Bu mesajlar arkadasca mi, esimin niyeti?

Bakalim kendi kaybeder umrumda olmaz. Vurarim kaba etine gider

Eşinizin önceden vukuatı varsa ona göre farklı yorumlanabilir.

Ama facebookta aratmak bir kıstas değil. Ben bazen taa ne zaman öncesinden insanları aratıyorum, çalıştığı yerleri filan yazıyorum. Eşim görüyor ve asla tepki vermiyor. Çünkü art niyet yok bunda. Arkadaşım sadece.

Diğer yandan, meslektaşıyla fikir alışverişi gibi göründü bana bu yazışmalar. Mesela ben de sevmediğim bir kurumda çalıştım, başka kuruma geçen arkadaşlarla ay naptın orası da böyle mi, değerini biliyolar mı derim yani.

Ama eşiniz vukuatlıysa dediğim gibi başka yere çıkabilir. Ben iş icabı beğendiğini, kariyeri ya da çalışmalarını merak ettiğini düşündüm daha çok.

Keske kadin devam etseydi yazmaya da esimin foyasi varsa ciksaydi

Yabancı ülke olduğu için bilemedim ben , kararsız kaldım, onlar bizden daha samimi davranıyorlar sonuçta. Türkiye olsaydı şüphe edin derdim ama, bence çok da elle tutulur bişey Yok gibi, takip edin bakalım

Bence çok normal, tam anlamıyla iki iş arkadaşının konuşması. Özel yada yanlış anlayacak bir şey yok konuşmalarda

Kadin erkek ben de asiri arama yaparim fb da. Esim sadece bu kadini aradigi ve ustune mesajlar oldugu icin suphelendim.

Senin faceten kadını aratması akabinde konuşmak için sürekli sorular sorması...
Konuşmalarda sorun yok ama eşinde gereksiz bir çaba var...takipte kal

gayet medeni bir şekilde konuşmuşlar. özel bir konuşma yok, hep iş.
kötü düşünme bence, yanaşmaya çalışsa aynı şirketteyken daha kolay olmaz mıydı ?
valla ben de ayni seyi dusundum. gayet notrmal medeni. belki pozisyon.olarak esinle ayni seviyede ya da ustiydu ve esin bunu cekemiyordu merak ediyor o nedenle ilgileniyor. hep is konusulmus zaten. bilmem ben olsam bukadar kafayi takmam.

Eşim de ben de yabancı bir şirkette mühendis olarak çalışıyoruz. Yabancıların iletişim yöntemleri ve onların insani yaklaşımları bizim gibi değil, kadın erkek cinsiyetçi bir tutumları yok. Benim de eşimin de yurtdışındaki kontaklarıyla sürekli konuşmaları yazışmaları oluyor. Zaten uzun süre birlikte çalışınca bunlar yabancılar için gayet normal şeyler.
Ben eşin için olumsuz bir şey düşünmüyorum. Bizim çalıştığımız sektörlerde iş bağını ve kontağı kopartmamak çok önemli ilerleyen pozisyonlar ve şirket değişiklikleri kariyer için.
Lütfen olumsuz düşünmeden takibe devam et, eğer düşündüğün gibi olumsuz bir durum varsa açık yakalarsın ama bu konuşmalar kesinlikle aldatma işareti değil.

Yahu okudum yorumların çoğunu tamam iş arkadaşı eyvallah da diyalogda da sıkıntı yok da.. Adam biraz fazla gereksiz bir arayışta bulunmuş.. Yani face de aratmalar LinkedIn de aratmalar.. Ve neden özellikle o kadın.. Başka iş arkadaşı yok mu orda acaba...? Atıyorum ayşe yi arattı bulamadı gitsin fatmayı aratsın onu da mı bulamadı ali yi araysın madem şirketi merak ediyor? Ben iyi niyey sezmedim.. Yavaştan küçük adımlarla başlamış bunu gerisi ee eski iş arkadaşımla öğlen yemeğine çıkıyorum olarak gelip devam edebilir.. Ama bu eşinizden kaynaklı olur.. Kadından değil..

Hiç iyi niyetli değil. Özellikle linkedn kısmi. Ne demek niye buradasın? Sonuçta o sitenin işleyişi belli. Muhabbet etmeye yer arıyor bence. Faceden bulamamış bulabileceği tüm sosyal medyayı aramış.

+1

Eşiniz muhabbet açmaya çalışıyor gibi bence de.
Bu ayrıntı olmasa, eşiniz özel çaba harcamasa normal duruyor aslında konuşmalar.
Tabi normalde böyle konuşmaları olmaz falan diyorsanız siz tanıyorsunuz ama buradan facebook aratmalarından sonra linkedin muhabbeti olması asıl şüphe uyandıran şey bence.

Ben abes hiç bir şey görmedim. Abartıyorsunuz bence

İyi niyetli bulmadım,hatta durum bana tek taraflı gibi de gelmedi.Bence karşılıklı birbirlerinden etkilenmişler ama mesafeyi korumaya çalışıyorlar. Ona rağmen işi bahane ederek de sürekli bir muhabbet kurma çabası,kopamıyor gibiler de. Takipte kalın derim,ama eşinize bir şey söylemeyin.Siz suçlu durumuna düşersiniz.

Telefonda olsa bu konuşma ben de şüphelenmezdim arkadaşı derdim ama kadını hususi arayıp bulmuş. Telefonu bile olmayan o kadar uzak bir insana bu sosyal medya ilgisi saçma geldi.

ben evliyim, dün eski sevgilimin profilini arattım. yani ?

demek istediğim meraktan bakmıştır, ayrıldıktan sonra nerde çalışıyor, hala aynı pozisyonda mı yükseldi mi vs. merak etmez mi insan yahuuu :)

Zamana yayıp takipte kalmanız daha doğru olur. Aralarındaki diyalogdan çok fazla birşey çıkmıyor. Net olarak eşinizin kadına olan ilgisinden söz edebilmek biraz zor. Çok sınırda. Samimiyet mi ilgi mi karar vermek güç. Eşinize çok da belli etmeden süreci izlemek daha uygun olur gibime geliyor. Hoş bunlardan yola çıkarak bir tepki verirseniz zaten aranızdaki gerginliği artırmaktan öteye geçmeyen bir sonuç çıkar ortaya. Şuanda sessizce süreci izleyin ve aranızdaki sorunlara odaklanın. Sorunlarınızı çözemezseniz bir gün böyle birşeyin olma ihtimali daha da artacaktır. Eğer çözüm çabaları sonuçsuz kalmışsa da yürümeyen bir evliliği ihanet noktasına gelmeden bitirmek daha az yıpratıcı olacaktır.

ben evliyim, dün eski sevgilimin profilini arattım. yani ?

demek istediğim meraktan bakmıştır, ayrıldıktan sonra nerde çalışıyor, hala aynı pozisyonda mı yükseldi mi vs. merak etmez mi insan yahuuu :)
Peki eski sevgilinize mesaj yazdınız mi?

Butun is arkadaslarinizi ariyor musunuz? Su anda nerede diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…