Bu Maç Bizim Olacak.....

bak tuzsuzda birşey yiyeyemem:1:
hadi hayırlısı bu hamile olabilirim artık..

:44::44::44::44:

o zaman görürüm seni..

bi de hamilelik şekerin çıkarsa ben gibi..kızartma , hamur işi, ekmek , börek ,makarna pilav yasak oluyor..:24::24::24::24::24::24::24:

gorürsün gününü o zaman..

bak ya..canım şakşuka çekti..

bi şey sorcam liliana yok..zeliş yok..:26::26::26::26::26::26:

nerdeler ..
n alaka şakşuka :1: sanada afiyet olsun canım

haberim yok :44:
afiyet olsun baby bostan patlıcan derken közleme olarak mı yedin ya da fırında anlamadı benn

sanada canım :16: evet fırında kaşarlı :39::39:

n alaka şakşuka :1: sanada afiyet olsun canım

haberim yok :44:

sanada canım :16: evet fırında kaşarlı :39::39:
patlıcanlı biberli domatesli yapılıyor ya..ondan aklıma geldi..türlü deyince sen :27::27::27::27:

afiyet olsun baby şimdi sen de mutluluk tavan yapmıştır yarım paket çikolatayım ben 3 günde yiyorum biliyor musun????????
canımmmmmmmmm...ben de her zaman yemiyorum ki..bugün markete çıktım..öyle aldım..

kelebek hamile miymiş :49::49::49:

yok kız hamile değil..muhabbet ediyoruz.

patlıcanlı biberli domatesli yapılıyor ya..ondan aklıma geldi..türlü deyince sen :27::27::27::27:

canımmmmmmmmm...ben de her zaman yemiyorum ki..bugün markete çıktım..öyle aldım..

şakşuka bende çok severim :56::56:

hıı hadi inşallah öyledir :emir_bebek::emir_bebek:

çok güzel oluyor ben de çok severim özellikle yazın haftasonu evdeyken öğle saatind eyemeyi severim

aaaaaa siz yapmazmısın mercimekli pilav yeşil mercimek kullanıyorsun üstün e de soğan kavurma sos yapıyorsun karıştırıp afiyetle yiyorsun bend e çok severim
yapılmıyor canım bizim burda, aslında tadını sevmiştim, hem de sağlık açısından faydalı.
afiyet olsun güzellik bend ekabak yedim
1 tabak kabak
1 kase yoğrt
+50 dk yürüyüşşş
afiyet şeker olsun canım, ohhhh yürüyüş de yapılmış süperrr.:nazar::nazar:

:44::44::44::44:

o zaman görürüm seni..

bi de hamilelik şekerin çıkarsa ben gibi..kızartma , hamur işi, ekmek , börek ,makarna pilav yasak oluyor..:24::24::24::24::24::24::24:

gorürsün gününü o zaman..

yemek konusunda kısıtlamalardan hiç hoşlanmam ..
5 yıl boyunca çay bardağıma 4 şeker atıyordum çay içerken türk kahvemi 14 şekerli içiyordum herkeste bırak bırak diyordu dalga geçiyorlardı bırakmıyordum ..
bi gün kendi kendime aynı gün içinde bıraktım bişeyleri benim istemem gerekiyor baskıya gelemiyorum çok garip..
kızartmamı off nasıl bırakayım ama evladım için herşeye varım:1:
sigarayı bile bırakcam:ssz:

yapılmıyor canım bizim burda, aslında tadını sevmiştim, hem de sağlık açısından faydalı.
afiyet şeker olsun canım, ohhhh yürüyüş de yapılmış süperrr.:nazar::nazar:

tabi ki de cnm protein sonuçta teşekkür ederim ama çok sıcaktı dışarısı bu da ekstra efor demek :32::32::32::32:

yemek konusunda kısıtlamalardan hiç hoşlanmam ..
5 yıl boyunca çay bardağıma 4 şeker atıyordum çay içerken türk kahvemi 14 şekerli içiyordum herkeste bırak bırak diyordu dalga geçiyorlardı bırakmıyordum ..
bi gün kendi kendime aynı gün içinde bıraktım bişeyleri benim istemem gerekiyor baskıya gelemiyorum çok garip..
kızartmamı off nasıl bırakayım ama evladım için herşeye varım:1:
sigarayı bile bırakcam:ssz:

:53::53::53::53::53: 14 şekerli kahve miiiiiiiii insan saymaya yorulur kızz :52::52::52:

ben hergün çikolata yiyorum ama en fazla 2 kare

Back
X