Bu Maç Bizim Olacak.....

günaydınlarr

vefam çalışan annenin en büyük kabusunu yaşıyorsun üzülmekte haklısın ama bu günlerde geride kalacak
zaman zaman benim sıpada da oluyor bu istekler okul olmasın sen de işe gitme filan

günaydınlarr

vefam çalışan annenin en büyük kabusunu yaşıyorsun üzülmekte haklısın ama bu günlerde geride kalacak
zaman zaman benim sıpada da oluyor bu istekler okul olmasın sen de işe gitme filan
içimi cız ettiriyor bu oğlan işte canım

babası içimi rahattlattı biraz iyiymiş çok şükür

ama sanırım ben 2. çocukta çalışmıcam :(

Kızlar

Pompişkonun sizlere çok selamı varmış

birde atahana hamile kalmadan 54kg imiş

şimide 52-53 kg imiş

:KK53::KK53::KK53:

doğum yapıpta verenlere hayranım yaaa vallahiii

bizdende çok slm ilet kuzum

gerçi benim doğumdan kalan 2 kilom var 52 ile evlendim 60 la hamile kaldım :oops::oops::oops::oops:

Öğlen yemekte, et döner, patates kızartma, tarhana çorba, pilav, kola, salata var...

Bunların içinden sadece salata yiyebilirim oda beni tutmaz ne yapsam ki ben şimdi...

Öğlen yemekte, et döner, patates kızartma, tarhana çorba, pilav, kola, salata var...

Bunların içinden sadece salata yiyebilirim oda beni tutmaz ne yapsam ki ben şimdi...
zeliş çorba bir kepçe, et döner ve salata yiyebilirsin ve seni oldukça iyi tutar

ara öğün: bir elma, 10 tane fındık

öğle: yeşil mercimek 6 yk, salata, 2 dl ekmek

zeliş çorba bir kepçe, et döner ve salata yiyebilirsin ve seni oldukça iyi tutar

Kız ben döner yiyemiyorum sevmiyorum yani zorlasam bile yiyemem o derece aynı şekilde tarhana çorbası da öyle yani kırmızı olanını yiyemiyorum bu çorbanın...

Kız ben döner yiyemiyorum sevmiyorum yani zorlasam bile yiyemem o derece aynı şekilde tarhana çorbası da öyle yani kırmızı olanını yiyemiyorum bu çorbanın...
o halde 2 yk pilav ve salata diyorum zelişcim
yoksa dışarıdan kendine ızgara söyle

o halde 2 yk pilav ve salata diyorum zelişcim
yoksa dışarıdan kendine ızgara söyle

Sadece salata 2 dilim ekmek yesem biliyorum ki tutmayacak beni ve hemen acıkacağım... Aslında hafta sonunu tolere etmek için bugünü ne kadar hafif geçirsem o kadar iyi ama bakalım belki de dışardan söylerim...

içimi cız ettiriyor bu oğlan işte canım

babası içimi rahattlattı biraz iyiymiş çok şükür

ama sanırım ben 2. çocukta çalışmıcam :KK43:

doğum yapıpta verenlere hayranım yaaa vallahiii

bizdende çok slm ilet kuzum

gerçi benim doğumdan kalan 2 kilom var 52 ile evlendim 60 la hamile kaldım :oops::oops::oops::oops:

O KADAR HAKLISIN Kİİ EĞER ÖYLE BİR TERCİHİN VARSA KULLAN DERİM

Back
X