- 21 Haziran 2013
- 2.148
- 648
- 373
- 37
teşekkür ederim canım ,fişne suyu için azarladılar beni, içmem bi daha
ama haksız değilim meyve suları yasak bizde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım ,fişne suyu için azarladılar beni, içmem bi daha
Ben severim naneyi, roka, tere, taze soğan gibi tek tüketirim.
inşallah ben de öle düşünüyorum hem ödem gidecek hem de gramlarsağol canım, verdim çok şükür.
maşallah canı sevindim senin adına.
oh çok şükür canım sevindim eğitimin bittiğine.
Geçmiş olsun bu arada, neden oldu acaba?
günaydın canım
alınırsın alınır, sen devam et, bu hafta girersin sorun olacağını sanmıyorum. Afiyet olsun menün için, mümkünse ekmek akşamları hiç yememeye çalış canım.
cartedoor un litrelik olanı oluyorya, ondan yedim biraz ama çok olsa 200 kaloridir yediğim diye düşünüyorum:26::26::26:26:
senin menü de her zamanki gibi süper canım. Bu hafta güzel rakamlar bekliyorum senden.
süpersin bayb.
biz tanışmışmıydık ki..:26::26:
taze nane yemek çok faydalı , dereotu , maydanoz, roka, tere gibi..çok tüketmek lazım..tam zamanı çünkü..
bi de taze sarımsak yemeli...pöhüüü![]()
bugün Antalya da 33 derece olacakmış, şimdilik içerisi serin ama, dışarıyı düşünmek bile istemiyorum, meşhur yaz sıcakları geldi artık.Günaydın kızlar maç nasıl gidiyor
Ay çok sıcak Ankara ya , ben 1 saat dışarda oturayım 3 kilo veririm![]()
canım başlangıçta bişey demiyorum, ama hazır meyve suyuusa diyette pek önerilmiyor, ev yapımı o kadar zararlı değil de.teşekkür ederim canım ,fişne suyu için azarladılar beni, içmem bi daha
ben Düzce deyim canım.
10 ay önce geldik ..alışmaya çalışıyoruz.hala zorlanıyoruz ailecek..
inanırım yıllar hızla akıyor tatlımana sınıfından mı mezun oluyor..çok güzel yaa..
bu günler öyle özleniyor ki fulyacığım..inan ki dedi dersin..
evet bakıcıya bu sabah söyledim..yediği kadar yesin yeter.zorlama dedim ..sen de üzülme dedim..
inşallah ben de öle düşünüyorum hem ödem gidecek hem de gramlar
bugün Antalya da 33 derece olacakmış, şimdilik içerisi serin ama, dışarıyı düşünmek bile istemiyorum, meşhur yaz sıcakları geldi artık.
canım başlangıçta bişey demiyorum, ama hazır meyve suyuusa diyette pek önerilmiyor, ev yapımı o kadar zararlı değil de.
Seninle benim durumumuz aynı biliyo musun, boy 1,70 kilo 87 demiştinya arada 17 kg. var
benim de boy 1,52 kilogram 68 tam 16 kg. fazlayım boyuma göre.
sanırım bu topikte ikimiz varız bu kadar arada fark olan, iyi ki geldin canım, senikucaklıyorum, kendimde anormallik görmeye başlayacaktım yoksa, kimisi 2-3 kg. vermek istiyor burdakilerin, kimi de almak istiyor.
benim hedefim ilk etapta 60 olmak, sonrasında da yapabilirsem 55 i görmek ama şu anda 60 razıyım yani.![]()
öyle ya..yok tanışmadık, ben de yeni geldim zaten. Taze sarımsak da severim de pek bulamadım bu yıl.
Eşim hiç yiyemez taze soğan sarımsak, midesine dokunuyor. Ben de tek yiyemem, biri yese biri yemese çok fena![]()
of ne kaa sıcak antalya..bugün Antalya da 33 derece olacakmış, şimdilik içerisi serin ama, dışarıyı düşünmek bile istemiyorum, meşhur yaz sıcakları geldi artık.
canım başlangıçta bişey demiyorum, ama hazır meyve suyuusa diyette pek önerilmiyor, ev yapımı o kadar zararlı değil de.
Seninle benim durumumuz aynı biliyo musun, boy 1,70 kilo 87 demiştinya arada 17 kg. var
sanırım bu topikte ikimiz varız bu kadar arada fark olan, iyi ki geldin canım, senikucaklıyorum, kendimde anormallik görmeye başlayacaktım yoksa, kimisi 2-3 kg. vermek istiyor burdakilerin, kimi de almak istiyor.
benim hedefim ilk etapta 60 olmak, sonrasında da yapabilirsem 55 i görmek ama şu anda 60 razıyım yani.![]()
canım istanbul da oturduk 4 yıl..hımmm ist.yakınsınız dimi oraya gidersin gezmek için
bir ara oynuyordu ama şimdi sanırım yok canım, bende zişan karakteri ile fikreti beğeniyordum
vefam iyiyim şükür oğluşun nasıl
bugün Antalya da 33 derece olacakmış, şimdilik içerisi serin ama, dışarıyı düşünmek bile istemiyorum, meşhur yaz sıcakları geldi artık.
ama haksız değilim meyve suları yasak bizde![]()
günaydın cnm burası da çok sıcak Allah tan akşamları serin oluyor haftasonu denizwe gitmeyi düşünüyorum böle giderse yani yağmur yağmazsa
vefaaaaaaaa merhaba
eee diğerleri nerde bakiyim
vefaaaaaaaa merhaba
eee diğerleri nerde bakiyim
ciddi misin ben 23 yıl mersin mezitli de oturdum ama şuan işim gereği tarsustayım ama her haftasonu mersin merkezdeyim orda evimiz var
kızlar lili, pompiş ve yağmur nerde
o ısırmalık dili nasıl da laf yapıyor keratanın maşallah cnm çok da düşünceliymiş babasu-ına çekmemişiyi canım zıpkın gibi maşallahh
dün çay tabağını almış eline
anne bunu babaanneme hediye etmek istermisin diyo
niye oğlum dedim
babaannemin tabağı kırıldı dedi
kırıldı mı kırdınmı dedim
kırıldı anne kendisi aa diyo
sabah peket yaptım çay tabağını verdim eline![]()