Bu Maç Bizim Olacak.....

benm de uykum var geçen hafta istisnasız hergün gece yarısından sonra yattım sabah da 6:30dan sonra kalktım

Selam kızlar,
Zelişcim 62.2 kg . Oynama var birazcıcık bu hafta şükür:) Önümüzdeki pazartesi bildirim yapamayabilirim evde olamıycam .

geç kalan kilo bildirimim :50::50:
güncel kilom 55.6

kızlarrr nasılsınızzzzz umarım iyisinizdir
kusura bakmayın benim derslerim basladı gece anca 2 de uyuyabiliyorum bu aralar bi enerji var ki sormayın gitsin durduramıyorum kendimi
sabah ise 6 da uyanıyorum erken kalktıgım içindir belkide ama kilo vermem durdu malesef
pazar günü pierre cardinden alışveriş yapmaya gittim ve denedigim bütün bedenler 36ydı deniyorum görevli diyoki malesef bunun 1 beden küçüğü elimizde yok ben bişey demeden bunu diyo kadın ve gercekten karın kısmında bolluk vardı bir sevindim ki sormayın bütün gün agzım kulaklarımdaydı:9:
beslenmeme cok dikkat ediyorum saglıklı seyler yiyorum spor yapamıyorum araya sıkıştırmaya calışıyorum anca otobüse binmeyip bi kaç durak yürümeyi becerebiliyorum :24::24::24:

günaydın kızlar akşam 22,30 da yattım 8 saat uyumuşum benim için mucizee

vücut alışkın olmayınca kafam ağrı yaptı fazla geldi bana sanırsammm:1::1::1::1:

gece yaramazlık yaptım mantarlı omlet ve makarna yedim

birde şam tatlısı:17::17::17::17::17::17:

günaydın kızlarrrr

nasılsınız bugun bakalımm

dün patrondan izin istedim perşembe+cuma için krsin birşey demedi bakarız dedi adam boğasım geldi nerdeyseeeeee

bakalım verecek miiiiiii

dua edinde versin kızlarrrrrr ya çok sinirim bozukkk

günaydın kızlar akşam 22,30 da yattım 8 saat uyumuşum benim için mucizee

vücut alışkın olmayınca kafam ağrı yaptı fazla geldi bana sanırsammm:1::1::1::1:

gece yaramazlık yaptım mantarlı omlet ve makarna yedim

birde şam tatlısı:17::17::17::17::17::17:

oooooooooo

maşallahhh

bende 22,00 yattımmmmmmmmm

günaydın kızlarrrr

nasılsınız bugun bakalımm

dün patrondan izin istedim perşembe+cuma için krsin birşey demedi bakarız dedi adam boğasım geldi nerdeyseeeeee

bakalım verecek miiiiiii

dua edinde versin kızlarrrrrr ya çok sinirim bozukkk

Neyin var Noldu yasemin ?

Dün akşam :

2 köfte
1 but
ve yoğurt yedim - ekmeksiz

Bir de ara öğün akşam Mısır yedim :39:

Sabah kahvaltı:

yine aynı : domates-peynir-salatalık
1 dl kp ekmeği
çay