Bu Maç Bizim Olacak.....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aşağıdaki testi yapasanızaaaa özellikle yağmurrr sen yap bakalım ne çıkacakkk

baka 1 çocuk çıktı iyimi hatta kopyalayım çıkan sonucu

Bir çocuk
Siz odaklanmayı seviyorsunuz. İlginizi, sevginizi iki ya da daha fazla çocuğa bölüştürmekte sıkıntı çekebilirsiniz. Az ve öz, en önemli hayat felsefeniz. Bir çocuğu en iyi şekilde yetiştirebilecekken daha fazlasına bu enerjiyi bölmeniz çok anlamlı değil. Nasılsa onun kardeşi de, oyun arkadaşı da, annesi ya da babası da olma enerjisine sahipsiniz. Onunla birlikte bir kez daha büyüyecek, gerektiğinde sizi çocuklaştırmasına izin vereceksiniz. Ayrıca çocuğunuz da sizin en iyi dostunuz, en yakınınız olarak yetişecek bu koşullar altında.

denemek isteyene link aşağıda

http://testyourself.tr.msn.com/iliskiler/cocuk/Result.aspx

ben daha önce bu testi yapmıştım bu sitede vardı konusu hatta tek çocuk çıktı tatlım

İki çocuk
İki çocuk size yeter. Bütün ilginizi tek bir çocuğa verirseniz onu bunaltabilir, gereğinden fazla şımartabilirsiniz. Çünkü sevgi, şefkat ve ilgi kapasiteniz bir hayli gelişkin. Hem siz bir çocuğa oyun arkadaşı olabilecek biri de değilsiniz. Hayatı ciddiye alıyorsunuz ve çocuğun oyun, eğlence ihtiyaçları değil, gelecek kaygısı, sağlığı gibi meselelere odaklanma eğilimindesiniz. Bu durumda çocuğunuzun bir de kardeşe ihtiyaç duyması muhtemel. Siz ise her ikisi için de gereken geleceği kurmayı bilecek kadar istikrarlısınız. O yüzden onlara bakmakta hiç zorlanmayacaksınız.

benimkisiiii:16::16::16::16::16:

Çok çocuk
Hiç büyümeyeceksiniz siz, o yüzden bir sürü çocuğunuz olmalı. Tabii bunu söylerken finansal koşullarınızı hesaba katmıyoruz. Siz mutlaka işin bu yönünü de dikkate alın. Mutlaka biyolojik çocuklarınıza bakacaksınız diye bir kaide de yok. Malum dünyada milyonlarca kimsesiz ve bakıma ihtiyacı olan çocuk var. Sahip olduğunuz enerjiyi onlara da paylaştırabilirsiniz. Hem hiçbir zaman bitecek gibi görünmüyor o enerji. Çocukla çocuk, büyükle büyük olabilen doğanız; daha ilk bakışta bir çocuğun neye ihtiyacı olduğunu kavrayıveren kapasiteniz ve içinizdeki o engin merhamet sizi bulunmaz bir ebeveyn yapıyor. Bir kere çocuğu büyütenin ekmek, su kadar sevgi ve anlayış olduğunu biliyorsunuz. Ne diyelim, şu dünyaya sizin çocuğunuz olarak gelmek varmış…

beraber büyürsünüz artıkınnn:1::1::1::1::1:

Çok çocuk
Hiç büyümeyeceksiniz siz, o yüzden bir sürü çocuğunuz olmalı. Tabii bunu söylerken finansal koşullarınızı hesaba katmıyoruz. Siz mutlaka işin bu yönünü de dikkate alın. Mutlaka biyolojik çocuklarınıza bakacaksınız diye bir kaide de yok. Malum dünyada milyonlarca kimsesiz ve bakıma ihtiyacı olan çocuk var. Sahip olduğunuz enerjiyi onlara da paylaştırabilirsiniz. Hem hiçbir zaman bitecek gibi görünmüyor o enerji. Çocukla çocuk, büyükle büyük olabilen doğanız; daha ilk bakışta bir çocuğun neye ihtiyacı olduğunu kavrayıveren kapasiteniz ve içinizdeki o engin merhamet sizi bulunmaz bir ebeveyn yapıyor. Bir kere çocuğu büyütenin ekmek, su kadar sevgi ve anlayış olduğunu biliyorsunuz. Ne diyelim, şu dünyaya sizin çocuğunuz olarak gelmek varmış…

