Bu memleket bizimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım körler sağırlar toplanmış yine.... Ayrıca konu neden açık onu da anlamıyorum... Kim bilir kaç tane şikayet gitmiştir.... Sonrada şikayet butonuna basın sadece bu topik yok diyorlar... Mune Kazen . Konuya bir el atı verin...

Sevgi pitirciklari, suriye asiklari haberiniz olsun diye soyluyorum sizin sevdiginizin onda biri kadar sevmiyor onlar sizi.. en basitinden dukkaninda Turk calistiriyor musun diye soruldugunda “yanimizda yabanci calistirmiyoruz” diyen suriyelilerden anlarsiniz ya da anlayacaksiniz.. harleme doner 5 yila bu ulke, tarihe not dusuyorum..

Bu arada suriyelilerin Mehmet Oz ile kiyaslandigini mi okudum bir yerde kahve mi carpti? Insallah kahvedendir..

yaparlar hiç şaşırmam tepemizde yaşıyorlar sanki. Bir ara toplum baskısını üzerinde hissettikleri için para veren insanlar vardı şimdi toplumun nabzını ölçtüğümde ya da sosyal ortamı gözlemlediğimde kimse artık vermiyor para falan ve gına gelmiş durumda insanlara bildiğin taciz !

Müslüman müslümanın kardeşidir hakkini gozetmesi gerekir demiş..bilmem anladimiz mi
Tek anladığım şey iki yüzlü olmanız. Suriye’nin hakkı nerede? Amerika ile işbirliği yapılınca da bunu dediniz mi? Kırk yıllık “Esad” aniden “Esed” oldu. Müslüman-hristiyan ortaklığı ile ülkeyi mahvettiler.

Zora girince üslup mu degistiriyoruzevet anlatamazsın fikrim sabit
Yahu çok güldüm.. Niye zora gireyim.. Gayet fikirlerim ortada.. Ama at gözlüğü olunca tabi perspektif olamıyor haliyle... Hala benim düşüncelerimi anlamaya sen zaten çalışma... Başka benim gibi düşünen bir sürü arkadaş var... Onları oku.. Cani değilim.. Ama saf da değilim...Bedava tüp bebek hakkı tanıyorlarmış... Bak bir arkadaş söylemiş yukarıkarda.. Neden yıllardır anne baba olmak isteyen Türke yok? Eşitlik....Anlayabildin mi?

evet kıyasladılar. bilim adamlarıyla karşılaştırdılar :)))))

Kızlar konu sahibi bizi birbirimize düşürdü ortadan kayboldu oyunamı geldik dersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…