Bu mesajla ne demek istedi? Yardim

Genis olup bana kendini kullandirma firsati sunarsan sevinirim demek istemis kisa meali :KK51::KK48:
bu ne kadar çirkin bir yaklaşım ya ? herkesin ilişki anlayışı aynı olmak zorunda mı ? en azından adam dürüst davranmış ve ilişkiden beklentilerini yazmış kadına uymuyorsa başlamazlar olur biter. genişlik nedir ya ne kadar çirkin bir tabir, kullanılmak ne demek ? midem bulandı gerçekten....

Yahu kadın milletini anlamıyorum bazen. Ne demek istedi mi var çocuk açık ötesi konuşmuş. İlişkiden beklentilerim bu bu demiş. İlla ima olacak di mi kod çözeceksiniz.

Ayrıca çocuğu sonuna kadar anlıyorum ben de karşılıklı iki bira içemeyeceğim sevişemeyeceğim insanla sevgili olmam. Sevgililer sevişir, yani biz yetişkinlerin dünyasında bu böyle.

Ben 26 yasinda daha once sadece 1 sevgilisi olmus bi kizim. Ve o kisi ile tam 8 yil once kisa bir donem birlikte idik. Gayet iyi gecinen birilerdik daha sonra mesafeler sorun olunca ayrildik. Yarim biten bi hikayeydi bizimki.. Aradan gecen bu 8 yilda karsi taraf bir cok iliski yasamis hatta evli hayati (ayni evde) bile yasasip ayrilmistir. Ama ne hikmetse donup dolasip gene bana geldi. Cok hoslandigini filan soyluyor, Cekici geldigimi. Benim onun icin yarim oldugunu o yuzden icinde kaldigini, cok deger verdigini vs.. Kendisi biraz serbesttir. Bu arada ben muhafazakar biriyim. Bana attigi mesaja gelirsek:
''ya ben mesela kiz arkadasimla cikip bi meyhanede oturup raki icmek istiyorum yada bara oturup beraber bira icmek istiyorum rahatca sevisebilmek istiyorum yada tatile gitmek basbasa''
Sizce bu mesaj ile ne demek istemis? Niyeti nedir? (Bu arada bu 8 yilda iletisimi koparmadik arkadasca cokda nadir olsa konusurduk, bu mesaj ise bugun soyledi kafam karisti)
Adam deli mi ne uzak dur hiç bir cacık olmaz ondan

Karsi tarafin iliskiden beklentileri farkli olabilir. Ama bunu henuz iliski bile yokken kalkip da maddeler halinde sevgilimle soyle yasamak isterim boyle yasamak isterim diye dile getirmesi cirkin otesi. Sen biriyle bir yola girersin, cunku tanimaya deger bulmussundur, icinde guzel duygular vardir. Iliski ilerledikce paylasimlar artar, her iki tarafin da neyi ne kadar yasayabilecegi az cok belli olur, kisisel sinirlar cizilir ya da cizilmez. Bu iliskinin seyriyle ilgilidir. Sevgi guven ve deger varsa zaten o iliski ilerler, yolunu bulur. Burda karsinizdaki adam duygusalliktan son derece yoksun ve size zerre kadar deger vermedigi zaten attigi mesajdan belli.

"Ayrı dünyaların insanıyız." demenin uzun yolunu seçmiş gibi de niye hala peşinizde onu bilemedim. Yasak olan cazip geliyor olabilir.

