Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım
Bende;
1 kepçe şehriye çorbası
3-4 yk karışık oturtma
salata
3-4 yk pilav
yedim. Cevizli kadayıf vardı yemedimmm ama ahçıya ayır dedim belki sonraaa
evet aynı şehirdeyiz ama
o Anadolu yakasında
ben Avrupa yakasındayımmm
duruma bak yaaa
aynı şehirde ancak farklı kıtalarda yaşıyoruz![]()
İşte almayacağım diyemedim dilim varmadı sen ayır belki yerim öğleneden sonra dedim yemesem iyi ama bakıcaz artık...
dimi amaa
açık kapı bıraktın yani zelişş
afiyet olsunn
kim kime gidiyor peki ??ben ist.hiç görmedim ama felaket kalabalık ve yoğun bir trafik var orda nasıl baş ediyorsunuz ki..
tamam işte bu zaman diliminde sana ne zaman daha uygun oluyor dışarı çıkmak için
sormaaa yaa acıyorum bu halimeee
hımmm bence mutlaka görmelisin ama planlı bir geziyle çok fazla görülecek yeri var çünkü
İstanbul için söylediklerinin hepsi doğru da burada yaşamaya alışınca başka bir yerde yaşamı düşünmek bile zor biliyomusun
buda eşime bağlı oluyor genelde cumartesi işi varsa cumartesi uygun oluyorum
pazar varsa pazar günü zelişim belli olmyorr![]()
bende şaşrdım şimdii![]()
kesinlikle öyledir cnm ben de kendim için büyük bir kayıp olduğunu düşünüyorum hala ist.görmemeyi..ama bu yıl inş.yıllık iznimden 5 gün alıp haftasonlarıyla 9 gün yapıp gelmeyi düşünüyorum hayırlısı tabi ramazan girmeden olursa süper olur ama zor gibi..![]()
bingo 2 bende çok yakalandım yaa![]()
hımmm fena yakalanmışsınnn
benimkiler biliyor artıkk
aylar önceydi bizim bilgi işlem bu siteyi engellemişti çıngar çıkardımmm
ondan sonra bütün engeller kalktı![]()
![]()
![]()
yemekler yendi enerjiler geri geldi yemeğin üstüne çay içmezsem olmaz gerçi yarım saat oldu yemek yiyeli vakti geldi sanırım bu arada öğle yemeğinde 1 tabak sebzeli bulgur filanı 1 kase semizotlu cacık yedim biz yemeği işyerinde kendi arkadaşlarımızla aramızda hallediyoruz çalışan sayısı az olunca biz de yemek işi olmuyor şirket filan da söz konusu değil bazen burda yapılıyor çalışan biri yapıyor bezen evden getiriyoruz çok nadir de dışarda yeriz yani o yüzden mönümüz bu kadar sınırlı ama doyuyoruz işte çok şükür
Afiyet olsun canım
Bende;
1 kepçe şehriye çorbası
3-4 yk karışık oturtma
salata
3-4 yk pilav
yedim. Cevizli kadayıf vardı yemedimmm ama ahçıya ayır dedim belki sonraaa
ya diyanetin sayfasında da 25 mayıs pazar diye yazıyor mirac kandili ben anlamadım başka bir sitede de 26 myıs diyo doğrusu nedir bilen var mııı
tamam o zaman bir cumartesi sen müsait olduğunda ortak bir yerde buluşalım mesela Kadıköy olur
Eminönü olurrr
benim oğluş vapura binmeyi çok sever
banada daha çok cumartesi uygun aslında pazar sabahı dışarı çıkıyoruz genelde ve dönene kadar akşam oluyorrr
tamam o zaman bir cumartesi sen müsait olduğunda ortak bir yerde buluşalım mesela Kadıköy olur
Eminönü olurrr
benim oğluş vapura binmeyi çok sever
banada daha çok cumartesi uygun aslında pazar sabahı dışarı çıkıyoruz genelde ve dönene kadar akşam oluyorrr
zeliş bu konu ne ...her isteyen girebiliyor mu..gelebilir müyüm:26:
aaaa gelirsen haber verr bi çay içimlik buluşuruzzz
pier loti ye götürürüm seni kızzz
bak mutlaka görülesi yerlerden biridirrrr
olmaz mı olur tabiki de sadece tv de gördüğüm yerleri canlı canlı görmek bir başka olur en çok merak ettiğim yerlerden biri pier loti manzara süper görünüyormuş ordan bir de kız kulesini merak ediyorum ve sayamadığım daha birçok yeri
cumartesi öğlen kadıköy olur eminönü çok kalabalık oluyooo
hah yasemin de geldi di mi 25i kafam karıştı bazıları 26 diyor yaaaevetttttt
vay beeeeee e
bizde engeleme olmazzzzzzz
afiyet olsun
bizde dışardan geliyor
ama ben diyett yaptığım süre evde getiririm artıkkkk
afiyet olsunnn
yeme canım tadını biliyordun nasıl olsa
ben 25 biliyodummm
hocaya sorarızzzz