Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamis :) (deniyorum su anda)
yani barışmak istese bile böyle bi yazı yazmaz daha adam gibi yazardı sadece kıymetimi anlasın pişman olsun beni kaybettiği için üzülsün istiyorum başka dileğim yok onun için..
aynen öyle canım...
barışmak isteyen adam,senden beklemez birşeyleri tozu dumana katar elinden geleni yapar.
iki satır yazmadan medet beklemiş,senin yerinde olsam oralı bile olmam.
demesi asla kolay değil,bence geçen yılına değil onun böyle yapmasına üzül.
acınıda yaşa,gözyaşıda dök ve hiçbir mutsuzluk sonsuza kadar sürmez.
belliki sende özledin ve bir cümlesinden bile anlam çıkarmaya çalışıyorsun bu olağan birşey hepimiz yaşadık lakin doğru olmuyor bazen.
eğer eminsen kararından daha da uzaklaş ama pişman olup sana dönerse kabul edecekmisin dayanamayıp onu düşün.
eskisi gibi olacakmı?aranız da çok büyük sorunlarmı geçti?
eğer bunlar olmadıysa kaç yıl sonra bile birleşen insanlar var,sende seviyorsan onun adımlarını değerlendirirsin.
onu en iyi tanıyan sensin...
aramızda çok büyük sorunlar yoktu ihanet,3.şahıs v.b.
ama işte anlaşamadığımız şeyler oluyordu.farklı ideolojiler,değer yargılarımız,benim üstüne düşmem onun ilgisizlikleri...
bunlar işte tabi bide mezhep farklılığı vardı ailelerimizin vereceği tepkiler..
onun hiç çabalamaması..yani seviyorum tamam halen seviyorum inkar edemem ama bana değer vermiyordu artık belliydi yani benle görüşmeye gelmezdi mesela hep işi olurdu babasıyla arabayı sanayiye götürür akşama kadar onunla uğraşırdı ben buluşalım desem 50 çeşit bahane bulurdu ailesine aşırı düşkündü bu kötü bişey değil tamam ama ailesinin yeri ayrı benim yerim ayrı değilmi bende 4 yıllık sevgilisiydim.inanırmısınız daha öncede yazmıştım geçen sene sevgililer gününde o kadar süslendim hazırlandım hediyesini aldım gittik buluştuk oturduk neyse hediyeleştik işte yarım saat geçti aşkım ayıp olmazsa kalkabilirmiyiz annemleri çarşıya bırakmıştım almam gerek dedi hiçbişey demedim..kalktık eve gitmedim yolda yürüyordum ışıklarda gördüm bunları ailesi arabada tabi paketler filan bizimkide gülüyor gayet mutlu yani beni ekmiş mi ben üzülmüşmüyüm hiç umurunda değilim baktım ..
çok düşüncesizdi ya ve ben bunları ancak şimdilerde akıl ediyorum dank ediyor..
teşekkürler kızlar eve ben ilişkimiz içinde bitmemesi içinde elimden geleni yaptım bitmiş ayrılmış olduğumuzda bile ısrarcı olmayarak ama bitmesi gerekmiyor bizistersek başarırız ayrılmaya gerek yoktu gibilerinden konuşmalar çok yaptım kararlı ve umutsuz olan oydu istemeyen oydu onun için içim rahat..
senin yalvarmaların onun kendine güvenini getirmiş ve anlaşılan zevk almış..şimdi üstüne düşmeyince sıkılmış galiba..yine beklemş.boşver ona bu zevki tekrar yaşatma :)![]()
anlamı şu: eski sevgilim benden vazgeçemiyor diye düşünerek egosunu doyuracak arada mail atarsan. güzel cevap vermişsin sakın bir şey yapma başka.