Bu Maç Bizim Olacak.....

ya diyanetin sayfasında da 25 mayıs pazar diye yazıyor mirac kandili ben anlamadım başka bir sitede de 26 myıs diyo doğrusu nedir bilen var mııı

evet aynı şehirdeyiz ama

o Anadolu yakasında

ben Avrupa yakasındayımmm

duruma bak yaaa

aynı şehirde ancak farklı kıtalarda yaşıyoruz :60:

kim kime gidiyor peki ?? :27: ben ist.hiç görmedim ama felaket kalabalık ve yoğun bir trafik var orda nasıl baş ediyorsunuz ki..

İşte almayacağım diyemedim dilim varmadı sen ayır belki yerim öğleneden sonra dedim yemesem iyi ama bakıcaz artık...

dimi amaa

ye ye küçük bir parça tatlı çok da kalorili değildir sanırım yeşilçayınla ye bence hem nasıl olsa öğleden sonra bişi yemicen mi ara öğünde tatlını ye onu diyorum şeker :42:

açık kapı bıraktın yani zelişş

afiyet olsunn

sormaaa yaa acıyorum bu halimeee

kim kime gidiyor peki ?? :27: ben ist.hiç görmedim ama felaket kalabalık ve yoğun bir trafik var orda nasıl baş ediyorsunuz ki..

hımmm bence mutlaka görmelisin ama planlı bir geziyle çok fazla görülecek yeri var çünkü

İstanbul için söylediklerinin hepsi doğru da burada yaşamaya alışınca başka bir yerde yaşamı düşünmek bile zor biliyomusun

ben de 3 gün tatili yarından sonra bakalım naparım bilmiyorum gezerim heralde hem işlerimde var evde onları yaparım artık

sormaaa yaa acıyorum bu halimeee

hımmm bence mutlaka görmelisin ama planlı bir geziyle çok fazla görülecek yeri var çünkü

İstanbul için söylediklerinin hepsi doğru da burada yaşamaya alışınca başka bir yerde yaşamı düşünmek bile zor biliyomusun

kesinlikle öyledir cnm ben de kendim için büyük bir kayıp olduğunu düşünüyorum hala ist.görmemeyi..ama bu yıl inş.yıllık iznimden 5 gün alıp haftasonlarıyla 9 gün yapıp gelmeyi düşünüyorum hayırlısı tabi ramazan girmeden olursa süper olur ama zor gibi..:50:

buda eşime bağlı oluyor genelde cumartesi işi varsa cumartesi uygun oluyorum

pazar varsa pazar günü zelişim belli olmyorr:50::50:

tamam o zaman bir cumartesi sen müsait olduğunda ortak bir yerde buluşalım mesela Kadıköy olur

Eminönü olurrr

benim oğluş vapura binmeyi çok sever

banada daha çok cumartesi uygun aslında pazar sabahı dışarı çıkıyoruz genelde ve dönene kadar akşam oluyorrr

bende şaşrdım şimdii :53::53::53::53:

değil mi cnm ben bu ilk 3 aylar başladığında tek tek baktım tarihlere o zamnda not almıştım 25 mayıs pazar diye özellikle aklımda da öyle kalmıştı biraz önce ark.lar 26 mı 25 mi diye sorunca şaşırdım tekrar baktım netten bir yerde 26 diyor bir yerde 25 diyor ama en önemlisi diyanetin sayfası orda da 25 diyor bence 25 mayıs

kesinlikle öyledir cnm ben de kendim için büyük bir kayıp olduğunu düşünüyorum hala ist.görmemeyi..ama bu yıl inş.yıllık iznimden 5 gün alıp haftasonlarıyla 9 gün yapıp gelmeyi düşünüyorum hayırlısı tabi ramazan girmeden olursa süper olur ama zor gibi..:50:

