Bu mesajlar arkadasca mi, esimin niyeti?

kadının verdıgı cvp gayet normal , kendımı kadının yerine koydum iş arkadasım bana yazsa bende aynı cvp lerı verirdim ,
ama kocan açık kapı arıyor gibime geldi

şimdi eşin eski işini özlüyor olabilir

ya da o firmaya kinlenmiş işte oranın eski elemanlarının ayrılmasından haz alıyor olabilir

yıllarca bir yerde çalıştım hala insanlar beni gördükçe onları sorarlar

ay haber alıyor musun vs s diye

sokakta karşılaşırsam konuşuyorum vs der geçerim

eşiniz hala içerden bilgi almak ister gibi

bence kadını linkedin de görünce neden ayrılmış ne olmuş öğrenmek istedi

o nedenle mesajlaştı ama kadın çok bilgi vermemiş

Bekar kadınlar evli erkeklerle konuşup işini, sağlığını, ne yaptığını, nasıl gittiğini konuşamazlar mı?
Ya da evli bir erkek, kadın bir arkadaşıyla konuşup bunları soramaz mı?
Ben konuşuyorum, nişanlım da konuşuyor. Bir güne bir gün telefonunu karıştırma gereği bile duymadım.
Bence kontrolü elinizde tutun ama aldatıyormuş gibi de davranmayın!

kadin zaten ayni sirkette kalmis terfi almis sadece
ondan sonra esim cevap yazmamis yine takip edecegim
bu kadini 4-5 ay once aratmamis olsa yine dert etmem mesajlari. ayni sirketteyken de aratmis.
bir de esim oyle sosyal medyadan anlayan biri degildir.
kadina ilgisi mi oldu diye suphelendim

bir de esim yeni sirketi kucuk bi sirket, oburu globaldi. cok is arkadasi vardi. burada sadece 1 kisi ile ofisini paylasiyor. merkez baska sehirde. o yuzden eski is arkadaslarini ozlediginden arada bahsediyor. ama sadece bu kadinla iletisimde su an ?

yapabilir tabii ama neden sadece bu kadin ?

Kesinlikle iyi niyetli gibi görünürken mesajlaşma
İsim soy isim
Soy isim isim
İsim soy isim ülke
Şeklinde delirmişcesine search etmek hiç masum değil... ama kız tarafında birşey yok bunu söyleyebiliriz anladığım kadarıyla kız yabancı onlar samimidir bizler gibi mesafeli değildir o nedenle bizi özle yada bizi özledin mi demiş olması normal burada birine bizi özle yada bizi özledin mi demek direk yürümek hatta koşmak demektir

Bence çok normal bir yazışma. İş hayatında çok olagan. Tamamen işle ilgili iyi niyet içeren şeyler. Ben de bazen eski çalışma arkadaşlarıma bakıyorum sosyal medyadan neler yapıyorlar diye.

boyle bir sey soylersem cok felaket ters teper. o yuzden bu sefer temkinliyim. gizli bakiyorum. baktim arkadaslik disi asikar bir sey var. o zaman sonrasini dusunurum.

eşinizin ilgisinden rahatsız ama nezaket çerçevesinde yanıtlar vermiş kadın...
ben sadakat konusunda erkekleri 2 kategoride görürüm.
1- fırsat yaratanlar ( %25 ) - Tehlikeli grup
2- fırsatları kaçırmayanlar ( %75 ) - Hem tehlikeli hem sırnaşık grup
eşiniz maalesef 1. grupta gözüküyor... Bu kadınla olabilirliği yok ama sizin için zor bir süreç başlamış.
Allah yardımcınız olsun....

zaten kadinin mesajlari bana normal geliyor. kasiyer bile hayatim diyor alisveris yaparken.
guzelim tatlim sokaktan gecen adam diyor bana. ama bunlar yabanci. biz yabanci degiliz. esim yabanciyla yabanci oluyor

Anlattığınıza göre eşiniz bu kadını bulmak için baya bir tırmalamış, kadın değil de eşiniz pek iyi niyetli görünmedi bana...

Ben bişey göremedim ya yazışmalarda, başka sorunlarınız varsa bilemem tabi ki, ama benim eşime ait olsa bu döküm hiç canımı sıkmam.

ben bu yazışmaların ucunun başka yerlere varabileceğini düşünüyorum . kesinlikle duygusal bi şey hissetmiş eşiniz . kadın da yazdığı mailde aslında ondan etkilendiğini hissettirmiş.. belki eşiniz güvenilir insan. o nedenle bu kadar rahat yazmıştır kadın . ama ben doğru bulmuyorum bu tür yazışmaları. yani iki taraf için de gelişmeye , geliştirmeye müsait yazışmalar.

bir de esim yeni sirketi kucuk bi sirket, oburu globaldi. cok is arkadasi vardi. burada sadece 1 kisi ile ofisini paylasiyor. merkez baska sehirde. o yuzden eski is arkadaslarini ozlediginden arada bahsediyor. ama sadece bu kadinla iletisimde su an ?
Gayet normal geldi bana. eşiniz mühendis sanırım belki de daha büyük bir firmada veya uluslararası bir projede yer almak istiyor. iş dünyasında sosyal ilişkiler önemlidir. eşiniz bunun farkında demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…