Bu mesajlar arkadasca mi, esimin niyeti?

Gayet normal geldi bana. eşiniz mühendis sanırım belki de daha büyük bir firmada veya uluslararası bir projede yer almak istiyor. iş dünyasında sosyal ilişkiler önemlidir. eşiniz bunun farkında demek ki.
Esimin eski isi uluslararasi buyuk bi firmadaydi ama calisma sartlari zordu. Bu karari gunlerce dusunerek beraber aldik. Yine de aklinda keskeleri olabilir. Kadinda eski sirkette guclu pozisyonda oldugundan baglantiyi koparmak istemiyor olabilir. Ama tamamen obur turlu de olabilir. Gercegi nasil anlayacagim

öyle olabilir diyorsan beklemelisin. zaman her şeye çare . unutma. kötü düşünme . eşinin size evine karşı ilgisi aynı devam ediyorsa endişe etme. sen de rahat ol.

kadının sirketteki konumu ve is çevresinde tutulan biri ise Eşinizin onunla bağlantıyı koparmak istememesi ve arada kendini hatırlatması normal. bence üstüne gidilecek düşünecek bir durum yok.

Ben sizin yine böyle mesajlaşma ile ilgili bir konunuzu hatırlıyorum. Eğer doğru hatırlıyorsam yorumum şudur: eşiniz bu veya başka bir kadınla sizi aldatmaya çalışıyor bence, herhangi biri ile aldatabilir, kim olduğu fark etmeksizin, duygusal yaklaşmıyor kadınlara, sürekli bir atak var; ama defans iyi gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Konuşulan dil, üslup falan normal bence. İngilizce'de vardır o devamlı bi samimiyet, bi tatlılık, kibarlık. İşte 'yazdığına sevindim, senden haber almak güzel' bilmem ne bilmem ne... Neyse bunu biliyorsunuz zaten, sıkıntı şu ki Eşiniz devamlı kadınla 'stay in touch' modunda olmak istemiş. Sıkıntı konuşmalarda olsaydı konuşmaları orijinal dilinde, çevirmeden yazar mısınız derdim ama sıkıntı eşinizin yazıp durması, yoksa bana göre konuşmalarda birşey yok. Ama özellikle neden linkedin'desin kısmı facia yani, tamamen sohbet amaçlı.

Bana normal bi konuşma gibi geldi. Eski is arkadaşı nasıl olursa öyle.

Bende beraber çalıştığım eski is arkadaşlarımı özlüyorum erkek kadın farketmeksizin. Bazen ara ara iletisimede geçtiğimiz oluyor. Ki onlarda evli yani eşlerininde yanlış anladığını sanmıyorum.

Art niyet sezmedim bu mesajlarda mesafeli her ikiside

Aynen boyle dusundum ben de neden linkedindesin ne alaka

.
Evet boyle bi konum var. Hatta o kadina bir sey hissettiginden hala supheleniyorum. Ama aldatmak icin o kadini secmez kesinlikle. Arkadasinin karisiyla iliski yasayacak bi karakterde olsa evlenmezdim.
O kadindan da supheleniyorum. O konuyla ilgili gelismeler de oldu, esimle kavga ettik hala. Su an esim mesafeli. Bakalim onu da takipteyim

Bence eşiniz bu iki kadına da duygusal yaklaşmıyor; ama bulsa fırsatı değerlendirecek, çok fena arayışta gibi görünüyor. Siz hissi mi var diye düşünüyorsunuz da sadece çapkınlık peşinde koşan bir adam gibi göründü gözüme.

Bu arada esim bunlari gorme ihtimalimi biliyor. Malini kontrol ettigimi(casusluk manasinda degil) biliyor. Ve dikkatli biridir.

Siz esimi tanimadiginiz icin oyle olabilir. Tanidigi cevresindeki kisilere capkinlik yapacagini sanmiyorum. Esim toplum icindeki sayginligina cok onem verir. Bunu tehlikeye atacak bir sey yapmaz asla.

Yabancı ülkelerde genelde verilen cevapları vermiş kadın, kadın yüzveriyor diyemem. Eşiniz neden ısrarla mail atmıştım inkedlnde aramış orası ilginc. işinden memnun filan mı değil*

Bana normal konuşma gibi geldi. Eşinin de meraktan arttığını düşünüyorum faceden falan.

Hemen asabiyet yapacak bir durum yok ortada.

Yabancı ülkelerde genelde verilen cevapları vermiş kadın, kadın yüzveriyor diyemem. Eşiniz neden ısrarla mail atmıştım inkedlnde aramış orası ilginc. işinden memnun filan mı değil*
Linkedinde aramamis mail geliyor ya linkedinde ekledi diye. Oradan kabul etmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…