aaaa gelirsen haber verr bi çay içimlik buluşuruzzz

pier loti ye götürürüm seni kızzz

bak mutlaka görülesi yerlerden biridirrrr

bingo 2 bende çok yakalandım yaa :(

evetttttt

hımmm fena yakalanmışsınnn

benimkiler biliyor artıkk

aylar önceydi bizim bilgi işlem bu siteyi engellemişti çıngar çıkardımmm

ondan sonra bütün engeller kalktı :60: :60: :60:

vay beeeeee e

bizde engeleme olmazzzzzzz

yemekler yendi enerjiler geri geldi yemeğin üstüne çay içmezsem olmaz gerçi yarım saat oldu yemek yiyeli vakti geldi sanırım bu arada öğle yemeğinde 1 tabak sebzeli bulgur filanı 1 kase semizotlu cacık yedim biz yemeği işyerinde kendi arkadaşlarımızla aramızda hallediyoruz çalışan sayısı az olunca biz de yemek işi olmuyor şirket filan da söz konusu değil bazen burda yapılıyor çalışan biri yapıyor bezen evden getiriyoruz çok nadir de dışarda yeriz yani o yüzden mönümüz bu kadar sınırlı ama doyuyoruz işte çok şükür

afiyet olsun

bizde dışardan geliyor

ama ben diyett yaptığım süre evde getiririm artıkkkk

Afiyet olsun canım

Bende;

1 kepçe şehriye çorbası

3-4 yk karışık oturtma

salata

3-4 yk pilav

yedim. Cevizli kadayıf vardı yemedimmm ama ahçıya ayır dedim belki sonraaa

afiyet olsunnn

yeme canım tadını biliyordun nasıl olsa
ya diyanetin sayfasında da 25 mayıs pazar diye yazıyor mirac kandili ben anlamadım başka bir sitede de 26 myıs diyo doğrusu nedir bilen var mııı

ben 25 biliyodummm

hocaya sorarızzzz

tamam o zaman bir cumartesi sen müsait olduğunda ortak bir yerde buluşalım mesela Kadıköy olur

Eminönü olurrr

banada daha çok cumartesi uygun aslında pazar sabahı dışarı çıkıyoruz genelde ve dönene kadar akşam oluyorrr

zeliş bu konu ne ...her isteyen girebiliyor mu..gelebilir müyüm:26:

Eminönü olurrr

cumartesi öğlen kadıköy olur eminönü çok kalabalık oluyooo

zeliş bu konu ne ...her isteyen girebiliyor mu..gelebilir müyüm:26:

:60: :60:

dilekciğim hoş geldin öğle arasımı eğitimde

yeni diyet topiğimizz burası

senin pek diyetle filan işin olmaz dimiii

ama her zaman beklerizzzz

Son düzenleme:
aaaa gelirsen haber verr bi çay içimlik buluşuruzzz

pier loti ye götürürüm seni kızzz

bak mutlaka görülesi yerlerden biridirrrr

olmaz mı olur tabiki de sadece tv de gördüğüm yerleri canlı canlı görmek bir başka olur en çok merak ettiğim yerlerden biri pier loti manzara süper görünüyormuş ordan bir de kız kulesini merak ediyorum ve sayamadığım daha birçok yeri

olmaz mı olur tabiki de sadece tv de gördüğüm yerleri canlı canlı görmek bir başka olur en çok merak ettiğim yerlerden biri pier loti manzara süper görünüyormuş ordan bir de kız kulesini merak ediyorum ve sayamadığım daha birçok yeri

evet süper bi yer tavsiye ederimm:34::34::34:

evetttttt

vay beeeeee e

bizde engeleme olmazzzzzzz

afiyet olsun

bizde dışardan geliyor

ama ben diyett yaptığım süre evde getiririm artıkkkk

afiyet olsunnn

yeme canım tadını biliyordun nasıl olsa

ben 25 biliyodummm

hocaya sorarızzzz
hah yasemin de geldi di mi 25i kafam karıştı bazıları 26 diyor yaaa