Bakalim kendi kaybeder umrumda olmaz. Vurarim kaba etine giderEsin kadına açık yazıyor hemde ... sosyal medyada isim- soyisim ,isim- soyisim -şirket ,isim-soyisim-ülke falan gibi özellikle bulmaya çalışması ürkütücü bence ..neden bu kadar peşine düşüyor ki ,normal bir iş arkadaşının! !! Senin facebook undan aratması da ayrı bir cüret :)) birşey yoksa da yakında olur ,esinin niyeti pek iyi görünmüyor ..
Keske kadin devam etseydi yazmaya da esimin foyasi varsa ciksaydiyazışmalarda birşey yok gayet olağan .
ancak face de aratması ille bulabilmek için 3 ayrı şekilde araması enteresan geldi bana..
eşinin kadından bir beklentisi olduğunu sanmıyorum ama hoş kadın olduğunu düşündüğünden emimim..
beğendiği biri olduğu kesin ama yazışmalarında kadına yürüme yok ha kadının cevapları farklı olsa muhabbeti devam ettirmeye çalışsa eşin kadına yürürmüydü onu sen bileceksin. eşini tanıyan sensin..
Kadin erkek ben de asiri arama yaparim fb da. Esim sadece bu kadini aradigi ve ustune mesajlar oldugu icin suphelendim.Eşinizin önceden vukuatı varsa ona göre farklı yorumlanabilir.
Ama facebookta aratmak bir kıstas değil. Ben bazen taa ne zaman öncesinden insanları aratıyorum, çalıştığı yerleri filan yazıyorum. Eşim görüyor ve asla tepki vermiyor. Çünkü art niyet yok bunda. Arkadaşım sadece.
Diğer yandan, meslektaşıyla fikir alışverişi gibi göründü bana bu yazışmalar. Mesela ben de sevmediğim bir kurumda çalıştım, başka kuruma geçen arkadaşlarla ay naptın orası da böyle mi, değerini biliyolar mı derim yani.
Ama eşiniz vukuatlıysa dediğim gibi başka yere çıkabilir. Ben iş icabı beğendiğini, kariyeri ya da çalışmalarını merak ettiğini düşündüm daha çok.
valla ben de ayni seyi dusundum. gayet notrmal medeni. belki pozisyon.olarak esinle ayni seviyede ya da ustiydu ve esin bunu cekemiyordu merak ediyor o nedenle ilgileniyor. hep is konusulmus zaten. bilmem ben olsam bukadar kafayi takmam.gayet medeni bir şekilde konuşmuşlar. özel bir konuşma yok, hep iş.
kötü düşünme bence, yanaşmaya çalışsa aynı şirketteyken daha kolay olmaz mıydı ?
Hiç iyi niyetli değil. Özellikle linkedn kısmi. Ne demek niye buradasın? Sonuçta o sitenin işleyişi belli. Muhabbet etmeye yer arıyor bence. Faceden bulamamış bulabileceği tüm sosyal medyayı aramış.
bu konuyu acmak icin sakinlesmeyi bekledim. cunku mesajlari ilk gordugumde cinlerim tepeme cikti buradan gelecek yorumlari akli selim ile degerlendiremeyecektim. uzun uzun yazdim ona gore :)
not mesajlar ingilizceden ceviri oldugundan biraz havada kalabilir.
yaklasik bir hafta once rasgele esimin linkedini acik kalmis. esimin aktif kullandigindan haberim yoktu. mesajlarina bakayim dedim. sadece tek bir kisiye mesaj atmis. eski is yerinden baska bolumden bi kadin.
yazdigi mesaj su. Merhaba xx neden linkedindesin merak ettim.
kadin da is bulmak icin yazmis. esim de
elma ltd (sirketinin ismi) seni kaybetmeyi goze alamaz. yazmis
kadin cevap yazmamis.
neyse bunu gorunce ben bi cinlendim cunku, 4-5 ay once bu kadinin ismini facebook hesabimda arananlarda gormustum. esim fb kullanmadigindan benim hesaptan su sekilde aratmisti :
isim soyisim
isim soyisim ulke
isim soyisim sirket adi ama ben olabilir ben gunde kac kisiyi aratiyorum diye pek suphelenmemistim.
bunu hatirlayinca hemen mailine girdim
kadinin ismini arattim. esim sirketin mail grubuna ben isten ayriliyorum bugun son gunum sizinle calismak cok guzeldi vs vs diye bi mesaj yazmis, ozellikle su kisilere tesekkur ediyorum diye kadinin ismi de dahil 10 kisiyi de eklemis.
kadindan da cevap olarak gelen mail:
yyyy (esimin ismi)!!!!
ayrildigini yeni ogrendim. bizi buna hazirlamaliydin. ayrilmayi dusundugunu bilmeliydik ki bu haberi kolaylikla karsilayalim.
isi biraktigina gercekten gercekten cok uzuldum.
cok iyi bi adamsin ve harika bi muhendissin
seninle calismak benim icin zevkti, gelecekte basarilar dilerim.
sonra 15 gun sonra esim yazmis
nasilsin, (sirket terimi kullanmis) ile savas nasil gidiyor?
kadin:
senden haber almak cok guzel
(ayni terim ) su an iyi. paskalya oldugundan hicbir sey calismiyor, tatil donusu savasa devam.
sen nasilsin? yeni sirketine basladin mi?
bizi ozluyor musun
cevabini aldigima sevindim
umarim iyi bi paskalya gecirmissindir,ben 2 haftalik egitim surecindeyim
kesinlikle hepinizi ozluyorum
iletisimde kalacagim kendine iyi bak
neyse bunlari okuyunca yine ikilemde kaldim. esim sanki kadina yanasmaya calisiyor gibi geldi.
linkedini takibe basladim. 2 gun sonra kadin baska bi pozisyona gecmis.
esim de yeni pozisyonunu sormus.
kadin da sadece pozisyon adini soylemis.
ondan sonra baska bi mesajlasma yok.
Sizce esim bu kadina dostca olmayan hisler besliyor olabilir mi?
ilk okudugumda bogasim geldi. ve gunlerce esime kotu davrandim ama simdi biraz daha sakinim. cevaplariniza hazirim.
lakin esime veya kadina hakaretvari yorumlar yapacaklar geri dursun.
Bence konu sahibi kadından değil eşinden rahatsız. Kadın arkadaşça yaklaşmış. Eşte sorun var bence.evet tüm kadınlar dünyada başka erkek kalmamış gibi eşlerinize yazıyor.
bu paranoyayla yaşanmaz..
Telefonda olsa bu konuşma ben de şüphelenmezdim arkadaşı derdim ama kadını hususi arayıp bulmuş. Telefonu bile olmayan o kadar uzak bir insana bu sosyal medya ilgisi saçma geldi.
Peki eski sevgilinize mesaj yazdınız mi?ben evliyim, dün eski sevgilimin profilini arattım. yani ?
demek istediğim meraktan bakmıştır, ayrıldıktan sonra nerde çalışıyor, hala aynı pozisyonda mı yükseldi mi vs. merak etmez mi insan yahuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?