engelleniyo canım onlar mailini aç en sağda adın yazıyıyo ya oraya gel postaya gir hesap ayarlarında olması lazım güvenli ve engellenen gönderiler var oradan engelleyebilirsin kimi istersen
hemen bakıyorum canım teşekkür ederim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
engelleniyo canım onlar mailini aç en sağda adın yazıyıyo ya oraya gel postaya gir hesap ayarlarında olması lazım güvenli ve engellenen gönderiler var oradan engelleyebilirsin kimi istersen
hemen bakıyorum canım teşekkür ederim :))
İstediğiniz mailler seçip süpür >engelle derseniz hemencik o mail adreslerini engelleyi verir
Benim bir kaç tane adresim var birine gelmiyor diğerine geliyor mesela... Çünkü diğerini pek kullanmıyorum.
Partnerin seni bekliyor , gösğüs üyütücü , penis büyütücü , varlığından bile haberdar olmadığım bıbıbıdı sitesinden arkadaşlık teklifi geldi gibi spam mesajlar geliyor malesef
Eğer bu adresleri engellerseniz bir süre sonra azalıyor gelen mailler zaten engellemekten başka çare yok .
benim eşimin işyerindeki pc ye çok geliyo hatta kapamıyolar ekranda ölece duruyo lokanta dükkanımız herkesde o görüntüleri izliyo :) kardesim anlar pc den acil olarak onu çağırıyolar o hallediyo yani normal azgın hatunlar heryerde :)))
birden pat diye çıkıyo müşteriler avel avel bakıyo görümcem kaçıyo hemen utancından kardesim gelene kadar öleeee beklio ekran :)) kapanmıyo virüs sanırım ondan haftada 2 kere
Banada geliyo canım ya hatta erkek olmadığım halde büyütmek için reklamlar falan geliyoo mailleri çok dikkate almamak lazım.
Hem üyede olabilir yani bu çok yanlış bişey deil bence :) zamanında izlemiş olabilir erkektir beklenir :)
ona bakarsanız bana geliyor öyle mailler,işin garibi bana gelen gelenler şöyle;
mail adresi şu ve şifreniz bu hemen girişinizi yapın sohbete başlayın vs yazıyor
e ben de haliyle bakayım diyorum biri mi benim yerime girdi vs diye ama hatalı kullanıcı falan diyor:26:
yani demek istediğim messenger adresimi ve şifremi nerden biliyorlardır ya
ben de bunu merak ediyorum:26:
hacklenecek miyim ne olacak?:18:
yok cnm hacklenmezsin dikkat çekici mail atmışlar sana üye ol falan diye bnde anlamadım bi kurtulsak şu maillerden