Bu memleket bizimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
Arkadaşlar çok sinirliyim bu konudan banlanirsamda sağlık olsun artık:)bugun oglumu parka goturdum her kosesinde suriyeli kadinlar oturmus telefonlarindan kafalarini kaldirmiyolar yada dedikodu pesindeler cocuklar saldim cayira mevlam kayira diyemiyorum cunku acayip orgutlenmisler yanlarina baska cocuklari yaklastirmak istemiyolar kendi evlerinin icide sanki biz davetsiz misafirmisiz gibi davranislari ve ogluma siddet uygulamaya calistilar tabi dilimizi anlamiyolar ama ben bagirdim parmagimi salladim gidip birde annelerine sikayet ediyolar fln sonra benm ogluma yaklasamadilar tabi sira veriyolar gozumun icine bakiyolar bisey diyecekmiyim diye biz cocuklarimizi nasil koruyacagiz nasil disari cikaracagiz iki gun sonra biz nasil rahat rahat gezecegiz kendi ulkemizde gercekten afakanlar basti bana

bu doğurma hızıyla yakında tüm memleket onların olacak

Bunun irkla ne ilgisi var, boyle davranislar sergileyen Turkler yok mu saniyorsunuz? Itiraf edin, rahatsiz oldugunuz davranislari mi yoksa irkci misiniz?
Benim yasadigim semtte bu tur davranislar yok hepsi oglumu gorunce kosuyo yanina gecen gun hata oyuncaklarini verdiler oynasin diye velevki oldu diyelim aileler cocuklarinin yanina gelip uyarirlar gozleri cocuklarinida olur ayrica irkci olsam ne olacak kendi memleketimde rahat edemeyecekmiyiz bu ne ya bu nee

Suriyeliler benim ülkem

Öfff

Anlıyorum. Ama dert yananlar siz de anlayın

3 5 mesaj sonrası kavga ban ve konu kilit

Bimere yaz anacım

İnsan hakları mahkemesine bireysel dava aç

Forum sitesi deva mı sana? Forum sitesi mi getirdi onları?

Hukuka başvur, hukuk formunda yaz

Allah hepimizi korusun.Çoğunluğu saldırgan kaba saba saygısız bende çok korkuyorum.Birde bir özgüvrn var hayret.sanırsın onların ülkesine biz mülteci gitmişiz.Üreme hızları da süper.
Bende bu yuzden sinir oldum yaa bu ilkde degil ayrica ama parki gercekten gormeliydiniz ben uzun zamandir bu mahalledeki parka gitmiyodum sasirdim kaldim

Yillar yillar once yegenim daha minnak (2006), parka goturduk o parkta iseyen cocuklar mi dersin bagiran kufur edenler mi ( biri ablamin uzerine isemeye calisti kaydiragin tepesinden):) hepsi bizim ulkenin cocuklari:))) goren de diyecek bizim ulkenin insani Suriye'liden cok farkli, surada yuzyil olmadi bile ayni ulkenin insanlariydiniz:)))

Bende bu yuzden sinir oldum yaa bu ilkde degil ayrica ama parki gercekten gormeliydiniz ben uzun zamandir bu mahalledeki parka gitmiyodum sasirdim kaldim
Durmadan kız kalmamış gibi Suriyeliler le evleniyorlar.her yerde öncelik veriliyor.fazla ilgi tepemize çıkarıvsk.savunanlara onlarla mutluluklar dilerim

Vallahi benim simdiye dek kotu muamele gordugum herkes Turk'tu. Koken olarak Turk degilim, babamin ailesi Ortadogu taraflarindan gocmus, haliyle kavruk bir tene sahip. Annem acik tenli biraz daha normal Turk gorunumlu iste ama ben babama cekmisim, okul hayatim boyunca Arap diye cagirildim. Cok sonralari astim bunu ama 5 yasindaki halimle bu asagilanmalar yuzunden icime kapanmistim, hala da toplum icinde rahat degilimdir. Rengimden dolayi surekli cirkin oldugum vurgulandi, bunlari yapanlar hep Turk'tu, sizce ben simdi Turklerden nefret mi etmeliyim? Oyle az buz da sanmayin, 6.sinifa ilk basladigimda neredeyse butun okul benimle alay ediyordu, kac defa aglayarak dondum okuldan. Ben bunlarin hesabini tum Turklere mi kesmeliyim, hepinizden nefret mi etmeliyim? Siz soyleyin. Bense Turklerden nefret etmiyorum, melek gibi Turkler de gordum zira hicbir toplum tamamen iyi ya da tamamen kotu degildir.

ve biz de bunu düzeltmek için
bizim insanımızdan bile medeniyetçe geri bir kaç milyon insan aldık öyle mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…