü
hala etkisindeyim gözlerim doluyor yaşadığım sahne gerçek gibi yaaa
kıyamam sana eşinin ameliyatı gelen giden derken bilinçaltın kötü etkilenmiş senin
yorgunluk bir de eşinle eskisi gibi vakit geçiremiyorsanız o da olabilir
hiç hatılamıyorum oysaki seriyi okudum ama unutmuşumKesmedi kahve seni demek ki... Dur bakim açılırsın hava güzel bugün. Yakın olsan çıkışta birer kahve içerdik kızz
Rüyalar tersine çıkarmış kız. Hem ölü görülenin ömrü uzamışderler üzülme. Anlıyorum seni çok kötü hissettirmiştir ama rüya işte...
Bende bu sahneyi ikinci kez yaşamış gibiyim şimdi akşam kitapta karakterimde karısının öldüğünü görüyordu rüyasında greyden bahsediyorum lili hatırlaışsındır
amin kuzucum ama üzme kendini bu kadar baknedenini hiç bilmiyorum genic ama beynim zonkluyor resmen yastık sırılsıklam olmuş
sarıldım içime çeke çeke ağladım uyandığımda
Rabbim sğlıklı ömür versinn
ben eşimi çok seviyorummm
hiç hatılamıyorum oysaki seriyi okudum ama unutmuşum
günaydın sizede hayırlı cumalargünaydın..
hayırlı cumalar
inşallah öledir zeliş hayırlı uzun ömür versin RabbimmKesmedi kahve seni demek ki... Dur bakim açılırsın hava güzel bugün. Yakın olsan çıkışta birer kahve içerdik kızz
Rüyalar tersine çıkarmış kız. Hem ölü görülenin ömrü uzamışderler üzülme. Anlıyorum seni çok kötü hissettirmiştir ama rüya işte...
Bende bu sahneyi ikinci kez yaşamış gibiyim şimdi akşam kitapta karakterimde karısının öldüğünü görüyordu rüyasında greyden bahsediyorum lili hatırlaışsındır
amin kuzucum ama üzme kendini bu kadar bak
dediğimin de etkisi var gelen giden misafirler falan
bayramdan beri doğru düzgün başbaşa kalamadınız
etkilendin haliyle normal olarak
okudum zeliş 1-1,5 sene oldu okuyalıaaa sende okudunmu?
hani şu oyun odasında uyudukları gece grey kabus görüyor ana uyandırıyorya o kısım işte ama üzerinden zaman geçtiyse hatırlamazsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?