Esinden soguma canim, o sana eminimki kiymaz. Benim esimde kardesi ogretmen maasi guzel oldugu halde onu arabasinin parasini odedi. Ne diyelim, oda cit diyemiyor ailesin ama eskisine ragmen dahada iyi esim. Bak senin esinde zamanla anlicak ve duzelecek. Hem ayakkabini eksiklerini al. Kendini yoksun etme. Bunu bir yaptinmi esin artik sasirir kalir. Makarnada neymis Git al guzel yiyeceklerini. Onlarin bu kahrini cekmek zorunda degilsin. Esin ya ben yada onlar de gec. Benim eksiklerimi sen tamamlamak zorundasin. Ata deyince evdeki karini sefil birak atani doyur dememis rabbim. Kadini erkege emanet etmis, baksin beslesin onun hakkini eda etsin diye. Tavrini koy canim yoksa cok yipranirsin. Zaten esinde gecinmeye gonlu yok afedersin got atar sen bana olmazsin der, ama gecinmeye niyeti varsa yuvasini dusunuyorsa yavas yavas tavrini gosterir. Ben yoruldum ve mucadele vermekten biktim cekildim. Artik esime diyorum bu evi kendi mucadelemle bugun getirdim cikacak biri olursa oda o olur. Allah gostermez insaallah. Dua et canim. Insallah hersey duzelir senin icin.
çok saolun ailesinin gerçekten ihtiyacı olsa tamam derim bi derece rızkımı paylaşırım ama annesinin her hafta kardeşiyle kendisine alışverişe giderken eşimin abisinin karısı kenara dünya kadar altın atarken bizi bi aile olarak görmeyip bunları yapmalarına dayanamıyorum karısının kolunda dünya kadar bilezik varken abisinin düğünümde eşimden altın alıp takmasını gurururma yediremiorum ki biz nişanlıyken benim annem gidip eşimin abisinin çocuğu olduğunda altın takmıştı
dün eşimle konuştuk ben artık para vermiyorum diyor ama ona çok ta güvenmiyorum para vermiyosa bile ailesi nasıl hala evlerinin kira borcunu eşimden isteyebiliyor bunu hazmedemiyorum