sorma benim de çok yoğun anlıyorum seni nabersin ne var ne yok bakalım sende
ben geldimm kimse kalmamış gibi
naber tatlım nasıl geçti haftasonun
iyi yaparsınız ana oğul birlikte birşeyler paylaşırsınız tatlım
Gerizekalııı ne bağırıyorsa çocuğa malllll...ne olduuuuuu
bak ctesi ne lilyna anlatam sana
ctesi teyzoşda idim oğlanın canı sıkıldı
bende dedim ki ara babanı seni halanlara götürsün (halasını oğlu var aynı yaşta o yüzden git dedim )
ama ben seni sadece babanın yanına bırakır gelirim halana falan götürmem dedimm o tmm dedi
oğllan aradı babayı
baba ben çok sıkıldım beni halam gile götürürmüsün dedi
baba : bağırarak
benim işim gücüm var götürümem annen götürsün dedi ama nasıl bağrıyor çocuğa telden ben bile duyuyorum
çocukta annem mevlüteyiz biz dedi baba: kimin mevlütü dedi o da teyzemlerim falan dedi anlattı
baba : zaten sen beni sevseydin annenin akrabalarına gitmezdin diye veryasın bağırıyorrr
oğlanda baba kim kimi seviyor ben biliyom dedi sen dedi eğer beni seveydin haftasonralrı aldığın zaman sağa sola bırakmaz benle vakit geçirirdin dedi sen benle vakit geçirmeyince bende arkadaşlarımı aramazdım ora bura gidecem demezdim dedi ama benoldumm oğlan arama beni baba beni bida dedi gitmiyorum heç bir yere dedi tel pat kapattı oğlan
o gün akşama kadar oğlanı arar götüreyim seni halana akşam dışarı çıkalım vs vs bi görsen en son dün akşam üzeri gönlü oldu 1 saat gitti geldi oda adidastan bir çannta almışş çocuğa gönderdiiii
Gerizekalııı ne bağırıyorsa çocuğa malllll...
En azından çat çat söylüyorr babasına her şeyi, aferin ona...
İş yerinden bir çocuk çıkma teklifi etti bana da ondan şok oldummm
yasemin senin oğlan varya zehir gibi maşallah kıyamam onane olduuuuuu
bak ctesi ne lilyna anlatam sana
ctesi teyzoşda idim oğlanın canı sıkıldı
bende dedim ki ara babanı seni halanlara götürsün (halasını oğlu var aynı yaşta o yüzden git dedim )
ama ben seni sadece babanın yanına bırakır gelirim halana falan götürmem dedimm o tmm dedi
oğllan aradı babayı
baba ben çok sıkıldım beni halam gile götürürmüsün dedi
baba : bağırarak
benim işim gücüm var götürümem annen götürsün dedi ama nasıl bağrıyor çocuğa telden ben bile duyuyorum
çocukta annem mevlüteyiz biz dedi baba: kimin mevlütü dedi o da teyzemlerim falan dedi anlattı
baba : zaten sen beni sevseydin annenin akrabalarına gitmezdin diye veryasın bağırıyorrr
oğlanda baba kim kimi seviyor ben biliyom dedi sen dedi eğer beni seveydin haftasonralrı aldığın zaman sağa sola bırakmaz benle vakit geçirirdin dedi sen benle vakit geçirmeyince bende arkadaşlarımı aramazdım ora bura gidecem demezdim dedi ama benoldumm oğlan arama beni baba beni bida dedi gitmiyorum heç bir yere dedi tel pat kapattı oğlan
o gün akşama kadar oğlanı arar götüreyim seni halana akşam dışarı çıkalım vs vs bi görsen en son dün akşam üzeri gönlü oldu 1 saat gitti geldi oda adidastan bir çannta almışş çocuğa gönderdiiii
Napıcam reddettim, 26 yaşında aynı yaştayız..anaaaaaaaaaaaaaaaa
eee napcannnnnnnnnnnn
öteki ile ayrıldın demi sennnnn
yasemin senin oğlan varya zehir gibi maşallah kıyamam ona
ne oldu bir çanta ile gönlünü aldığını zannediyor senin rahmetlide
Napıcam reddettim, 26 yaşında aynı yaştayız..
Ben aynı yaşta olan biriyle anlaşamam.
Olgun olması lazım, en fazla 5 yaş büyük olmalıı
kız afferin senin oğlana çok akıllıAYNEN AMA BEN ŞOK OLDUMMMMM
çocuğu kendine benzeteceğim diye uğraşıyorrr
al işte babaanesi gile gitmiyorr
ama rahmetli bunu bile tınlamıyorrr adam hala benim sülalenin derdindeeee
dün oğlan diyoki
annem azcıkda gidem babaanem gile dedi sonra aman boşverr anne dedi
şimdi vıdı vıdı konuşacaklar kuzenim ne zaman ora gelirse ben öle gitcem dedimmm
he yasemin katılıyorum sana balımkızım erkek büyük oluca olguın olmazzzzz bir kere
bir erkek malsa maldırrr değiştiremezsin rabbim iyilerler karşılaştırsın kalbi temiz insanlarla
selam kızlar bugun gene yoğunnn
ohhh resmi yerlere tatil var bana daha belli değill ay sonu birdeee zor gibi işler çoşmuş durumda
Vefa çok geçmiş olsun başınız sağolsunnn
yağmur bende yoğunumm
zeliş yine haftasonu gezmişsin maşşalah
genic senin durum vahiç çocuklar büyümeden sen dinlenmeyi unut be tatlım allah sana güç versinn
anne ve oğluş senin paşa nasıllll
lilyana fazla takma cnm baba ile oğul arasına girme yakında oğlun küçük ama herşeyin farkındaaaaa benim oğlun ctesi bbaba ya öyle bir ders verdiki gözlerim fal taşı gibi açıldııı hiç böyle bir hamle beklemiyodumm çok yerinde oldu o yüzden herşey olacağına varır fazla takkmaa yeni biriminde hayırlı olur inşşşş
atladığım yoktur umarımmm
dün oğluşla 3 saat bisiklet bindim arkadaşıma gittik geldik ama vucut baya hamlaşmışşş benimm yaaaaa
kimse yokmu huuu çalışan yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?