sağol zelişşşş yarın bide tartı günü ii olmadı buu bugün telafi günü bakalımmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol zelişşşş yarın bide tartı günü ii olmadı buu bugün telafi günü bakalımmmm![]()
Günadyınnn cancanlarr r
Akşam Menü
1 kepçe kuru fasulye
salata
yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Akşam Ara : 1 elma
1 fincan zencefilli çay (bayılıyorum buna )
Sabah Kalkınca 1 fincan ılık limonlu su
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
1 yumurta
1 parca peynir
domates
güünaydın cnm
sen çok az yiyorsun ve sonra açlık atakların başlıyorr
bence genic in diyetini uygulaaa
ben uyguluyommmmm
günaydın kızlar güzel bir günden .....
Bugün mümkün olduğunca hafif geçir canım abartmadan tabi, ama birde şu varki biz spor yapamıyoruz o yüzden zaten sağlıklı olan haftada yarım kilo kaybetmek, ee sen zaten bunu vermiştin öyle değil mi sıkma canını...
Zencefil limon bende bayılıyorum bu çaya...
Akşamları sorun olmuyor ki yasmin akşam yediğim gerçekten fazla fazla yetti bana,
Bak sabah süt+müsli yedim ama zaten biraz bolca yiyorum sabahları şuan tokum resmen beni asıl sıkıntıya sokan öğleden sonra onunda nedeni aslında doğru düzgün bir ara öğün oturtamadığım için...
Ben sizin gibi değilim boy-kilo belli misal hiç hareket etmeden dursak bir günde benim vücudum 1200 kalori yakıyor senin genicin 1700 kalori filandır heralde...
Hadi bunun üzerine 500'er kaloride günlük hareketlerimiz için eklesek ne etti benim toplam 1700 kalori....
Bu hesaptan yola çıkarsak haftada yarım kilo vermek için günde 500 kalori azaltmam lazım buda demek oluyor ki alabileceğim kalori günlük max. 1200... Yediklerim çoğu zaman bunun üzerinde oluyor 1200 kalori dediğin nedir ki...
Biliyorsunuzdur zaten ama 1 kg = 7000 kalori günde 500 kalori azaltsam haftada yarım kilo gitmesi demek...
vefam oğlan nasıldı dün bugün kontrol kaçtaydı ballımgünaydın kuzucummm
vefam oğlan nasıldı dün bugün kontrol kaçtaydı ballım
tatlım randevu almadık babamız götürecek bakalım gece 3,5 da işe gitti erken çalışıp iş bitirip oğlanı götürmek için
ögleden sonra olabilir canım
çok şükür ii bıldırcın yumurtası istedi akşam 2 tane ondan yedi![]()
hadi bakalım güzel haberlerle gelsinler
öglene yoğurt bulgur pilavı tarhana çorba varmışşş
öglene yoğurt bulgur pilavı tarhana çorba varmışşş
bir kepçe tarhana çorbası, 6 yk nohut, bir kase yoğurt ve bir dl ekmek yiyebilirsinbide nohuttt![]()
günaydın canım nasılsınGünaydınlarrr
günaydınnnnnnnn cnmmmm
nasılsınnn
günaydın canım nasılsın