Bu mesajlar arkadasca mi, esimin niyeti?

Bir kadinla konusmasina mi bozuldun?
Bir erkekle ayni konusmalari yapsaydi ne dusunurdun?

Bu kadar kotu niyetli olmayin. Benim de eski is yerlerinden gorustugum arkadaslarim var hala. Gayet profesyonelce yazismalar bunlar. Hic bi sekilde esinizin kadina yanastigi yok.

Sizin esinize guveniniz yok anlasilan. Anlamsiz kiskancliklara girmemenizi oneririm. 2017 de yasiyoruz. Calisan herkes kadinlarla da muhattap oluyor, erkeklerle de..

Bana hiç masum gelmedi bu yazışmalar. Sizleri özledim falan nedir? Facebook tan aramak nedir? Ben de muhendisim ayrıldığım işyerleri de oldu, ayrilan arkadaşlarımız da oldu. İş arkadaşlığı başka samimi arkadaşlıklar başka. Arkadaşı olsa ilgili kişinin telefon numarasi falan olur değil mi? Her yerden aratip yazısmak hiç masum değil..

Esim de simdiye kadar onlarca kisiyi eski ve mevcut isyerlerine ise sokmustur.
Bi beni ise sokamadin diye soylenirim hep

Ben de kurcalamiyordum artik. Kurcalasam zaten onceden attigi mailleri gormus olurdum. Linkedini acik birakmis tesadufen ben de girip mesajlara baktim
Haklisiniz erkekle olsa bozulmazdim ama erkekleri arar konusur zaten boyle mail yazmaya ugrasmaz.
Bana yil 2017 falan diyorsunuz ama gelen cevaplarin yarisi veya daha fazlasi esimin aldatma hazirliginda oldugu fikrinde.

yabancı insanlarla çalışıyorum. hepsiyle de çok iyi arkadaşız. kız olsun erkek olsun. ayrılanlarla hala görüşürüz. o yüzden bana garip gelmedi.

Hepimiz bazen kıskancliklar yapıyoruz ama çoğu boşu boşuna , eşine güven bu noktada çok önemli allah hiç kimseyi şeytana uydurmasin elbette insanız hepimiz belki yanlış yapabiliriz ama esin sana bağlı sende eşine bagliysan güven otomatikman oluşuyor zaten sen birseyleri kurcalasan bile bişey çıkmıyor ortaya bende arada bakiyorum kime yazmış kimle konuşmuş falan diye ama güvensizlikten değil meraktan :) arada o da benimkilere bakar ama ben biliyorum ki eşim yanlış birşey yapmaz allahın izni ile , sen boşver o yazıları mesajlari ve tüm duygularıni , ilişkiden beklentilerini ne istediğini istemediğini eşinle her zaman paylaş o zaman çok daha mutlu olursun , seni rahatsız Eden ne varsa sakin bir şekilde doğru bir zamanda söyle ona :))

ben öyle düşünmüyorum. iş yerinden bir sürü arkadaşım var bu tarz konuşmalar geçmesi normal. insan insanı merak edebilir sosyal medyadan o kadar kişi aratıyoruz ki eşlerimiz görse şüphelensin o zaman..

Peki eski sevgilinize mesaj yazdınız mi?

Butun is arkadaslarinizi ariyor musunuz? Su anda nerede diye?
eski sevgilime mesaj atarsam o farklı boyuta girer, benim demek istediğim sadece meraktan insanlar profilleri aratır, bu gayet doğaldır.

şu an nerde napıyo diye tanıdığım tanımadığım, aynı departmanda bile çalışmadığım insanları sırf meraktan bakabilirim, ne var ki bunda anlamış değilim. konuşmaların içeriğinde ' ne zamandır görüşmüyoruz, gel bi kahve içelim, öğle arasında yemek yiyelim' tarzında yazışmalar olsaydı o zaman bi oturup düşünürdüm ( ki bence kahve de içebilir yemek de yiyebilir, sınırı aşmamak kaydıyla)

Sizin eşinizin tarzı bu
bir tane daha konunuz vardı oradaki konuşmalar daha şüpheliydi ama bunda bir şey yok net olarak kadın açısından
ancak sizin eşiniz laubali biri anladığım kadarıyla

Bu adam sana nasılsın diye soruyormu da elin kadınına soruyor?
Evli barklı adam sanal ortamdan çapkınlık peşinde.
Hiç masum değil eşin.

İşten ayrılırken eşiniz kadına tsk etmiş demekki beraber çalışırken eşine destek olmuş ki bu iş yerlerinde gayet normal her iş yerinde samimi olunan insanlar vardır yazdığınız konuşmalar gayet normal herhangi bir asılma yada yakınlaşma sezmedim ama eşinizde belki kadına karşı bir hayranlık besliyor olabilir ama duygusal boyutta değil hani vardır ya insanlarda kariyer sahibi her işin altından kalkan kadınlar eğer öyleyse ama yinede çaktırmadan takipte kalın yanlız bu esnada eşinize ve kendinizede hayatı dar etmeyin

Eşin sürekli o kadını takip ediyor gibi sanki kafasına takmış çok saçma sohbet açmaya çalışmış her seferinde dikkatli ol

Turk kadini gercekten bi acayip. Ben daha fazla bu konuda fikrinizi degistirecek bir yorum yapmayacagim. Ama size soyleyecegim hayat arkadasiniz hakkinda bu kadar olumsuz dusunmemeniz gerektigi, ve burdan esiniz hakkinda tek bi fikri bile olmayan, buyuk ihtimalle yabanci insanlarla iletisime gecmemis, ingilizcd konusmayan insanlarin dediklerinden yola cikip, evinize huzursuzluk tasinamaniz

Valla bence esinin iplerini sikma vaktin gelmiş. Kontrolu ele al bu ne boyle. Baska bir arkadasin yazdığı nokta atisi olmus sosyyal sitelerde bulamamis link edinden yurumus resmen

Tatlım biraz bunalmışsın ve kafaya takmışsın sanırım. Ben bişey göremedim. Üzülme lütfen. İyi yanlarını abart

Bence abartıyorsunuz. Neden linkedindesin sorusu daha önce beraber çalışmalarından kaynaklı yani işsiz misin ki burdasın anlamında ne alaka diye sormuş. Eşiminde iş yerinde sevdiği kadın mesai arkadaşları var bazılarını tanımam faceden bilirim. Yazarlar eşimde bazen yazar bi foto görür messengerdan laf atar. Siz övgü yağdırma olayına takılmışsınız belkide haklı olarak. Ama benimde iş yerimde işsiz kalırsa şaşırıp bu cümleleri kuracağım erkek çalışanlar var. Ki son zamanda çok kuruyorum.
Detayı öğrenin kaç sene beraber çalışmışlar yakınlık neymiş kadın eşinize iş anlamında fayda sağlayabilecek biri mi yani bunlar önemli eşiniz tamamiyle başka niyetlede samimi oluyor olabilir. Ya da gerçekten iyi biridir dosttur arkadaştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…