kızlar yine merabalar:1closedeyes:biliyorum bıktınız benden ama napiim bitmio bu saçlarımın sorunu..:tomato: takip edenler bilir röflemi yeni yaptırdım ve saçımın tarihi oldukça karanlık:1ninca: dün mecitefendi bakım yağı aldım daha önce de dax super gro ya başlamıştım..bugün mecitefendiyi sürdüm saçıma bazı yerleri tam ıslatamadı ben de dax ı da sürdüm..dax ım bitti kutusunu yıkamadan mecitefendi yağını ona koydum belki daha iyi olur diye:bbo:..şimdi benim size sorum ben entele de almak istiyorum;entele mecitefendi ve gliss maske çok mu asğır gelir saçlarıma 3ü birden yoksa daha da iyi mi olur?yani ya tamamen biticek saçlar ya da hayata dönücek bilmiyorum artık yorumlarınızı bekliyorum..dax tan memnun kaldım ama şimdi bi de onu alırsam bi sürü olcak maske..bi de kızlar ben hangi maskeyi,bakım yağına uygularsam uygulayayım kuru saça uyguluyorum yani banyodan önce yapıyorum..sizce bu yüzden etki etmio olabilir mi?yani aksi halde yapsam da saçımı çok kez şampuanladığım için yıpranıcağını düşünüyorum..fikirlerinize ihtiyacım var:çok üzgünüm: