• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu maillerin anlamı ne :(

yok canm saçmalama bana bile geliyor. engelleyemiyorum onları

hemen bakıyorum canım teşekkür ederim :))

İstediğiniz mailler seçip süpür >engelle derseniz hemencik o mail adreslerini engelleyi verir

Benim bir kaç tane adresim var birine gelmiyor diğerine geliyor mesela... Çünkü diğerini pek kullanmıyorum.

Partnerin seni bekliyor , göğüs üyütücü , penis büyütücü , varlığından bile haberdar olmadığım bıbıbıdı sitesinden arkadaşlık teklifi geldi gibi spam mesajlar geliyor malesef
Eğer bu adresleri engellerseniz bir süre sonra azalıyor gelen mailler zaten engellemekten başka çare yok .

Son düzenleme:
İstediğiniz mailler seçip süpür >engelle derseniz hemencik o mail adreslerini engelleyi verir

Benim bir kaç tane adresim var birine gelmiyor diğerine geliyor mesela... Çünkü diğerini pek kullanmıyorum.

Partnerin seni bekliyor , gösğüs üyütücü , penis büyütücü , varlığından bile haberdar olmadığım bıbıbıdı sitesinden arkadaşlık teklifi geldi gibi spam mesajlar geliyor malesef
Eğer bu adresleri engellerseniz bir süre sonra azalıyor gelen mailler zaten engellemekten başka çare yok .

kafaya takmayin kızlar boş verin gelenleri silin olur piter

benim eşimin işyerindeki pc ye çok geliyo hatta kapamıyolar ekranda ölece duruyo lokanta dükkanımız herkesde o görüntüleri izliyo :) kardesim anlar pc den acil olarak onu çağırıyolar o hallediyo yani normal azgın hatunlar heryerde :)))

benim eşimin işyerindeki pc ye çok geliyo hatta kapamıyolar ekranda ölece duruyo lokanta dükkanımız herkesde o görüntüleri izliyo :) kardesim anlar pc den acil olarak onu çağırıyolar o hallediyo yani normal azgın hatunlar heryerde :)))

nasil yani açıkmı pc

birden pat diye çıkıyo müşteriler avel avel bakıyo görümcem kaçıyo hemen utancından kardesim gelene kadar öleeee beklio ekran :)) kapanmıyo virüs sanırım ondan haftada 2 kere

canım o maıller banada gelıor aklın hayalın durucak sıtelerden ben ılk zmanlar ne zman uye oldumkı deıdm sasırdım cunku maıl adresın yazıor sıfre gır dıyor sonra jeton dustu uye olan arkadaslar var onlardan gelıor

Bana da geliyor malesef. Her gördüğümde maili açmadn kimlik avı dolandırıcılığını işaretliyorum. Konu kısmına saçma sapan şeyler yazıyorlar bi de:52:

bana da geliyor ya sormayın..
hem de çok kötü konu başlıklarıyla.. ben de okumadan siliyorum...
bu mailler yüzünden mail adresimi değiştireceğim...

Banada geliyo canım ya hatta erkek olmadığım halde büyütmek için reklamlar falan geliyo :P o mailleri çok dikkate almamak lazım.
Hem üyede olabilir yani bu çok yanlış bişey deil bence :) zamanında izlemiş olabilir erkektir beklenir :)

benim 3 tane mail adresim var farklı yerlerde kullandığım. birine sürekli ama sürekli saçma maillerden geliyor diğerlerine hiç gelmiyor.
Yani normal bir durum bu
sürekli acaip mailler gelen adresim herhalde yanlışlıkla bir listeye girdi habire mail geliyor
sıkma canını hiç:21:

ona bakarsanız bana geliyor öyle mailler,işin garibi bana gelen gelenler şöyle;
mail adresi şu ve şifreniz bu hemen girişinizi yapın sohbete başlayın vs yazıyor
e ben de haliyle bakayım diyorum biri mi benim yerime girdi vs diye ama hatalı kullanıcı falan diyor:26:
yani demek istediğim messenger adresimi ve şifremi nerden biliyorlardır ya
ben de bunu merak ediyorum:26:
hacklenecek miyim ne olacak?:18:

ona bakarsanız bana geliyor öyle mailler,işin garibi bana gelen gelenler şöyle;
mail adresi şu ve şifreniz bu hemen girişinizi yapın sohbete başlayın vs yazıyor
e ben de haliyle bakayım diyorum biri mi benim yerime girdi vs diye ama hatalı kullanıcı falan diyor:26:
yani demek istediğim messenger adresimi ve şifremi nerden biliyorlardır ya
ben de bunu merak ediyorum:26:
hacklenecek miyim ne olacak?:18:

yok cnm hacklenmezsin dikkat çekici mail atmışlar sana üye ol falan diye bnde anlamadım bi kurtulsak şu maillerden

yok cnm hacklenmezsin dikkat çekici mail atmışlar sana üye ol falan diye bnde anlamadım bi kurtulsak şu maillerden

ben kullanıcıyı engelle diye bir buton var ona tıklıyorum falan ama yok sonu gelmiyor:19:
her zaman farklı isimlerle yollandığı için geliyor haliyle
neyse bakalım inşallah bir şey olmaz

Back
X