link i bir de sen yazsana cnm ya ben de hata veriyor zeliş inn yazdığı link

Son düzenleme:
kızlar dün ilk defa oğluma vesikalık foto çektirdikkkk

onun ne kadar büyüdüğünü farkettimmm:16::16::16::16::16::16:

çok güzel bi dugu anne olmak bana annem deyişiiii bayılıyorum bu oğlana

günaydınnnn siirt fıstıklarımmm :8::8::8::8:

sabah işe gelirken ,şekerimin düsütügünü hissettim ,hemen bi yerde durup bi çikolata alıyım dedim .durup markete girip cikolata su aldım ,arabaya geldim kiiiii park cezasını yazmıs polisciklerrr:47::47: :47::47::47:

ya bi dakka ,durumu anlatıyım dememe bırakmadılar.

ne ağız eğicem dedim ,bastım geldm işe .:37:

kızlar dün ilk defa oğluma vesikalık foto çektirdikkkk

onun ne kadar büyüdüğünü farkettimmm:16::16::16::16::16::16:

çok güzel bi dugu anne olmak bana annem deyişiiii bayılıyorum bu oğlana

Allah çouğunuzu size bağışlasın baby eminim ki tarif edilmez bir duygudur:16::16:

sabah işe gelirken ,şekerimin düsütügünü hissettim ,hemen bi yerde durup bi çikolata alıyım dedim .durup markete girip cikolata su aldım ,arabaya geldim kiiiii park cezasını yazmıs polisciklerrr:47::47: :47::47::47:

Araba mı kullandın sen kuzu :26:

İki çocuk
İki çocuk size yeter. Bütün ilginizi tek bir çocuğa verirseniz onu bunaltabilir, gereğinden fazla şımartabilirsiniz. Çünkü sevgi, şefkat ve ilgi kapasiteniz bir hayli gelişkin. Hem siz bir çocuğa oyun arkadaşı olabilecek biri de değilsiniz. Hayatı ciddiye alıyorsunuz ve çocuğun oyun, eğlence ihtiyaçları değil, gelecek kaygısı, sağlığı gibi meselelere odaklanma eğilimindesiniz. Bu durumda çocuğunuzun bir de kardeşe ihtiyaç duyması muhtemel. Siz ise her ikisi için de gereken geleceği kurmayı bilecek kadar istikrarlısınız. O yüzden onlara bakmakta hiç zorlanmayacaksınız.

benimkisiiii:16::16::16::16::16:

bend e de aynı çıktı senin burcun neydi vefa cannn

[video]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=302654[/video]
alın bide bunu yapın ben yaptım
sonuç
Kasırga
Eğer bir ortama siz giriyorsanız herkes farkediyor. Endamınız bir yana, alımınız çalımınız yetiyor. Kendiliğinden bir karizmanız var. Üzerinde çalışmanıza gerek yok. Tek sorununuz gereğinden hızlı olmak. Girdiğiniz ortamları bazen öylesine çabuk terk ediyorsunuz ki, hafızalardaki yerinizi korumakta zorlanıyorsunuz. Yakıp yıktığınız durumlar da olmuyor değil. Eğer doğanıza aykırı, ayağınıza bağ haller mevcutsa, hemen bertaraf ediyorsunuz. Ama şiddetinizde bile kendince bir şefkat gizli...

günaydın güzelll anne geçmiş olsun boşverr en iyisini yapmışsın muhattap olmamakla senin durumunu görmüyorlar mı Allah Allah bu arada sen nerden biliyosun siirt fısıtığını ben çok severim Antep fıstığına 5 basar çok iri bir fıstık türü değil mi

Back
X