Bu Maç Bizim Olacak.....

sağol zelişşşş yarın bide tartı günü ii olmadı buu bugün telafi günü bakalımmmmo_Oo_Oo_O

Bugün mümkün olduğunca hafif geçir canım abartmadan tabi, ama birde şu varki biz spor yapamıyoruz o yüzden zaten sağlıklı olan haftada yarım kilo kaybetmek, ee sen zaten bunu vermiştin öyle değil mi sıkma canını...

Günadyınnn cancanlarr r

Akşam Menü

1 kepçe kuru fasulye

salata

yoğurt

1 dilim tb ekmeği

Akşam Ara : 1 elma

1 fincan zencefilli çay (bayılıyorum buna )

Sabah Kalkınca 1 fincan ılık limonlu su

Kahvaltı

2 dilim tb ekmeği

1 yumurta

1 parca peynir

domates

Zencefil limon bende bayılıyorum bu çaya...

güünaydın cnm

sen çok az yiyorsun ve sonra açlık atakların başlıyorr

bence genic in diyetini uygulaaa

ben uyguluyommmmm

Akşamları sorun olmuyor ki yasmin akşam yediğim gerçekten fazla fazla yetti bana,

Bak sabah süt+müsli yedim ama zaten biraz bolca yiyorum sabahları şuan tokum resmen beni asıl sıkıntıya sokan öğleden sonra onunda nedeni aslında doğru düzgün bir ara öğün oturtamadığım için...

Ben sizin gibi değilim boy-kilo belli misal hiç hareket etmeden dursak bir günde benim vücudum 1200 kalori yakıyor senin genicin 1700 kalori filandır heralde...

Hadi bunun üzerine 500'er kaloride günlük hareketlerimiz için eklesek ne etti benim toplam 1700 kalori....

Bu hesaptan yola çıkarsak haftada yarım kilo vermek için günde 500 kalori azaltmam lazım buda demek oluyor ki alabileceğim kalori günlük max. 1200... Yediklerim çoğu zaman bunun üzerinde oluyor 1200 kalori dediğin nedir ki...

Biliyorsunuzdur zaten ama 1 kg = 7000 kalori günde 500 kalori azaltsam haftada yarım kilo gitmesi demek...

şimdi dün akşam menü
6 yk z.yağlı börülce, 1 kepçe tarhana çorbası, 1 dl ekmek, 1 kase yoğurt
ara: sütlü nescafe

sabah limonlu ılık su 1 bardak
2 dl ekmek, 3 tane çeri, yarım haşlamış yumurta, 2 tane ceviz, yeşillik
bir fincan yeşilçay, bir fincan çay

Bugün mümkün olduğunca hafif geçir canım abartmadan tabi, ama birde şu varki biz spor yapamıyoruz o yüzden zaten sağlıklı olan haftada yarım kilo kaybetmek, ee sen zaten bunu vermiştin öyle değil mi sıkma canını...

Zencefil limon bende bayılıyorum bu çaya...

Akşamları sorun olmuyor ki yasmin akşam yediğim gerçekten fazla fazla yetti bana,

Bak sabah süt+müsli yedim ama zaten biraz bolca yiyorum sabahları şuan tokum resmen beni asıl sıkıntıya sokan öğleden sonra onunda nedeni aslında doğru düzgün bir ara öğün oturtamadığım için...

Ben sizin gibi değilim boy-kilo belli misal hiç hareket etmeden dursak bir günde benim vücudum 1200 kalori yakıyor senin genicin 1700 kalori filandır heralde...

Hadi bunun üzerine 500'er kaloride günlük hareketlerimiz için eklesek ne etti benim toplam 1700 kalori....

Bu hesaptan yola çıkarsak haftada yarım kilo vermek için günde 500 kalori azaltmam lazım buda demek oluyor ki alabileceğim kalori günlük max. 1200... Yediklerim çoğu zaman bunun üzerinde oluyor 1200 kalori dediğin nedir ki...

Biliyorsunuzdur zaten ama 1 kg = 7000 kalori günde 500 kalori azaltsam haftada yarım kilo gitmesi demek...

tamam zelişimmmm bugün dikkat edeceğim canım ;)

vefam oğlan nasıldı dün bugün kontrol kaçtaydı ballım

tatlım randevu almadık babamız götürecek bakalım gece 3,5 da işe gitti erken çalışıp iş bitirip oğlanı götürmek için

ögleden sonra olabilir canım

çok şükür ii bıldırcın yumurtası istedi akşam 2 tane ondan yedi ;)

tatlım randevu almadık babamız götürecek bakalım gece 3,5 da işe gitti erken çalışıp iş bitirip oğlanı götürmek için

ögleden sonra olabilir canım

çok şükür ii bıldırcın yumurtası istedi akşam 2 tane ondan yedi :KK66:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hadi bakalım güzel haberlerle gelsinler

Back
X