• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu maillerin anlamı ne :(

bu arada o mailler onda ekli olan arkadaşlar vasıtasıyla gönderiliyor. çünkü o adreste sevgilini mail adresi de var. bende ilk zamanlar garipsiyordum nerden buluyor bu saçma sapan şeyler beni diye araştırdım. sonradan ikna oldum. okumadan direk topluca mesajları siliyorum

hmm umarım öyledir canm :29:

canan diye bi mail gelmiş açtım cananla tekrar tanışmak istermisin yazıyor off bana gelmedi hiç böyle mailler ama on ahep geliyor:18:

keşke açmasaydın virüs falan bulaştırmış olabilirsin :((

bir kere geldiyse ve önlem alınmadıysa (şifre değiştirmek vsvs gibi sürekli gelir) üyeliği olmadığına bahse girebilirim...bence boşuna günahını alma...teknoloji böyle kötü bişey işte...bazen çok gereksiz...böyle şeylerden korunmak için güçlü bir şifre gerek...e şifresini bildiğini biliyorsa uyar değiştirsin...bu tarz mailler geliyor şifreni değiştir virüs bulaşmasın vsvs de hem senin de için rahat eder...

Canim bosver herkese. Geliyor....benim esimede cok sik geliyor...takma kafanaa uye toplama amacli gonderiyorlar iste bi sazan bulurlarsaaaaa uye ediolarrrrr ;)))))

aynısı bnmde başıma geldi.d
ağladım burdum bu ne demek dedim:(
sevglimle konuştum anlattı ama ben inanmadım.s
sonra banada geldi. ALLAHın sopası dedikleri.d

canan diye bi mail gelmiş açtım cananla tekrar tanışmak istermisin yazıyor off bana gelmedi hiç böyle mailler ama on ahep geliyor:18:

Merak etme canım o Canan dan banada geliyor mailler.Ne Canansa artık
Benimde eşime hiçgelmez ama bana gelir sürekli,.aynen birilerinin yanında maillerime bakamıyorum.hiç öyle üyeliklerim yok burası ve bazı alışveriş siteleri dışında ..
Bazen öyle absürt şeyler de gelirki şimdi Söylemeye utanırım doğrusu
Eşim görse şüphelenmez herhalde benden :44::44:

şu canan denen tipten bana da mailler gelip duruyor, spam şikayet etmekten fenalık geldi.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun iyiki çocuğa sormadan size sordum kızcaktı bana kesin hiçmi güvenmiyodun diye...teşekkürler:38::21:

banada gelıyor erkek arkadasımada jıgola arayan bır siteden gelmıs kıyametlerı koparttım gecelık su kadar falan dıye maıller gelmıs karıstırırken farkettım.sonradan anladımkı aynı sıtelerden banada gelıyor.hiç canını sıkma canım

banada gelıyor erkek arkadasımada jıgola arayan bır siteden gelmıs kıyametlerı koparttım gecelık su kadar falan dıye maıller gelmıs karıstırırken farkettım.sonradan anladımkı aynı sıtelerden banada gelıyor.hiç canını sıkma canım

tamamdır cnm sağol çok sık geliyo ama napalım artık demekki boşa şüphelendim:21:

Abı bılg muhendısı ve yorumu su oldu.. Sevgılının maıl adresı maıllıst denılen lıstelere gırmıs olabılır, bır arkadasının maıl adresınden alınmıstır yada denenerek bulunmustur. Bu fırmalar bu adreslerı toplayıp durmadan dagıtıyor ve maıl atıyor.. Alma cocugun gunahını :):37:

Abı bılg muhendısı ve yorumu su oldu.. Sevgılının maıl adresı maıllıst denılen lıstelere gırmıs olabılır, bır arkadasının maıl adresınden alınmıstır yada denenerek bulunmustur. Bu fırmalar bu adreslerı toplayıp durmadan dagıtıyor ve maıl atıyor.. Alma cocugun gunahını :):37:

sağol tatlımmmm :21::21::21::21:

Herkezede geliyormus masallah,
bana bugune kadar hic gelmedi oyle seyler.
ama bilmiyorum yinede gunahini almayayim...
bir yere uye olmusta olabilir , ondan geliyordur..
belkide bir gunahi yoktur , nasilsa herkeze geliyormus :)

Nasil yani,bana neden gelmiyor?

zamaninda oyle sitelere giriyordu ise mail adresinide vermistir muhtemelen o yuzden geliyordur...

onlari artik gormek istemedigi icinde spame gitme optionunu secmistir belli maillerin,onlarda o yuzden direk spame gidiyordur...

