- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 103
- 29
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
22 yasindayim 2 cocugum var cokta guzel bakiyorum..Rabbim yardim ediyor.Nasıl bir mantık bu,herşey bebelerle çözülecek sanki..
Nasıl bakılacak o bebelere peki..
Sizin gibi düşünenler çoğalsın o zaman ...
yaparlar hiç şaşırmam tepemizde yaşıyorlar sanki. Bir ara toplum baskısını üzerinde hissettikleri için para veren insanlar vardı şimdi toplumun nabzını ölçtüğümde ya da sosyal ortamı gözlemlediğimde kimse artık vermiyor para falan ve gına gelmiş durumda insanlara bildiğin taciz !Geçenlerde bursa korupark ışıklarda dilenen suriyeli bir cocuk vardı,
acıdım para verdim
bir dakika sonra falan geri geldi
arabamın dikiz aynasında maymun asılı benım oyuncak yani
onu da ver dıye camı yumrukladı
bundan bir sene evvelinde de, işyerime yakın ısıklarda adamın biri araç camıma yapıstı ve camımı yumruklayıp para istedi.
Tarafımı da belli edeyim siyasal islamcılarla aynı cepheye düştüm sanki:))). Sadece müslümanlar değil , hırıstıyanı yanudısı de gelsin ülkeye, hatta onlar daha çok gelsin :)))))
Tek anladığım şey iki yüzlü olmanız. Suriye’nin hakkı nerede? Amerika ile işbirliği yapılınca da bunu dediniz mi? Kırk yıllık “Esad” aniden “Esed” oldu. Müslüman-hristiyan ortaklığı ile ülkeyi mahvettiler.Müslüman müslümanın kardeşidir hakkini gozetmesi gerekir demiş..bilmem anladimiz mi
Niye Suriyeliler Türkiye de kalmak için bol bol çocuk doğuruyor .Görende insanlar toplu göç yapıyor sanacakYahu insanlar goc etmek icin ne taklalar atiyor. Siz neyden bahsediyorsunuz?
Doğru neyse o olsun bunun bir tarafı olmaz:)Tarafımı da belli edeyim siyasal islamcılarla aynı cepheye düştüm sanki:))). Sadece müslümanlar değil , hırıstıyanı yanudısı de gelsin ülkeye, hatta onlar daha çok gelsin :)))))
Bu mesajdan bunu anladiniz ne diyimAvrupa yolu acilsa bu vatansever gecinen uyelerin kaci burada kalir merak ediyorum. Cok komikler!
Yahu çok güldüm.. Niye zora gireyim.. Gayet fikirlerim ortada.. Ama at gözlüğü olunca tabi perspektif olamıyor haliyle... Hala benim düşüncelerimi anlamaya sen zaten çalışma... Başka benim gibi düşünen bir sürü arkadaş var... Onları oku.. Cani değilim.. Ama saf da değilim...Bedava tüp bebek hakkı tanıyorlarmış... Bak bir arkadaş söylemiş yukarıkarda.. Neden yıllardır anne baba olmak isteyen Türke yok? Eşitlik....Anlayabildin mi?Zora girince üslup mu degistiriyoruzevet anlatamazsın fikrim sabit
evet aynen öyle.Sonrada bu tiplere misafir deniyor acınıyor..
Adam gözünü karartsa öldürür orada..
kaç yaşında evlendiniz mesleğiniz nedir22 yasindayim 2 cocugum var cokta guzel bakiyorum..Rabbim yardim ediyor.
keşke o beyinden bendede olsa hayat bana güzel olurdu off
22 yasindayim 2 cocugum var cokta guzel bakiyorum..Rabbim yardim ediyor.
evet kıyasladılar. bilim adamlarıyla karşılaştırdılar :)))))Sevgi pitirciklari, suriye asiklari haberiniz olsun diye soyluyorum sizin sevdiginizin onda biri kadar sevmiyor onlar sizi.. en basitinden dukkaninda Turk calistiriyor musun diye soruldugunda “yanimizda yabanci calistirmiyoruz” diyen suriyelilerden anlarsiniz ya da anlayacaksiniz.. harleme doner 5 yila bu ulke, tarihe not dusuyorum..
Bu arada suriyelilerin Mehmet Oz ile kiyaslandigini mi okudum bir yerde kahve mi carpti? Insallah kahvedendir..
evet aynen öyle.
ülkemiz bundan 100 yıl evvel bile daha nezihmiş
ne hallere geldi yazıklar olsun............
Hic bir sekilde israil ve yahudi mali almıyorum yemiyorum..evet keşke kesilse..filistinin neden hakkını gözetmiyoruz keselim israille ticareti
evet kıyasladılar. bilim adamlarıyla karşılaştırdılar :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?