- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Sen bilmezsin uzak sana emin ol coookkk uzakkHadi ya mahalle kapisi acik uyurmus Suriyelilerden once
Türkiyenin neresi orasi?
Bu genelleme niye ?? Hepsinden nefret etmek niye ??
Suriyeli kadinlar türk erkeklerini kandirmis durumda diyorsun bizimkilerde hemen kanacak kadar aptal olmasin o zaman .
Doguda karisinin uzerine kadin alan mi adi bir insandir yoksa savastan gelmis 1 lokma ekmege muhtac köleligi bile kabul edebilecek olan Suriyeli kadin mi?
Tamam aralarinda cikiyor illa ki kötü insanlar ama biz Türkler onlardan önce mükemmel yasayan insanlardikta onlar gelince batmadik yani bunun farkinda olun.
Cok sagol bende birisi bana hayran kalsin diye cabaliyodum uzuun suredir iyi geldi bu
Konu rahatlikta degil canim yaa siddet burasj bizim size yasak halleri yoksa caymi iciyolar yemekmi yiyorlar umrumda degilParka gittiyimde ben de rahatsiz oluyorum. Ailece parki ev alanina cevirmisler, erkekleri çimende uzanmis nargile iciyo, karilari yemek filan hazirliyo, cocuklari da oralari dagitiyo. Bekar erkekleri de toplanmis sanki mafya, oyle bi yuruyolar ki, sanki bizi öldurmeye geliyolar.
İrkcilikla alakasi yok, sadece rahat halleri rahatsiz ediyo ...
Hadi ya mahalle kapisi acik uyurmus Suriyelilerden once
Türkiyenin neresi orasi?
Allah razi olsun hepimize insallahSizi mutlu edecek bir sey daha: Vizyonunuz da imrenilecek duzeyde.
Bol dedikodulu gunler diliyorum.
Kardesim savastan geldik diyorlar mi ki? Umurlarinda bile degil ulkelerinde savas olmus esi dostu ölmüs? Dertleri cocuk yapmak sadece kendine acimayana ben hic acimam kusura bakmayin biraz matem havalari olsaydi da biz de inansaydik uzulduklerine..adi bir ırk kim ne derse desin sevmiyorum araplari..1 tane arap ulkesi bile sahip cikmadi bunlara..Peygamberleri tenzih ediyorum tabiki zaten bu ırkı yola getirmeye calismis hepsi..ayrica pasaklilar kokudan yanlarina yaklasamiyosun ama makyaj,namussuzluk o bicimBu genelleme niye ?? Hepsinden nefret etmek niye ??
Suriyeli kadinlar türk erkeklerini kandirmis durumda diyorsun bizimkilerde hemen kanacak kadar aptal olmasin o zaman .
Doguda karisinin uzerine kadin alan mi adi bir insandir yoksa savastan gelmis 1 lokma ekmege muhtac köleligi bile kabul edebilecek olan Suriyeli kadin mi?
Tamam aralarinda cikiyor illa ki kötü insanlar ama biz Türkler onlardan önce mükemmel yasayan insanlardikta onlar gelince batmadik yani bunun farkinda olun.
Valla bir loklma ekmegede muhtac degiller kusura bakmayin cogu full makyaj geziyo ayrica postane yardim almaya gelenlerle dolu gayette rahatlar
Ben de gördüm böyle çok insan türkiyede. Şimdi size soruyorum biz daha kendi sorunlu insanlarımızla baş edemezken, eğitim sistemimiz ve ekonomimiz çok kötüyken, kendi içimizdeki sorunları çözememişken milyonlarca bu kalitede insan almak mantıklı mıdır?Cok gordum ben merak etme, otobanda yola pet sise atan, sokaga iseyen sican, sokaga tukuren, kokan, burnunu karistiran, kapi onlerinde pazarci gibi oturan, kufur eden yuzlerce vs. insan gordum.
Ben turkiye bunlar yok demiyorum ama cookkk fazla artti ve bundan en fazla bes yil sonra anlarsiniz ne dedigimiBende merak ettim
Konu sahibi türklerden hırsız yolsuz yok hep başka ülkelerden çıkıyor sanırım
siz ırkçılığı çok yanlış anlamışsınız bir ırkı sırf sahip oldukları ırk yüzünden aşağılamıyorumDis politikayi elestirebilirsin vs vs ama "ama yok onlar igrenc asagilik, bizden asagi" vs diyemezsin cunku bariz irkcilik. Senin butun Suriyeli'lerden ustun oldugunu dusunmeni gerektiren nedir? Diplomali, egitimli, ya da muzisyen, ya da calisan topluma katki sunan bir suriye'li neden sirf suriyeli diye embesil bir turkten daha az degerli olsun? Sallayin burada irkcilik yapin sona da "avrupa zaten turklere"dusman diye yazin. Her zaman soyluyorum bu ulkenin insani ciddi derecede irkci, irkci oldugunu da kabul etmiyor orasi da komik zaten. Ulkenin guzellik anlayisi bile "ten rengi" ile olculuyor.
son paragrafa katılıcağım.
18 mart dolayısıyla oğlumun okulunda gösteri vardı. cepheye gitmek için erkek kılığına giren genç kızlar, sırtında bebesiyle cephane taşıyan kadınlar. hele ölen çocuklar.
suriyeliler,onlar bunlar, kendi toprağını vatanını savunmayıp gelip boş beleş yerleşsin diye ölmedik biz.
bayramlarda da nedense savaş mavaş dinlemeden çoluk çocuk kuyruk oluşturuyorlar.
Ben turkiye bunlar yok demiyorum ama cookkk fazla artti ve bundan en fazla bes yil sonra anlarsiniz ne dedigimi
+10000son paragrafa katılıcağım.
18 mart dolayısıyla oğlumun okulunda gösteri vardı. cepheye gitmek için erkek kılığına giren genç kızlar, sırtında bebesiyle cephane taşıyan kadınlar. hele ölen çocuklar.
suriyeliler,onlar bunlar, kendi toprağını vatanını savunmayıp gelip boş beleş yerleşsin diye ölmedik biz.
bayramlarda da nedense savaş mavaş dinlemeden çoluk çocuk kuyruk oluşturuyorlar.
son paragrafa katılıcağım.
Ne bicim bir insansiniz siz? Sevmezseniz sevmeyin, yalvaracak degilim ama boyle ulu orta hakaret etme hakkini size kim veriyor? Hic dusunmuyor musunuz birinin kalbini kirabileceginizi, belki Arap asilli bir uye vardir burada. Kokenlerinde Araplik bulunan biri olarak adi oldugumu asla dusunmuyorum, bir irkciyla diyaloga girmek de istemezdim ama siz boyle boyle had buluyorsunuz kendinizde. Ses cikarmadikca ifade ozgurlugunuzu kullandiginizi saniyorsunuz.adi bir ırk kim ne derse desin sevmiyorum
ağzın bal yesinBen de gördüm böyle çok insan türkiyede. Şimdi size soruyorum biz daha kendi sorunlu insanlarımızla baş edemezken, eğitim sistemimiz ve ekonomimiz çok kötüyken, kendi içimizdeki sorunları çözememişken milyonlarca bu kalitede insan almak mantıklı mıdır?
Bizdekiler önceden gözümüze tek tük gelirken artık bu davranışları artmış bi şekilde görüyoruz. Dönüp bakınca arapça konuşan kişiler var. Sonra toplum suriyelilere cephe alıyor sonra ırkçısınız faşistsiniz.
Zaten ben öyle türkü de sevmiyodum önceden şimdi suriyeliyi sevmeyince niye faşist oluyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?