Ben 26 yasinda daha once sadece 1 sevgilisi olmus bi kizim. Ve o kisi ile tam 8 yil once kisa bir donem birlikte idik. Gayet iyi gecinen birilerdik daha sonra mesafeler sorun olunca ayrildik. Yarim biten bi hikayeydi bizimki.. Aradan gecen bu 8 yilda karsi taraf bir cok iliski yasamis hatta evli hayati (ayni evde) bile yasasip ayrilmistir. Ama ne hikmetse donup dolasip gene bana geldi. Cok hoslandigini filan soyluyor, Cekici geldigimi. Benim onun icin yarim oldugunu o yuzden icinde kaldigini, cok deger verdigini vs.. Kendisi biraz serbesttir. Bu arada ben muhafazakar biriyim. Bana attigi mesaja gelirsek:
''ya ben mesela kiz arkadasimla cikip bi meyhanede oturup raki icmek istiyorum yada bara oturup beraber bira icmek istiyorum rahatca sevisebilmek istiyorum yada tatile gitmek basbasa''
Sizce bu mesaj ile ne demek istemis? Niyeti nedir? (Bu arada bu 8 yilda iletisimi koparmadik arkadasca cokda nadir olsa konusurduk, bu mesaj ise bugun soyledi kafam karisti)

Tünelin sonu p...ha sarıyor aman dikkat :oha:

"Rahat rahat seviseceksek vay halimize" yorumuna yarildim ben ayiptir soylemesi :D valla rahat rahat sevisiyorum, sizin hayatinizi niye etkiliyor ki benim vajinam? Mesela siz sevgiliyken sevismeye karsisiniz, ben dayatiyor muyum illa seviseceksin diye? Bu kadinlarin sevismeyi kadina zulum, erkegin zevkten dort kose oldugu ve kadini da bunun icin kullandigi bir eylem gibi gormesi cok ilginc. Kadin olarak sizin icin de ihtiyac bu ve hosunuza gidiyor olmasi gerek esasinda... Hani evlilik oncesi karsiysaniz da karsi olmayanlara saygi duymak ve onlarin seks hayatini kendinize dert etmemek zorundasiniz.

Sana deger veriyorum ama eglenecek kiz degilsin senden evlenecek kiz olur demek istemis.
Sevinin ve kacin.

Senin onun icin yarim oldugunu o yuzden icinde kaldigini soylemis diyosun.iste yarim kalan i tamamlayacak.bence uzak dur..

Konu sahibi madem o kdr karsisin dokunularak sevismeye, sanal yaoin ne diyeyim. Hem ayrinl ulkelerdesiniz. Gosterin vermeyin :kahve: hayret birsey

Bişey demek istememiş bilakis söylemiş.Uzak dur bundan.

Kendine rahat rahat takılacak birini arıyor belli ki, size de ayak yapmis denemiş,uzak durun bence.Boylesinden bir sey olmaz.

Onun istedigi seyler ileride sizin yapipta pisman olacaginiz seyler (farkli yapida oldugunuzu soylediginiz icin). Uzak durmayi birakin kosarak kacin derim. Ondan size hayir gelmez. Isin sonunda uzulen siz olursunuz. Adam avik acik niyetini yazmis. Uzulen siz olursunuz benden soylemesi.

"Rahat rahat seviseceksek vay halimize" yorumuna yarildim ben ayiptir soylemesi :KK70: valla rahat rahat sevisiyorum, sizin hayatinizi niye etkiliyor ki benim vajinam? Mesela siz sevgiliyken sevismeye karsisiniz, ben dayatiyor muyum illa seviseceksin diye? Bu kadinlarin sevismeyi kadina zulum, erkegin zevkten dort kose oldugu ve kadini da bunun icin kullandigi bir eylem gibi gormesi cok ilginc. Kadin olarak sizin icin de ihtiyac bu ve hosunuza gidiyor olmasi gerek esasinda... Hani evlilik oncesi karsiysaniz da karsi olmayanlara saygi duymak ve onlarin seks hayatini kendinize dert etmemek zorundasiniz.

Sadece kadınların değil aslında toplum olarak genel görüş seks = erkeklerin ihtiyacı/kadına eziyet.O yüzden ''ben sevdiğim kadına kıyamam(?)'' diyen binlerce insan var.

Bol bol seks yapalım demiş...

Alemlere akalım,o bar senin bu bar benim yapalım demiş:)))
:KK50:

Back
X