Herkeze geliyor demeyin lutfen...

Yok canım herkese geliyor ama sanırsam mail adresi alırken cinsiyet filan yazılıyor mu tam da emin değilim erkeklere daha çok geliyor bu yüzden. Bir de zaten ismi filan yazıyorsa mail adresinde erkek olduğu daha çok anlaşılır.

Gelen maillerin sitesine girip üye girişi ni tıklayıp şifremi unuttum a tıkla üye adını ve şifresini göndermek için mail adresi istiycektir. erkek arkadaşının mail adresini gir bakalım sana üyeliğe dair şifre ve üye adı gönderecek mi? göndermezse, böyle bir kayıtlı kullanıcı yok diyorsa problem yok. ama o mesajlar bence spamdir. herkese geliyor ve bir şekilde senin adresini öğrenip sık sık bu tarz mailler gönderirler. bi kere bana üyelik almam için üye adı bile verip msj atmışlar girin şifrenizi alın diye. ben de böyle sitelerle ne işim olur diyorum, üyelik açtım mı diye kendimi sorguladım bi dönem. canını sıkma boşa.

Herkezede geliyormus masallah,
bana bugune kadar hic gelmedi oyle seyler.
ama bilmiyorum yinede gunahini almayayim...
bir yere uye olmusta olabilir , ondan geliyordur..
belkide bir gunahi yoktur , nasilsa herkeze geliyormus :)

Nesine maşallah, niye imalı konuşuyorsunuz?

rubina06 10 yıldır internet kullanıyorum, mail adresim de bir o kadar yıllıktır. Bir kere bile tavla batak oynamamışımdır, sohbet sitelerinin adını bilmem, o gereksiz klasöründe jigolo, cinsellik ürünü, ve bir çok sohbet içerikli tanımadığım adreslerden onlarca spam mail alıyorum. Üstelik mail adresimi üye olduğum her siteye vermem. Başka mail adresi kullanırım. Boşu boşuna sevgilinizin günahını almayın. Zincirleme mailler vasıtası ile ele geçiriliyormuş mail adresleri.

Son düzenleme:
bu mailler yüzünden geçen gün kız arkadaşım az daha erkek arkadaşından ayrılıyodu.. çocuk son çare site sahibiyle bir şekilde iletişime geçti ve öyle bir siteye üyeliğinin olmadığını kız arkadaşına ispat etti de direkten döndüler..

kızlar erkek arkadaşımın mail adresinin gereksiz bölümüne can sıkıcı mailler geliyor...bunların içeriği ya sohbet sitesi yada camda şov gibi şeyler... spam diyeceğim ama bana hiç gelmiyor hep ona geliyor acaba öyle sitelere mi üye nasıl anlayacağım :19::26:

:1::1::1::1:
Bana da Geliyor, Eşime de..:1:
Penis Büyütücü Sprey Reklamları..:1:
Azdırıcı Hap Reklamı..:1:
Gay, Lezbiyen ve Jigolo Sitelerinin Reklamları..:1:

Adamın Günahını Alma Bana Bile Geliyor..:27:
Zaten İlgilenmediği İçin Gereksizlere Düşüyor..:34:

Son düzenleme:
öyle siteler üye olmadığım ve cinsiyetimin de bayan olarak işaretlenmesine rağmen bir dünya mail geliyordu. bu durumdan çok sıkıldım. eşim baksa mailime kavga sebebi. sonra kendime yeni bir mail açtım (eskisinde kızlık soyadımı kullanıyordum şimdi evlendikten sonraki soyadımla açtım) ve hoooop dk 1 gol bir nasıl buldularsa haftasına kalmadan doluştu yeni adresime mailler. malesef ki engellenmiyo.

engelleniyo canım onlar mailini aç en sağda adın yazıyıyo ya oraya gel postaya gir hesap ayarlarında olması lazım güvenli ve engellenen gönderiler var oradan engelleyebilirsin kimi istersen

Back
X