Bu mesajla ne demek istedi? Yardim

Bu nasil bi istek ya?? Tmam sevgilisin belki cok asiksin ama hoslandigin yada sevdigin kisi ile sevismek bana ters, bize ters. Kadin milletine ters. Cok muhafazkar degilim, kapali degilim ustune yillardir Avrupa'da yasamis arkadas cevrem gay, biseksuel, ateist ne varsa artik oyle cevrem var.. Ama bu kadar rahatlik da olmaz bu ne ya

Bu şartlar altında birbirinize uymuyorsunuz , görüşmeyin . Adamın ne demek istediği gayet açık , bi ilişkiden beklentilerini belirtmiş açık yüreklilikle , size bu kadar açık olduğu için teşekkür etmeliydiniz bence . Adamlar da bazı şeyleri söylese suç - söylemese suç. Size göre olmayabilir belki ama sevişmek - beraber tatil yapmak bence çok doğal , bu kadar rahatlık olabilir , siz hoşlanmıyorsanız bunu belirtirsiniz - yaşamazsınız olur biter.

:KK48::KK48::KK48::KK48:Konuyu okuyunca, aklımdan geçen tam da bu klişe oldu... Diğer yorumları da okuyup ben yazacaktım.. Okuyunca kahkaha attım... Siz çok yaşayın:KK49:
Hep birlikte çok ve mutlu yaşayalım inşallah;)
Adam çok açık açık yazmış ama konu sahibi hem duygusal yaklaştığı için hem de yıllar önceki ilişkilerine göre değerlendirdiği için adamın niyetini anlamamış yada duygusal olarak anlamamayı tercih etmiş.

Ben birlikte olduktan sonra defolu mal olundugunu dusunmuyorum.Oyle bir kesim olabilir.

Herkesin duygusu ve kisiligi farkli olabilir bazi kadinlar belki de cok duygusal ve hassas oldugundan istemiyor olabilir.

Burada birliktelik sonrasi agir depresyon geciren insanlari okuyoruz kolay atlatamiyorlar.

Ben herkesin kendini tanimasi ve ona gore hareket etmesi gerektigini dusunuyorum.

Tabi ki olabilir. Ama yıllardan beri yetişme tarzımızdan gelen "Erkektir elinin kiridir o yapar sen yapma" tarzı bir anlayış var. Her erkeğin böyle bir "kullanma" niyeti yok. İster kabul edilsin ister edilmesin, cinsellik kadın için de erkek için de duygusal bir ilişkide ihtiyaçtır. Bu yüzden kendini bastıran kadın da çok. Duygularına hakim olamadığı için kendini günahkar, kirli hisseden... Benim lafım ona aslında.

Tabi ki olabilir. Ama yıllardan beri yetişme tarzımızdan gelen "Erkektir elinin kiridir o yapar sen yapma" tarzı bir anlayış var. Her erkeğin böyle bir "kullanma" niyeti yok. İster kabul edilsin ister edilmesin, cinsellik kadın için de erkek için de duygusal bir ilişkide ihtiyaçtır. Bu yüzden kendini bastıran kadın da çok. Duygularına hakim olamadığı için kendini günahkar, kirli hisseden... Benim lafım ona aslında.

Anladim ben de evlilik oncesi birliktelik istemeyen herkesin bunu kullanilma gibi gormedigini fakat buna hazir olmadigi duygu olarak kaldiramayacagi icin yapmadigini belirtmek istedim.

Kimi kadinlar daha duygusal ve baglanmaya meyilli olup yarasini daha zor iyilestirebiliyor.
Erkekler de baglanma sorunu olmuyor hormon olarak da kadinlar da oluyor diye biliyorum.

Bu nasil bi istek ya?? Tmam sevgilisin belki cok asiksin ama hoslandigin yada sevdigin kisi ile sevismek bana ters, bize ters. Kadin milletine ters. Cok muhafazkar degilim, kapali degilim ustune yillardir Avrupa'da yasamis arkadas cevrem gay, biseksuel, ateist ne varsa artik oyle cevrem var.. Ama bu kadar rahatlik da olmaz bu ne ya
Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek
O kadar geniş yelpazeli çevren var ama sen bu kadar dar kafalısın?
Kimse zorla seviş demiyor,adam dürüst belli etmiş düşüncesini uymadıysa güle güle dersiniz konu açacak bile durum yok yok aslında ortada,polemik yaratmayın.

eski erkek arkadaşın ilişki kavramından ne anladığını söylemiş ve sen öyle bakmıyosun o zaman yapacak çok bir şey kalmıyor. beraber olalım değişir belki diye düşünme bu asla olmıcak. kaç diyenlerede bakma cinsellik hepimiz için sadece erkek değil. kafa yapılarınız uymuyosa üzme kendini barışma

"Seninlede evlenmeden evlilik hayatı yaşamak hevesim bitincede diger yarim biraktiklarimi tamamlamaya gitmek istiyorum " demek istemiş o mesajla

Benim gittiğim yol yol değil o yola seni de sokmak istiyorum demiş bence sen içinde kalmışsın milletle yaşamış yaşayacağını seninle yaşamadığı için birde onunla olayım demiş bence durum bu bir yanda da etrafında bu tarz şeyler yaşayacağı bir kız kalmamışta olabilir

Boşlukta kalmiş erkek eskilere sarar genelde. Muhtemelen yeni bir iliskiden çikmis, birini bulamamiş, eski defterleri kurcaliyor.
Acikca soylemis aslinda. Araniyorum, bosluktayim, sevisebilecegim biriysen ben boşum demek istemis.
Bu tiplerden uzak durmak gerekir. Cunku karsi taraf duygusal anlamda baglanirken, bu tiplerde pek baglanma olmaz. Yeni birini bulduklarinda kolayca arkaya bile bakmadan gidebilirler. Boş kalamiyor belli ki beyimiz.

