dimi yaaa bende haftasonu zıvanadna çıkıyorum resmen geçen hafta 900 gram verdim haftasonu 2 günde 1 kilo almışım bu kadar dengesizim yani

haftalardır diyettteyim derken neler yapıyorsun zelişş biraz anlatır mısın ben de hiç diyette gibi hissetmiyorum kendimi zaten yaklaşık 2 yıldır sağlıklıbeslendiğimi düşünüyorum yemekleri az yiyorum ama hepsinden yiyorum mesela dünkü kahvaltıma çok demişsin yaa ben ayrıntılı yazdım yaa ondan senin gözüne çok hgelmiiştir hem kahvaltı en önemli öğün bence böyle vitaminsiz ya da proteinsiz geçirmk istemiyorum ha bir de sporu pek düzene oturtamadım aslında hergün yürümem lazımm ama hergün o modda olmuyorum maalesef günaşırı kesin yürüyorum haftasonları gün üstüste koşuyorum bilmiyorum sorun ne zayıf olamıyorum bir türlü
ya aslında şurdan başlamak lazım ben 2 yıl önce sigarayı bıraktım ve o zamandan beri hep bir kilo artışı başladı, diyet yapıyorum bırakınca hooop geri alıyorum böyle böyle geçti 2 yıl öncesdinde sadece doğum sonrasında diyet yapmıştım sadece pek kilo almıyordum zaten..
Şimdi artık genelde 5 civarı alıp diyete başlıyorum veriyorum hooopp yine alıyorum veriyorum şeklinde devam ediyor diyet hayatım...
Benim çalışma saatim uzun 8-18 çalışıyorum ama evim işten çok uzak evden 6.30 da çıkıp akşam 8 gibi dönüyorum.
7 yaşında oğlum var 2. sınıfa gidiyor
malum koşuşturmalar işte ev, iş, okul, çocuğun ödevleri, spora hiç ama hiç zamanım yok düşün hayatımda tv yok nerdeyse zaman yok çünkü...
Bu yüzden mecburen kiloyu ancak yemekten keserek verebiliyorum yemeyerek yani,
eskiden sabahları 2 poğaça yerdim sonraları bunu sandviçe çevirdim daha sonra kepeli sandviç şimdilerde ise sütle müsli yiyorum sadede
ekmeği tamamen kestim haftasonları kahvaltıda yiyorum sadece
şekeri kestim hiç kullanmıyorum
kek, börek vs yok ancak haftasonları bazen işteee
böyle yani bende durumlar
haaa birde hafta içi genelde akşamları yemeği salata ayran yada yoğurtla geçiştiriyorumm
bahsedeyim 26 yaşındayım sağlık memuruyum kamuda çalışıyorum nöbet vs.yok ben de mesai usulü çalışıyorum sabah 08:00 akşam da 16:40 gibi çıkıyorum mersinliyim ve yine memleketimde çalışıyorum çok şükür