yaseminnn gitmeeee gitmeeeeben işlere döneyim yoğun bir hafta ile başladık fırsat buldukça gelirimmm öpüyom sizleriiii
oyy zor olmuş be canım
ama napıcan bir şey de diyemiyorsunuz
gerçi eşin bir konuşsa baba böyle böyle dese
zaten eşinde destek oluyor babasına birlikte idare edelim dese belki
onlar öyle düşünmüyorlardı siz konuşsanız anlatsanız durumu anlar herhalde canım ya
üzülmeyin lütfen gün doğmadan neler doğar
yoğunluk iyidir lilicim
bak bu doğru canım bizde öğretmedik ama adını yazabiliyor.
sadece ona magnetli harfler satın almıştık orada soruyordu harfleri
adımı yazalım diyordu sonra okulda harfleri öğrendi ve birleştirebildiklerini
arkadaşlarının falan adını kendi kendine yazıyor..
ama biz özellikle öğretmiyoruz ona
merhaba canım nasılsın
zelişim nasılsın tatlım
teşkkürler iyiyim kızlarrrrrrrr bugunümüze şükürrr
Vefa büyüklerin işine aklımız ermez herşeyde vardır bir hayırrrrrr
lilyna yeni birimin hayırlı olsun olsunn
genic havalar ne güzel gidiyorrrrrrr
zelişş ve anneoğluş sizler nasılsınnızzz
bak bu doğru canım bizde öğretmedik ama adını yazabiliyor.
sadece ona magnetli harfler satın almıştık orada soruyordu harfleri
adımı yazalım diyordu sonra okulda harfleri öğrendi ve birleştirebildiklerini
arkadaşlarının falan adını kendi kendine yazıyor..
ama biz özellikle öğretmiyoruz ona
evet yasmin dün sahildeydik yürüdük oturduk falan çok güzeldi havateşkkürler iyiyim kızlarrrrrrrr bugunümüze şükürrr
Vefa büyüklerin işine aklımız ermez herşeyde vardır bir hayırrrrrr
lilyna yeni birimin hayırlı olsun olsunn
genic havalar ne güzel gidiyorrrrrrr
zelişş ve anneoğluş sizler nasılsınnızzz
ama vefam sizin böyle düşündüğünüzü biliyorlar mı bilmiyorlarsa onlarda kendilerince öyle düşünmüşlerdireşim demez canımm
sen bilirsin baba dedi
gün doğmadan neler doğar kesinliklee
bir kitap okuyorum Allah de ötesini bırak..
maneviyatı çok güzelll tavsiye edilirrr
yaseminnn gitmeeee gitmeeee
şirkettttt seninnnnnnnnnnn
iyiyim kızlar sağolun sabah sabah toplantı vardı ordan çıktım işte işler beni bekler ama işte istek yok nolcek bu halim bilmem :)
oyy zeliş benimde öyle geçen hafta çok yoğun geçince bugün bir miskinlik var üzerimde bakalımiyiyim kızlar sağolun sabah sabah toplantı vardı ordan çıktım işte işler beni bekler ama işte istek yok nolcek bu halim bilmem :)
aminnnn cümlemizinkini inşallahdemek çocuğun içinden gelecek benimkinin hiç öyle istekleri olmadı
çizgi çalışmalarını bile zorla yaptırırdık
maşallah kuzuna canım allah daim etsin hevesini
oyy yasmin günler bitiyor iyiki geceler uzadı bende işlerimi yapıyorum kızgitmeyip napcamm
artık günler bir avuç bak öğlen oldu billeeeee
al benden o kadarrrrrr
ama yapmazsammm yığılıcakkkkkk
oyy zeliş benimde öyle geçen hafta çok yoğun geçince bugün bir miskinlik var üzerimde bakalım
nasıl geçti haftasonun oğluşun nasıl tatlım
aminnnn cümlemizinkini inşallah
evet iyiki c.tesi pazar evdeyiz yoksa hiç bir şeye vaktimiz kalmaz zor olur çok şükür durumumuzaHafta sonumuz yoğundu canım ya malumun ama güzel keyiflide geçti Allahtan 2 gün iznimiz varda hem işe hem eğlenceye vakit kalıyor... Oğluşumda iyi canım şükür canım. Senin oğlanda baya hevesli okula öğrenmeye maşallah canım hep böyle olsun inşallah...
gitmeyip napcamm
artık günler bir avuç bak öğlen oldu billeeeee
al benden o kadarrrrrr
ama yapmazsammm yığılıcakkkkkk
bende cumartesi erken 12 de çıktım 1,5 gün bile dolu dolu geçtievet iyiki c.tesi pazar evdeyiz yoksa hiç bir şeye vaktimiz kalmaz zor olur çok şükür durumumuza
teşekkür ederiz teyzesi oğluşum üzmüyor beni maşallah
oĞLAN HASTA ÖKSÜRÜYORRR ÇOKK OKULA GİTMİCEM ARKADAŞLARIMA GEÇER DİYE AĞLADI..
BUGÜN MENTEL ARİTMATİK DERSİ VAR KAÇIRSIN İSTEMEDİM GÖNDERDİM NAPİM PARA VERİYORUM O HOCAYA EKSTRA .. ATEŞİ OLSAYDI GÖNDERMEZDİM..
pARADAN HABER YOK.geçmiş olsun canım göndermişsin artık ama çocuk kendini kötü hissettiğinde zaten bir şey alamaz ki dersten... Tablet krizini çözdünüz mü lilican birde merak ediyorum konuşamadık hiç senin paradan haber var mı?
oyy kıyamam zorbende cumartesi erken 12 de çıktım 1,5 gün bile dolu dolu geçti
tabi oğlan pazar günü 07,30 da pörtleyince akşam olmadı banaa
ooo geçmiş olsun canım ama çocuk o halde de zor anlar hastaymış sonuçtaoĞLAN HASTA ÖKSÜRÜYORRR ÇOKK OKULA GİTMİCEM ARKADAŞLARIMA GEÇER DİYE AĞLADI..
BUGÜN MENTEL ARİTMATİK DERSİ VAR KAÇIRSIN İSTEMEDİM GÖNDERDİM NAPİM PARA VERİYORUM O HOCAYA EKSTRA .. ATEŞİ OLSAYDI GÖNDERMEZDİM..
ooo bende öyleyim vallabenimki hep erkenci oldu bebeklikten beri o yüzden hafta sonları erken kalkıyorum arada eşime derim bu cumartesi veya pazar ben uyuyacağım kalk oğlunla ilgilen diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?