Anladığım kadarıyla oldukça farklı yaşam tarzlarınız var.
Alkol ve evlilik dışı cinsel ilişki size ters, adam için olağan bir şey.
Bu ilişki çok zor, duygusal yaklaşıyorsunuz ama karşınızdaki duygusal değil isteklerini açıkca önünüze sunmuş.

Yine evlilik dışı ilişkiye karşı olanlar ile olağan bulanlar çatışmış:işsiz: Ne zaman birbirimize saygı duyacağız acaba.
Bir kadın ne evlilik dışı ilişki yaşadığı için tuu kaka muamelesini hakeder ne de cinsellik yaşamadığı için gerikafalı muamelesini hakeder.

Ben 26 yasinda daha once sadece 1 sevgilisi olmus bi kizim. Ve o kisi ile tam 8 yil once kisa bir donem birlikte idik. Gayet iyi gecinen birilerdik daha sonra mesafeler sorun olunca ayrildik. Yarim biten bi hikayeydi bizimki.. Aradan gecen bu 8 yilda karsi taraf bir cok iliski yasamis hatta evli hayati (ayni evde) bile yasasip ayrilmistir. Ama ne hikmetse donup dolasip gene bana geldi. Cok hoslandigini filan soyluyor, Cekici geldigimi. Benim onun icin yarim oldugunu o yuzden icinde kaldigini, cok deger verdigini vs.. Kendisi biraz serbesttir. Bu arada ben muhafazakar biriyim. Bana attigi mesaja gelirsek:
''ya ben mesela kiz arkadasimla cikip bi meyhanede oturup raki icmek istiyorum yada bara oturup beraber bira icmek istiyorum rahatca sevisebilmek istiyorum yada tatile gitmek basbasa''
Sizce bu mesaj ile ne demek istemis? Niyeti nedir? (Bu arada bu 8 yilda iletisimi koparmadik arkadasca cokda nadir olsa konusurduk, bu mesaj ise bugun soyledi kafam karisti)

Daha önce yazan olmuş, bu ilişkide joker tarafsın. Adam dönüp dolaşıp boş kaldıkça sana yazıyor. Sen de ümitlendiğin için terslemiyorsun, bir müddet yazışıyorsunuz. Güzelsindir diye tahmin ediyorum, yani doğrudur hoşlanıyordur ama olmayacağını da biliyor işte. Seni beğeniyorum ama bu sebeple olmaz demek istemiş.

Ya bir de kullanacak edecek diye neden yazıyorsunuz hanımlar? Her insanın ilişkiden beklentisi farklı olabilir, bu illa "kullanacağı" anlamına gelmez. Kızı zorla eve davet edip bir şeyler yapmaya çalışsaydı evet kullanıyor derdik belki ama adamın ilişkiden beklentisi sevgilisiyle içki içmek, sevişmek, rahat rahat gezmek tozmak olabilir. Konu sahibi kızımızın da böyle değil, daha az temaslı, daha uzaktan konuşmalı bir ilişki beklentisi olabilir. İlişki anlayışları birbirine uymuyor, denemişler belli ki uyuşuruz bir noktada diye ama o kadar zıtlar ki olmamış. Neden hemen erkek tarafı "kullanan" oluyor? Kafa yapılarınızın uymuyor olması bir tek sizin anlayışınızın doğru olduğu anlamına gelmez.

ay yemin ederim aklımdan bu yazdıklarınız geçti. ‘geniş olup kullandırmanı istiyor’ diye yazan olmuş.
1. kime göre neye göre ‘geniş’?
2. aynısı ‘kullanmak’ için geçerli.

herşey tercih meselesi.

Niyetini belli etmiş. Sen o niyetye değilsen bunlar sana uymazsa uzak dur.

Ben bu adamın konu sahibiyle ilgilendiğini sanmıyorum. Attığı mesajda da kendi aradığı ilişki türünü anlatıyor, uyuşmadığınızı biliyor.
Dönüp dolaşıp birbirimize kalıyoruz vs sözler konu sahibinin kendi kendine gelin güvey olmasından kaynaklanıyor. Adam farkında bu işin olurunun olmadığının.

evet taniyor beni ama her defasinda keske anlasabilsek keske sevgilim olsan diyor, seviyor biliyorum. benimde ilk ve tek flortum oldugu icin mi bilmiyorum unutamiyorum.. kavga dahi etsek aradan yillar gecse gelir bulur beni

Adam begendigini hoslandigini soyluyormus keske sevgili olsak diye konusuyorsa bence konu sahibi kurmuyordur.

Back
X