• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu maillerin anlamı ne :(

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
kızlar erkek arkadaşımın mail adresinin gereksiz bölümüne can sıkıcı mailler geliyor...bunların içeriği ya sohbet sitesi yada camda şov gibi şeyler... spam diyeceğim ama bana hiç gelmiyor hep ona geliyor acaba öyle sitelere mi üye nasıl anlayacağım :19::26:

Son düzenleme:
saçmalama canım bizede geliyo adamın günahını alma.allah iyiliğini versin...

saçmalama canım bizede geliyo adamın günahını alma.allah iyiliğini versin...

ayy sağol canm yaaa bende konduramadım zatende merak ettim şimdi sorsam kızar kesin sapıkmıyım ben der onada soramadm size sordum

cnm gereksiz kısmına geliyorsa bence o kadarda korkma çünkü benm hiçbir ark.lık sitesinde üyeliğim yok...ama bnm msn me de geldi hatta biara birden okadar çok gelmeye başlamıştı ki hepsini kimlik avı dolandırcılığı diye eşaretledim hep ama utanıyordum resmen birileri görürse ne anlar diye.....ark.larından mutlaka kaydolan vardır onların mailinden buluyorlar anladığım kadarıyla çünkü ben üniv.e başladıktan 6 ay sonra başladım almaya ve ozamanlar pekde kullanmıyordum da msnimi ama sınav zamanı haberleşiriz diye ark.ları ekledim(bilgisayar bölümüydüm 2,öğretim bilen bilir geneli hep erkektir ve bizim sınıfta sadece 7 kız vardı) nese ben bir günde 20 kişi falan ekledim belkide 1 aydır açmamışdır msn mi bi açtm bu tip mailler Allah tan şimdi azaldı fırsat sitelerinden yer kalmıyor agab:9:

kızlar erkek arkadaşımın mail adresinin gereksiz bölümüne can sıkıcı mailler geliyor...bunların içeriği ya sohbet sitesi yada camda şov gibi şeyler... spam diyeceğim ama bana hiç gelmiyor hep ona geliyor acaba öyle sitelere mi üye nasıl anlayacağım :19::26:

anlayamazsin cnm oyle herkeze geliyor

Nasil yani,bana neden gelmiyor?

zamaninda oyle sitelere giriyordu ise mail adresinide vermistir muhtemelen o yuzden geliyordur...

onlari artik gormek istemedigi icinde spame gitme optionunu secmistir belli maillerin,onlarda o yuzden direk spame gidiyordur...

Herkeze geliyor demeyin lutfen...

zamaninda oyle sitelere giriyordu ise mail adresinide vermistir muhtemelen o yuzden geliyordur...

onlari artik gormek istemedigi icinde spame gitme optionunu secmistir belli maillerin,onlarda o yuzden direk spame gidiyordur...

cnm bana oyle sitelerde mail geliyor hiç birinr uye olmadigim halde

mynetmi adresin hotmail ve yahooya çok sık geliyor

Banada geliyor sürekli girmediğim üye olmadığım halde,açmadan siliyorum. Günahını almayın boşverin :40:

banada geliyor ama çok nadir, eğer sık sık geliyorsa üyeliği olabilir... günahını almak gibide olmasın:44:

sürekli geliyor o yüzden artık şüphelenmeye başladım... mesela gereksizlerde bi mail var canan diye açtım cananla tekrar tanışmaya ne dersin yazıyo

Son düzenleme:
banada hiç gelmedi ama demekki bazılarına geliyo..
onun msnsini kullanan falanmı oldu acaba..
üye olmadan da gelirmi hiç bilmiyorum

canan diye bi mail gelmiş açtım cananla tekrar tanışmak istermisin yazıyor off bana gelmedi hiç böyle mailler ama on ahep geliyor:18:

benim mail'ede çok geliyor bu tür mesajlar. reklam amaçlı. bilmeden günahını alıp huzurunu kaçırma çocuğun bence

bu arada o mailler onda ekli olan arkadaşlar vasıtasıyla gönderiliyor. çünkü o adreste sevgilini mail adresi de var. bende ilk zamanlar garipsiyordum nerden buluyor bu saçma sapan şeyler beni diye araştırdım. sonradan ikna oldum. okumadan direk topluca mesajları siliyorum

kötü düşünme canım banada geliyor o maillerden o sitelere üye değilim ama hergün geliyo işte

Back
X